Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama için şartlar varmı bende klomen kullandım olmadı pkoyum çünkü detaylı anlatırsanz sevinrm

Canim ben catlatma ignesinden önceki günu degerlendirmistim sonrasinda 1kere iliski oldu.1 gun dinlendim sonra normal hayata döndüm. Tabi uzanma hoplatip ziplama agir kaldirma olmadi.2 yumurta vardi. Tuttu sonra kimyasala döndü cunku kan pirtilasmasi sotunum varmis

Benim esiminde hizli haraketli %52 yavas haraketli %28 yani toplam haraketli sayisi %80 di.biz cumayi degerlendirdk pazartesi asilama oldu sali sabahini degerlendirdik

Canim progestran vs.kullaniyorsan bence artik test yap .insallah insallah pozitiftir ama negatifse en azindan doktoruna sorup ilaclarini kesersin cünkü bu ilaclari kullanirken regli gecikiyor.

Bende de bı ıslaklık oluyor fark ediyorum ama şeffaf sarı değil

Valla belirti manyagi olduk canim.benimde hic akintim yoktu surekli wc ye gidip kurcaliyorum biraz once azbir akinti hissettim mutlu oldum. Gerçi benim regliden 1 hafta önce yogun akintim oluyor regliye kadar.

Kacinci günün canim sanki ben 1 cizgi görüyorum.
Canım daha var yaa 8.gün ben net görüyom aslında resimde de biraz belli oluyo da çok yüksek boyutta olduğu için kalitesini dusuruyom böle de hiç görünmüyo . Ama hala ilacın etkisi vardır eski notlarıma göre yarın idrarda yarın artık çıkmaması lazım

Catlama ignesinin 11.gününde bile igne etkusi cikiyor bende. Birde biz asilama oldugumuzdan igneyi gece yarisi yaptigimizdan 12.günde tamamen kaybolur gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…