Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hmmm jelden oluyor o zaman ben de sarıydı
Crinone jel kullanmak ne kadar zor yahu ben sallamayı unutmuşum bu zamana kadar, sallamak gerekiyormuş ilaçlar uca gitsin diye. Ne kadar jel yaptım bu güne kadar bilemedim inşallah yşne de gelmiştir. Bugün ıslaklık kayboldu benim. Göğüslerimde sadece gece yatınca biraz acı oluyor. Gündüz noröaller. Pöfff. Şişin çabuk

Ben de emin değilim sallandığından kullanıyoruz ya inşallahhh faydası oluyordur

Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahhh Bizimde yoktu canımm bu sene açıldı yoksa başka bir şehire gidiliyordu .

Bugün 12 de aşılamam oldu.biraz geri aktı ama. En son 18.5 mm ve 15.5 mm lik yumurtam vardı. İşallah pozitif olur. Duphaston diye bir hap verdi. Progesteron içerikli günde bir kez içicem. Bebek tutunması için. Progesteron yani

Akması normal canım spermler yıkandığı için bir avuç bile su akmasıda normalmiş o yüzden bundan sonra güzel şeyler düşün

Beklemek en zoru ztn şuan 10. günüm günler geçmiyor sonra 5 günüm ama dayanamam pazartesi yaparım artık

yıkama sonrası sperm değerine de iyi dedi Dr.güzel düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…