Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama iptal kizlar bu ay yumurtlama olmicak sanirim hic buyumemisler. Duphaston yazdi 10 gun kullandiktan sonra bidahaki ay puregon igneyle denicez
Üzülme canım, bnm de geçen ay iptal oldu aşılamam yumurtam buyumemisti fostimon,merional ve letu kullanmıştım bana yaramadı demek ki. Bu ay gonal f kullandım ve yaradı çok şükür baya yumurtam oluştu. O yüzden iğneden iğneye de çok fark var

Aşılama iptal kizlar bu ay yumurtlama olmicak sanirim hic buyumemisler. Duphaston yazdi 10 gun kullandiktan sonra bidahaki ay puregon igneyle denicez

Reglinin kacinci günündesin canim ve kac mm de kaldilar

Hayırlısı olsun canım... Sen de aşılamana kadar beslenmene dikkat edersin. Bunu bir fırsat olarak gör. Keten tohumu, tarçın, bal, karanfil karışımı işe yarıyor aklında olsun

Üzülme canım benim de 2 kez iptal oldu ama çok geliştiğinden benim sonraki ayda gelişenlerden çatlamayan olduğu için iptal edildi. Hayırlısı nasılsa öyle olsun elbet vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…