- 30 Temmuz 2018
- 29
- 13
- 88
- 31
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.461
Aşılamanız olumlu mu acabaBnm ilkinde normal aşılama, ikincisinde mikroçip.. inşallah olmuştur bu seferolmazsa artık bı sure ara vermeyi düşünüyorum
Her hastanede mikroçip yöntemi yokmuş canım daha gelişmiş ve daha olumlu cvp verebilecek bir yöntemmişNormal aşılama nasıl oluyor
Bende ilaçlardan kaynaklıdır diye düşündümBen de çok anlamadım. Sonu ta aynı aşamalar aynı ilaçlar... Acaba ilaçları kullanınca vücut zaten kendini bebeğe hazırlamış gibi bir durum mu olur yor ki
Grupta henüz gebelik testi zamanı gelmiş üye yok malesef haftaya belli olmaya başlayacakAşılaması olumlu olan yok mu?
İnşallahhh yakında olacak canımAşılaması olumlu olan yok mu?
Ben 9 kasım da mikroçip yöntemi ile aşılama oldum cmt günü test yapıcaktım ama bugün kahverengi akıntı geldiGrupta henüz gebelik testi zamanı gelmiş üye yok malesef haftaya belli olmaya başlayacak
Ben bir buçuk ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum. Tıbbi adını fln bilmiyorum ama mavi sıvı ile kanalların içini dolaştılar. Doktorun da söylediğine göre o işlemden sonraki bir kaç ay özellikle gebe kalma şansı artıyormuş...Bende ilaçlardan kaynaklıdır diye düşündüm
Evet canım rahim filminde de onu diyorlar ilk 6 ay gebelik beklenir aşılaması tutmadı bir arkadaşım ın ertesi ay hamile kaldı hemşire alınan ilaçlardan dediBen bir buçuk ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum. Tıbbi adını fln bilmiyorum ama mavi sıvı ile kanalların içini dolaştılar. Doktorun da söylediğine göre o işlemden sonraki bir kaç ay özellikle gebe kalma şansı artıyormuş...
Ben 9 kasım da mikroçip yöntemi ile aşılama oldum cmt günü test yapıcaktım ama bugün kahverengi akıntı geldisanırım hastalancam
Bu sefer tutmazsa ben de bir iki ay normal denemek istiyorum ama bakalımEvet canım rahim filminde de onu diyorlar ilk 6 ay gebelik beklenir aşılaması tutmadı bir arkadaşım ın ertesi ay hamile kaldı hemşire alınan ilaçlardan dedi
İnşallahhh tutar canım.Bu sefer tutmazsa ben de bir iki ay normal denemek istiyorum ama bakalım
Sanmıyorum yaYerleşme olamaz mı belki öyledir .
Gaz sıkıntısı bende de var. İnşallah iyiye işarettir. Bugün iğnenin 9. GünüSorun ne bilmiyorum ama sol kasigima bıçak saplaniyo gibi dün geceden beri gaz sancıları yine başladı ve ben uyuyamadım malesefinşallah boş yere çakmıyorumdur bu ağrıları
Amin yaa Inşallah vardır biselerGaz sıkıntısı bende de var. İnşallah iyiye işarettir. Bugün iğnenin 9. Günü
Yumurtalar kendi kendine bı anda sonebilirlermis canım doktorum söylemiştiKızlar bugün gittim yine ultrason cihazında bir problem varmış sanırım kilolu kişilere bakamadılar. Çarşamba günü 3 yumurtam vardı 16,5, 14 ve 13 mm olarak. Şuan ise 19,5 mm ve 14mm olarak gözüküyormuş 1 tanesi ne oldu anlamadım gözükmedi mi yoksa çatladı mı anlam veremedim. Yarın gece 12 de çatlatma vuracağım yarın gece 12 de çatlatma iğnesini vuracağım Pazartesi günü ise aşılama yapılacak. Bir yandan heyecanlıyım, bir yandan ise kafama takıldı yumurta olayı. Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.
Bugün test yapacan mi?Amin yaa Inşallah vardır biseler
Bende de var gaz sıkıntısı 10. günümGaz sıkıntısı bende de var. İnşallah iyiye işarettir. Bugün iğnenin 9. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?