- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.561
Benim de öyle biliyor Musun ama bu markayı ilk kez kullanıyorum . Bekle bence sabır canım benimYa karanlık çekmişsin tatlım hiç bise görünmüyo benim idrarda 1 bile olsa cikiyo yaa. Ay zamanda gecmiyo yaa kesin dayanamam pazar kan veririm bensabır bende sıfır malesef
Vericem kuzum inşallah hepimizin çift çizgi çıkarBize de haber ver canım inşallah çift çizgi olur en belirginşnden
Test yaptinmi hiç canımMerhaba kızlar, bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum. Bugün regl günüm ve pembe akıntım geldi hem normal hem de sulu bir şekilde az miktarda. Belimde çok ağrıyo. Tutmamış demi ? Test günüme daha 2 gün var.
Hayırlı olsun öncelikle... Üstüne görme yani yerleşme kanaması da olabilir iyice adete dönmeden beklemek lazımMerhaba kızlar, bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum. Bugün regl günüm ve pembe akıntım geldi hem normal hem de sulu bir şekilde az miktarda. Belimde çok ağrıyo. Tutmamış demi ? Test günüme daha 2 gün var.
Senin baya olmuş neden test yapmadın ki?Merhaba kızlar, bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum. Bugün regl günüm ve pembe akıntım geldi hem normal hem de sulu bir şekilde az miktarda. Belimde çok ağrıyo. Tutmamış demi ? Test günüme daha 2 gün var.
Yapmadım canım pazarı bekleyecektim. İdrar testinde çıkar mı ki?Test yaptinmi hiç canım
Canım aşılamaya 14 15 gün sonra çıkıyor zaten senin baya olmuş belki yerleşme kanamasidir adet gibimi geliyorYapmadım canım pazarı bekleyecektim. İdrar testinde çıkar mı ki?
Bende onu umut ediyorum artık. O kadar umutluydum ki bu ay.Hayırlı olsun öncelikle... Üstüne görme yani yerleşme kanaması da olabilir iyice adete dönmeden beklemek lazım
Ya zor sabrettim aslında ama negatifi görünce de çok kötü oluyorum hoş böyle de kötü olunuyo farketmiyoSenin baya olmuş neden test yapmadın ki?
Crinone jel kullanıyorum sanırım ondan dolayı sulu ve pütürlü akıntım oluyo. Sabah bi pütürlü akıntımda gördüm pembe sonrada sulu akıntıyla geldi. Böyle adet gibi yoğun gelmedi. Bugün. 18. gün oldu.Canım aşılamaya 14 15 gün sonra çıkıyor zaten senin baya olmuş belki yerleşme kanamasidir adet gibimi geliyor
Yat dinlen doktorunuda ara bence belki yerleşme kanamasidir insallahCrinone jel kullanıyorum sanırım ondan dolayı sulu ve pütürlü akıntım oluyo. Sabah bi pütürlü akıntımda gördüm pembe sonrada sulu akıntıyla geldi. Böyle adet gibi yoğun gelmedi. Bugün. 18. gün oldu.
İnşaallahYat dinlen doktorunuda ara bence belki yerleşme kanamasidir insallah
Bence test yap kafanı rahatlat. Olur ya da olmaz hepimiz mecburen sonucu öğreniyoruz bir şekildeCrinone jel kullanıyorum sanırım ondan dolayı sulu ve pütürlü akıntım oluyo. Sabah bi pütürlü akıntımda gördüm pembe sonrada sulu akıntıyla geldi. Böyle adet gibi yoğun gelmedi. Bugün. 18. gün oldu.
İnşallah bebek yerleşiyordurBende onu umut ediyorum artık. O kadar umutluydum ki bu ay.
Doğru diyosun yarın da böyle olursa acile gidip kan vereceğimBence test yap kafanı rahatlat. Olur ya da olmaz hepimiz mecburen sonucu öğreniyoruz bir şekilde
Inşaallah ❤❤❤❤⚘⚘⚘⚘İnşallah bebek yerleşiyordur
Aşılama olalı mı 18 gün oldu?Crinone jel kullanıyorum sanırım ondan dolayı sulu ve pütürlü akıntım oluyo. Sabah bi pütürlü akıntımda gördüm pembe sonrada sulu akıntıyla geldi. Böyle adet gibi yoğun gelmedi. Bugün. 18. gün oldu.
EvetAşılama olalı mı 18 gün oldu?
Bı de gebelik varsa inşallah kanaman artmadan doktoruna danismalisinDoğru diyosun yarın da böyle olursa acile gidip kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?