- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.521
evet yapılıyorDevlet hastanesinde aşılama yapılıyormu
Pütürlü beyaz kreminkiJelde yapıyor değil mi pütürlü falan hatta
Hmmm jelden oluyor o zaman ben de sarıydıPütürlü beyaz kreminki
Crinone jel kullanmak ne kadar zor yahuHmmm jelden oluyor o zaman ben de sarıydı
Tüm devlet hastaneleri yapmıyor. Ben hem bizim bölgemizde devlet hastanesine hemde 3 yıllık araştırma hastanesine sordum aşılamada tüp bebekte yapılmıyor dedi o nedenle 1 bucuk saat gidiyorum farklı araştırmayaDevlet hastanesinde aşılama yapılıyormu
Ben de emin değilim sallandığındanCrinone jel kullanmak ne kadar zor yahuben sallamayı unutmuşum bu zamana kadar, sallamak gerekiyormuş ilaçlar uca gitsin diye. Ne kadar jel yaptım bu güne kadar bilemedim inşallah yşne de gelmiştir. Bugün ıslaklık kayboldu benim. Göğüslerimde sadece gece yatınca biraz acı oluyor. Gündüz noröaller. Pöfff. Şişin çabuk
Ben üniversitenin tüp bebek ünitesine gidiyorum.Devlet hastanesinde aşılama yapılıyormu
Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahhhTüm devlet hastaneleri yapmıyor. Ben hem bizim bölgemizde devlet hastanesine hemde 3 yıllık araştırma hastanesine sordum aşılamada tüp bebekte yapılmıyor dedi o nedenle 1 bucuk saat gidiyorum farklı araştırmaya
Evet bugün 12 de yapıldı. Eve yeni geldimBugün saat 3 te aşılamaya gideceğim çok heyecanlıyım T tugbis_5200 senin aşılaman yapıldı mı canım
Güzel sonuçlar alırız işallahEvet bugün 12 de yapıldı. Eve yeni geldim
İnşallahBen de emin değilim sallandığındankullanıyoruz ya inşallahhh faydası oluyordur
Hayirli olsun insallahEvet bugün 12 de yapıldı. Eve yeni geldim
O zaman sanada hayırlı olsun canım artık sende beklemedesinEvet bugün 12 de yapıldı. Eve yeni geldim
İşallah biraz geri aktı amaHayirli olsun insallah
Evet beklicez artık. Zamanda geçmez artık.O zaman sanada hayırlı olsun canım artık sende beklemedesin
Akması normal canım spermler yıkandığı için bir avuç bile su akmasıda normalmiş o yüzden bundan sonra güzel şeyler düşünBugün 12 de aşılamam oldu.biraz geri aktı ama. En son 18.5 mm ve 15.5 mm lik yumurtam vardı. İşallah pozitif olur. Duphaston diye bir hap verdi. Progesteron içerikli günde bir kez içicem. Bebek tutunması için. Progesteron yani
Bugün 12 de aşılamam oldu.biraz geri aktı ama. En son 18.5 mm ve 15.5 mm lik yumurtam vardı. İşallah pozitif olur. Duphaston diye bir hap verdi. Progesteron içerikli günde bir kez içicem. Bebek tutunması için. Progesteron yani
yıkama sonrası sperm değerine de iyi dedi Dr.güzel düşünelim iyi olsunAkması normal canım spermler yıkandığı için bir avuç bile su akmasıda normalmiş o yüzden bundan sonra güzel şeyler düşün
Beklemek en zoru ztn şuan 10. günüm günler geçmiyor sonra 5 günüm ama dayanamam pazartesi yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?