- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.501
Aşılama için şartlar varmı bende klomen kullandım olmadı pkoyum çünkü detaylı anlatırsanz sevinrm
Arkadaşlar herkese merhaba, kasım ayında aşılama yaptıracağım. Bebişlerimizi birlikte bekleyelim, birbirimize destek olalım.
Ben özel bir klinikte yapıracağım.Eylül de sadece klomen kullanmıştım bu ay ara verdik. Kasım da aşılama yapılacak.
Benimle birlikte tüm bekleyenlere dualarlasağlıkla bebişlerimiz gelsin inşallah
An itibariyle aşılama takvimi:
KULLANICI ADI AŞILAMA TARİHİ TEST T tugbis_5200 22.11.2019 ? galaksidebirbalik 22.11.2019 ? chatlak_anne 20.11.2019 ? L Loriklorik 20.11.2019 ? yavru kartal 18.11.2019 ? Minikbirmucizemeselesi 18.11.2019 ? Umutumut82 18.11.2019 ? Balgozlu55 15.11.2019 ? Umutlu Anne Bekleyiste 15.11.2019 ? A Aponjj 14.11.2019 ? Z Zecmel 14.11.2019 ? yaska32 12.11.2019 ?
Canım sen ilk aşılamada nasıl oldun gidişatı anlatabilir misin? Mesela ilişki verdi mi, çatlatıcı iğne kaçta vuruldun, ne zaman aşılama oldun yatma sürecin dinlenme sürecin oldumu en önemlisi kaç yumurta ve boyutları nasıldı? Çok uzun oldu ama kusura bakmazsın umarım
Canım p.tesi ilk gittiğimde 14-12-11 mm den denmişti. Çarşamba 16,5-14-13 denildi. Bugün ise 19,5 ve 14 denildi. Sanırım bir tanesi gelişti diğeri 14 olarak kalmış diğeri de yok olmuş. Dün gece ilişki olmuştu. Gün aşırı olarak düşündüğümde yarın ve p.tesiye denk geliyor diye düşündüm ama. Bu arada eşimin sperm tahlilinde de problem yok 87,5m hareketli var %62 hareketli gözüküyor. 2-3 gün olması fark eder mi acaba. 3 günlük perhiz ile vermişti tahlili.
Canım sen o zaman jel kullandın mıydı
Bnm hiç sarı akıntım olmadı ya. Tutmadi mi acaba?
Merhaba canım ben asilamanin 12. Günümdeyim 5 6 gündür kaşık ağrılarım çoğaldı göğüsleri zaten hiç geçmedi sarı akıntı geçmişti gene başladı ama test yapmaya çok korkuyorummmmm
Pazar günü yapicam canım hayırlısıolsun artık ne diyimCanim progestran vs.kullaniyorsan bence artik test yap .insallah insallah pozitiftir ama negatifse en azindan doktoruna sorup ilaclarini kesersin cünkü bu ilaclari kullanirken regli gecikiyor.
Bende de bı ıslaklık oluyor fark ediyorum ama şeffaf sarı değilBenimde hic akintim yok oyuzden tutmadi diye düsünüyorum. bazilarinda su gibi akinti oluyormus .
Pazar günü yapicam canım hayırlısıolsun artık ne diyim
Bende de bı ıslaklık oluyor fark ediyorum ama şeffaf sarı değil
Dünki gibi cıktı kızlar
İğnenin etkisi olabilir şuan azalmıştır benim de öyle canım . Çok hafif bir çizgi var gibi .Dünki gibi cıktı kızlar
Ben de ince bir cizgi goruyorum sankiiiiiiiDünki gibi cıktı kızlar
Canım daha var yaa 8.gün ben net görüyom aslında resimde de biraz belli oluyo da çok yüksek boyutta olduğu için kalitesini dusuruyom böle de hiç görünmüyoKacinci günün canim sanki ben 1 cizgi görüyorum.
Canım daha var yaa 8.gün ben net görüyom aslında resimde de biraz belli oluyo da çok yüksek boyutta olduğu için kalitesini dusuruyom böle de hiç görünmüyo. Ama hala ilacın etkisi vardır eski notlarıma göre yarın idrarda yarın artık çıkmaması lazım
Hayirlisi olsun insalllaaahhhhhBugün saat 3 te aşılamaya gideceğim çok heyecanlıyım T tugbis_5200 senin aşılaman yapıldı mı canım
Hayırlısı olsun kendini sıkma rahat bırakBugün saat 3 te aşılamaya gideceğim çok heyecanlıyım T tugbis_5200 senin aşılaman yapıldı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?