Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende ilaçlardan kaynaklıdır diye düşündüm
Ben bir buçuk ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum. Tıbbi adını fln bilmiyorum ama mavi sıvı ile kanalların içini dolaştılar. Doktorun da söylediğine göre o işlemden sonraki bir kaç ay özellikle gebe kalma şansı artıyormuş...

Evet canım rahim filminde de onu diyorlar ilk 6 ay gebelik beklenir aşılaması tutmadı bir arkadaşım ın ertesi ay hamile kaldı hemşire alınan ilaçlardan dedi

Sorun ne bilmiyorum ama sol kasigima bıçak saplaniyo gibi dün geceden beri gaz sancıları yine başladı ve ben uyuyamadım malesef inşallah boş yere çakmıyorumdur bu ağrıları

Kızlar bugün gittim yine ultrason cihazında bir problem varmış sanırım kilolu kişilere bakamadılar. Çarşamba günü 3 yumurtam vardı 16,5, 14 ve 13 mm olarak. Şuan ise 19,5 mm ve 14mm olarak gözüküyormuş 1 tanesi ne oldu anlamadım gözükmedi mi yoksa çatladı mı anlam veremedim. Yarın gece 12 de çatlatma vuracağım yarın gece 12 de çatlatma iğnesini vuracağım Pazartesi günü ise aşılama yapılacak. Bir yandan heyecanlıyım, bir yandan ise kafama takıldı yumurta olayı. Ayrıca perhiz vs. İçin birşey demedi doktor ama gün aşırı problem yaratmaz değil mi ? Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.

Yumurtalar kendi kendine bı anda sonebilirlermis canım doktorum söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…