Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar, doktor C.tesi gece 00:00 da çatlatma iğnesi vur, p.tesi aşılama için gel dedi ama benim acayip akıntım başladı, çatlatma iğnesini yarın vurayım mı yine de. Birde p.tesi günü yapılacak aşılama etki eder mi acaba ? Kafam çok karıştı.

Bilmiyorum artık kuzum jelden sonra ben de akıntı oluyor ama bir iki gündür yumurtlama akıntısına benzer oluyor anlamadım ben bir şey
Bende bilemiyorum canım hamilelikte 3.-4. Hafta yı geçmeden bilemiyoruz. O zamana kadar ki ne ağrı ne akıntı gebeliktir diyemiyorum. Ona da yoramıyorum. İnşallah bebişlerimiz bizimledir

Bende bilemiyorum canım hamilelikte 3.-4. Hafta yı geçmeden bilemiyoruz. O zamana kadar ki ne ağrı ne akıntı gebeliktir diyemiyorum. Ona da yoramıyorum. İnşallah bebişlerimiz bizimledir
İnşallah bizimledir Aslında öyleymiş ağrı sizi 10 gün sonra başlarmış .

Aponj ve Frdgzr kızlar nasıl hissediyorsunuz? Ben adet olacak gibiyim... Akıntım var... Adet öncesi gibi halsizim... Siz nasılsınız bugün?

Benim de 9. Gün canım iğnenin sanırım etkisi bitmiş ben de .
Ya karanlık çekmişsin tatlım hiç bise görünmüyo benim idrarda 1 bile olsa cikiyo yaa. Ay zamanda gecmiyo yaa kesin dayanamam pazar kan veririm ben sabır bende sıfır malesef

Aponj ve Frdgzr kızlar nasıl hissediyorsunuz? Ben adet olacak gibiyim... Akıntım var... Adet öncesi gibi halsizim... Siz nasılsınız bugün?
Benim bugün 12. Günüm adet olcakmis gibi ağrılarım devam ediyor ozellikle sabahları bugün tek dikkatimi çeken sağ tarafıma sanki böyle iğne batırıp cikariliyormus gibi hissettim bi kaç kere sarı akıntı devam ediyor arada beyaz renkte oluyor dün gece çok baş ağrısı çektim şükür geçti göğüslerim ilk günden beri hassastı ama son 2 günde iyice şişmeye ve acımaya başladı rüyamda kan testi yaptiriyordum ve 5 çıkıyordu kafam çok karıştı eşim 2 tane test aldı pazar günü yapıcam ama dayanamayip 1 tanesini bu gecede yapabilirim ama bu ağrılar umutlarımı yok ediyor

Bn hep olumsuz düşünüyorum yabı türlü inanasim gelmiyor
Al benden de o kadar... Ben de olumsuzluğa düştüm. Çünkü kendi adet öncesi dönemim biliyorum... Bir yanım ümitlenmek istiyor ama yine olumsuz olur diye korkuyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda...

Sanki sen hamilesin gibi geliyor bana ama senin için ne iyiyse hayırlıysa o olsun canım. Yaşadığın belirtiler hep gebelikte de var.

Sanki sen hamilesin gibi geliyor bana ama senin için ne iyiyse hayırlıysa o olsun canım. Yaşadığın belirtiler hep gebelikte de var.
İnşallah canım ama adettede hemen hemen aynıları olduğu için insan neye umitlencegini bilemiyor ama bu gece yapabilirim 1 tanesini dayanamicam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…