Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya karanlık çekmişsin tatlım hiç bise görünmüyo benim idrarda 1 bile olsa cikiyo yaa. Ay zamanda gecmiyo yaa kesin dayanamam pazar kan veririm ben sabır bende sıfır malesef
Benim de öyle biliyor Musun ama bu markayı ilk kez kullanıyorum . Bekle bence sabır canım benim

Eklentiler

• 6EEE9B31-E155-467C-AA0A-CBB8F71477DD.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba kızlar, bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum. Bugün regl günüm ve pembe akıntım geldi hem normal hem de sulu bir şekilde az miktarda. Belimde çok ağrıyo. Tutmamış demi ? Test günüme daha 2 gün var.

Hayırlı olsun öncelikle... Üstüne görme yani yerleşme kanaması da olabilir iyice adete dönmeden beklemek lazım

Canım aşılamaya 14 15 gün sonra çıkıyor zaten senin baya olmuş belki yerleşme kanamasidir adet gibimi geliyor
Crinone jel kullanıyorum sanırım ondan dolayı sulu ve pütürlü akıntım oluyo. Sabah bi pütürlü akıntımda gördüm pembe sonrada sulu akıntıyla geldi. Böyle adet gibi yoğun gelmedi. Bugün. 18. gün oldu.

Yat dinlen doktorunuda ara bence belki yerleşme kanamasidir insallah

Bence test yap kafanı rahatlat. Olur ya da olmaz hepimiz mecburen sonucu öğreniyoruz bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…