Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bnm bı de bel ve kalcam da ağrıyor çok değişik sen ne zaman yapacan test
Şahsen ben yapmaya korkuyorum çok karmakarışıklardayım bi yandan tutmadı diye düşünüyorum adet sancılarım var devamlı akacak akamıyormuş gibi bi yandan tuttu gibime geliyor değişik duygu içindeyim çok etkilendiğim için korkuma şuan yapamıyorm P.tesi belki yaparım
Z Zecmel , ozlemmk hapsirirken iki kasigim da çok şiddetli ağrıdı
Benim hapşırığım çok sesli ve içimde tüm organlarım oynuyor gibi en büyük korkularımdan biri aslında hapşırmaktan düşük yapmak yakın zamanda gittiğimde soracağım bu olayıda

Bize aşılamadan önce iki üç gün perhiz vermişti canım. Ama 5 günden fazla da olmasın. 3 iyi bence

Kizlar belki size yardimci olur.benim daha once asilamam tutmuştu. Belirtilerim
3.gunden sonra ara ara keskin keskin batmalar olmustu
Sari sari akintim olmuştu.
Regli gunlerine yakin Gögüs uclari acimaya başlisti.
Regli olacak gibi agrim vardi
Yumurtanin gelistigi kisimda dolgunluk hissi olmustu.

Canim 14mm olan yumurta yarin geceye kadar 17mm civari olur ve 2 yumurtayla sansin daha fazla olur. Eger yarin gece igne olacaksan bugunu degerlendir bence. Icerdede sperm bulunsun eger erken catlarsa diye

Canım perhiz için bende doktorum Pazartesi 21:30 gibilerde ilişki verdi 00:00 da çatlatıcı iğneni vur dedi Çarşamba sabahıda eşim sperm verdi öğlende aşılamam olmuştu. Ama herkesin farklı olabilir mi bilemicem

Canım sen ilk aşılamada nasıl oldun gidişatı anlatabilir misin? Mesela ilişki verdi mi, çatlatıcı iğne kaçta vuruldun, ne zaman aşılama oldun yatma sürecin dinlenme sürecin oldumu en önemlisi kaç yumurta ve boyutları nasıldı? Çok uzun oldu ama kusura bakmazsın umarım

Canim 14mm olan yumurta yarin geceye kadar 17mm civari olur ve 2 yumurtayla sansin daha fazla olur. Eger yarin gece igne olacaksan bugunu degerlendir bence. Icerdede sperm bulunsun eger erken catlarsa diye
Canım p.tesi ilk gittiğimde 14-12-11 mm den denmişti. Çarşamba 16,5-14-13 denildi. Bugün ise 19,5 ve 14 denildi. Sanırım bir tanesi gelişti diğeri 14 olarak kalmış diğeri de yok olmuş. Dün gece ilişki olmuştu. Gün aşırı olarak düşündüğümde yarın ve p.tesiye denk geliyor diye düşündüm ama. Bu arada eşimin sperm tahlilinde de problem yok 87,5m hareketli var %62 hareketli gözüküyor. 2-3 gün olması fark eder mi acaba. 3 günlük perhiz ile vermişti tahlili.

Tam ben bunları yaşıyorum

Bnm hiç sarı akıntım olmadı ya. Tutmadi mi acaba?

Merhaba canım ben asilamanin 12. Günümdeyim 5 6 gündür kaşık ağrılarım çoğaldı göğüsleri zaten hiç geçmedi sarı akıntı geçmişti gene başladı ama test yapmaya çok korkuyorummmmm

Hadi yap bı test belki çift çizgi çıkar grubun ilk hamiş i sen olursun inşallah

Hadi yap bı test belki çift çizgi çıkar grubun ilk hamiş i sen olursun inşallah
İnşallah hepimiz hamişizdir eşim alıcak bugün iki tane pazar günü yapmamı istiyor nedense bende tamam dedim ama çok korkuyorum bu adet olacakmış gibi ağrılar beni çok korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…