- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.581
Test varsa yap evde
Ama senin çoktan geçmiş 14 günü. neden bekliyorsun ki? Bana doktor 14 gün sonra tahlil demişti. Çoğu arkadaşa da öyle demiş canım... Yine sen bilirsin ama bir test yaparsan rahatlarsın strese gitmektense
İlaç kullanıyor musun progestan?
Şimdi yazdım doktorumaBı de gebelik varsa inşallah kanaman artmadan doktoruna danismalisin
Bana ayın 24ünde yap dedi canım neden o kadar geç dedi bilmiyorumAma senin çoktan geçmiş 14 günü. neden bekliyorsun ki? Bana doktor 14 gün sonra tahlil demişti. Çoğu arkadaşa da öyle demiş canım... Yine sen bilirsin ama bir test yaparsan rahatlarsın strese gitmektense
Evet. Crinone jel kullanıyorumİlaç kullanıyor musun progestan?
Canım sen baksan çıkar büyük ihtimalle
Ücret alınıyormuevet yapılıyor
Bence bir an önce test yap. Belki progestan desteği olabilir. Gerçi doktorun da bir şey söyleyecektir. Neden o kadar geç dedi kiEvet. Crinone jel kullanıyorum
Devlet hastanesinde yapılmıyormu ücret alınıyormuBen üniversitenin tüp bebek ünitesine gidiyorum.
Üzülme canım, bnm de geçen ay iptal oldu aşılamam yumurtam buyumemisti fostimon,merional ve letu kullanmıştım bana yaramadı demek ki. Bu ay gonal f kullandım ve yaradı çok şükür baya yumurtam oluştu. O yüzden iğneden iğneye de çok fark varAşılama iptal kizlarbu ay yumurtlama olmicak sanirim hic buyumemisler. Duphaston yazdi 10 gun kullandiktan sonra bidahaki ay puregon igneyle denicez
Aşılama iptal kizlarbu ay yumurtlama olmicak sanirim hic buyumemisler. Duphaston yazdi 10 gun kullandiktan sonra bidahaki ay puregon igneyle denicez
Hayırlısı olsun canım... Sen de aşılamana kadar beslenmene dikkat edersin. Bunu bir fırsat olarak gör. Keten tohumu, tarçın, bal, karanfil karışımı işe yarıyor aklında olsunAşılama iptal kizlarbu ay yumurtlama olmicak sanirim hic buyumemisler. Duphaston yazdi 10 gun kullandiktan sonra bidahaki ay puregon igneyle denicez
Canım sen baksan çıkar büyük ihtimalle
Idrarda cikar mı
İlaç ücretleri oluyor bir de raporlu olunca biraz daha uyguna geliyorÜcret alınıyormu
Üzülme canım benim de 2 kez iptal oldu ama çok geliştiğinden benim sonraki ayda gelişenlerden çatlamayan olduğu için iptal edildi. Hayırlısı nasılsa öyle olsun elbet vardır bir hayırAşılama iptal kizlarbu ay yumurtlama olmicak sanirim hic buyumemisler. Duphaston yazdi 10 gun kullandiktan sonra bidahaki ay puregon igneyle denicez
Bi bilsem zaten herseyi gec haber veriyo doktorum sagolsunBence bir an önce test yap. Belki progestan desteği olabilir. Gerçi doktorun da bir şey söyleyecektir. Neden o kadar geç dedi ki
Biz dokuz doğurduk hadi yap bizde rahatlayalım :)Bi bilsem zaten herseyi gec haber veriyo doktorum sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?