- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.481
Bnm bı de bel ve kalcam da ağrıyor çok değişikBende de var gaz sıkıntısı 10. günüm
Şahsen ben yapmaya korkuyorum çok karmakarışıklardayım bi yandan tutmadı diye düşünüyorum adet sancılarım var devamlı akacak akamıyormuş gibi bi yandan tuttu gibime geliyor değişik duygu içindeyim çok etkilendiğim için korkuma şuan yapamıyormBnm bı de bel ve kalcam da ağrıyor çok değişiksen ne zaman yapacan test
Benim hapşırığım çok sesli ve içimde tüm organlarım oynuyor gibi en büyük korkularımdan biri aslında hapşırmaktan düşük yapmak yakın zamanda gittiğimde soracağım bu olayıda
Kaç gündür ben de bişey yoktu şimdi sarı akıntı gelmeye başladı
Bize aşılamadan önce iki üç gün perhiz vermişti canım. Ama 5 günden fazla da olmasın. 3 iyi benceKızlar bugün gittim yine ultrason cihazında bir problem varmış sanırım kilolu kişilere bakamadılar. Çarşamba günü 3 yumurtam vardı 16,5, 14 ve 13 mm olarak. Şuan ise 19,5 mm ve 14mm olarak gözüküyormuş 1 tanesi ne oldu anlamadım gözükmedi mi yoksa çatladı mı anlam veremedim. Yarın gece 12 de çatlatma vuracağım yarın gece 12 de çatlatma iğnesini vuracağım Pazartesi günü ise aşılama yapılacak. Bir yandan heyecanlıyım, bir yandan ise kafama takıldı yumurta olayı. Ayrıca perhiz vs. İçin birşey demedi doktor ama gün aşırı problem yaratmaz değil mi ? Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.
Kızlar bugün gittim yine ultrason cihazında bir problem varmış sanırım kilolu kişilere bakamadılar. Çarşamba günü 3 yumurtam vardı 16,5, 14 ve 13 mm olarak. Şuan ise 19,5 mm ve 14mm olarak gözüküyormuş 1 tanesi ne oldu anlamadım gözükmedi mi yoksa çatladı mı anlam veremedim. Yarın gece 12 de çatlatma vuracağım yarın gece 12 de çatlatma iğnesini vuracağım Pazartesi günü ise aşılama yapılacak. Bir yandan heyecanlıyım, bir yandan ise kafama takıldı yumurta olayı. Ayrıca perhiz vs. İçin birşey demedi doktor ama gün aşırı problem yaratmaz değil mi ? Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.
Canım perhiz için bende doktorum Pazartesi 21:30 gibilerde ilişki verdi 00:00 da çatlatıcı iğneni vur dedi Çarşamba sabahıda eşim sperm verdi öğlende aşılamam olmuştu. Ama herkesin farklı olabilir mi bilemicemKızlar bugün gittim yine ultrason cihazında bir problem varmış sanırım kilolu kişilere bakamadılar. Çarşamba günü 3 yumurtam vardı 16,5, 14 ve 13 mm olarak. Şuan ise 19,5 mm ve 14mm olarak gözüküyormuş 1 tanesi ne oldu anlamadım gözükmedi mi yoksa çatladı mı anlam veremedim. Yarın gece 12 de çatlatma vuracağım yarın gece 12 de çatlatma iğnesini vuracağım Pazartesi günü ise aşılama yapılacak. Bir yandan heyecanlıyım, bir yandan ise kafama takıldı yumurta olayı. Ayrıca perhiz vs. İçin birşey demedi doktor ama gün aşırı problem yaratmaz değil mi ? Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.
Canım sen ilk aşılamada nasıl oldun gidişatı anlatabilir misin? Mesela ilişki verdi mi, çatlatıcı iğne kaçta vuruldun, ne zaman aşılama oldun yatma sürecin dinlenme sürecin oldumu en önemlisi kaç yumurta ve boyutları nasıldı? Çok uzun oldu ama kusura bakmazsın umarımKizlar belki size yardimci olur.benim daha once asilamam tutmuştu. Belirtilerim
3.gunden sonra ara ara keskin keskin batmalar olmustu
Sari sari akintim olmuştu.
Regli gunlerine yakin Gögüs uclari acimaya başlisti.
Regli olacak gibi agrim vardi
Yumurtanin gelistigi kisimda dolgunluk hissi olmustu.
Canım p.tesi ilk gittiğimde 14-12-11 mm den denmişti. Çarşamba 16,5-14-13 denildi. Bugün ise 19,5 ve 14 denildi. Sanırım bir tanesi gelişti diğeri 14 olarak kalmış diğeri de yok olmuş. Dün gece ilişki olmuştu. Gün aşırı olarak düşündüğümde yarın ve p.tesiye denk geliyor diye düşündüm ama. Bu arada eşimin sperm tahlilinde de problem yok 87,5m hareketli var %62 hareketli gözüküyor. 2-3 gün olması fark eder mi acaba. 3 günlük perhiz ile vermişti tahlili.Canim 14mm olan yumurta yarin geceye kadar 17mm civari olur ve 2 yumurtayla sansin daha fazla olur. Eger yarin gece igne olacaksan bugunu degerlendir bence. Icerdede sperm bulunsun eger erken catlarsa diye
Amin inşallah canımCanim benim ilk tutan aşılamamda da sari akinti olmustu.insallah bebis yerlesiyordur
Canım sen o zaman jel kullandın mıydıCanim benim ilk tutan aşılamamda da sari akinti olmustu.insallah bebis yerlesiyordur
Tam ben bunları yaşıyorumKizlar belki size yardimci olur.benim daha once asilamam tutmuştu. Belirtilerim
Bnm hiç sarı akıntım olmadı ya. Tutmadi mi acaba?Kizlar belki size yardimci olur.benim daha once asilamam tutmuştu. Belirtilerim
Jelde yapıyor değil mi pütürlü falan hattaCanım sen o zaman jel kullandın mıydı
Merhaba canım ben asilamanin 12. Günümdeyim 5 6 gündür kaşık ağrılarım çoğaldı göğüsleri zaten hiç geçmedi sarı akıntı geçmişti gene başladı ama test yapmaya çok korkuyorummmmmKizlar belki size yardimci olur.benim daha once asilamam tutmuştu. Belirtilerim
Hadi yap bı test belki çift çizgi çıkarMerhaba canım ben asilamanin 12. Günümdeyim 5 6 gündür kaşık ağrılarım çoğaldı göğüsleri zaten hiç geçmedi sarı akıntı geçmişti gene başladı ama test yapmaya çok korkuyorummmmm
İnşallah hepimiz hamişizdir eşim alıcak bugün iki tane pazar günü yapmamı istiyor nedense bende tamam dedim ama çok korkuyorum bu adet olacakmış gibi ağrılar beni çok korkutuyorHadi yap bı test belki çift çizgi çıkargrubun ilk hamiş i sen olursun inşallah
Ağrılar ve belirtilerden delircez hepimiz yakındaİnşallah hepimiz hamişizdir eşim alıcak bugün iki tane pazar günü yapmamı istiyor nedense bende tamam dedim ama çok korkuyorum bu adet olacakmış gibi ağrılar beni çok korkutuyor
Bizi bizden başkası anlamıyor insanlara konuşmak çok kolayAğrılar ve belirtilerden delircez hepimiz yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?