- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.601
Bence beklerken bı test yapabilirsin.Bi bilsem zaten herseyi gec haber veriyo doktorum sagolsun
Is cikisi ya kan vereyim diyorum
Bn olsam şimdiye 100 tane yapmıştımBence beklerken bı test yapabilirsin.
Ahaha işteyim malesef yarim saat sonra çıkıcamBiz dokuz doğurduk hadi yap bizde rahatlayalım :)
Hayırlısı olsun canım sakın kendini üzme bunda da vardır bir hayır . Fırsata dönüştür bunuAşılama iptal kizlarbu ay yumurtlama olmicak sanirim hic buyumemisler. Duphaston yazdi 10 gun kullandiktan sonra bidahaki ay puregon igneyle denicez
Tarifi burada. Bende işe yaratmıştı. Hatta ben içine öğütülmüş karanfil de ekledim 30 tane fln. O da etkiliymiş bu tarifi de bu siteden bulmuştum.Aşılama iptal kizlarbu ay yumurtlama olmicak sanirim hic buyumemisler. Duphaston yazdi 10 gun kullandiktan sonra bidahaki ay puregon igneyle denicez
Bn olsam şimdiye 100 tane yapmıştım
Bana 24 ekim dedi doktorum o kadar bekletti beni değiştirsem mi doktorumu diye düşünmüyo değilim18 gün olduysa aşılama olanınız çıkması lazım 14. Gün kan verin diyor doktor.
Hadi bakalımben de çok gaza geldim de işteyim akşam gidip yaptıricam
Dua edin kızlar. Allah hepimize nasip etsin inşallahHadi bakalım
24 Kasım dimi kuzumBana 24 ekim dedi doktorum o kadar bekletti beni değiştirsem mi doktorumu diye düşünmüyo değilim
Valla sanki zaman geçmiyor.Kizlar ne durumdasiniz valla bende hicbirsey yok anlamadim sanki hic asılama olmamis gibiyim
Kuzum bu da güzel sonuçta hiç belirti yaşamadan hamile olanda varKizlar ne durumdasiniz valla bende hicbirsey yok anlamadim sanki hic asılama olmamis gibiyim
Ay 24 kasım evet24 Kasım dimi kuzumbilmiyorum bana 14. Gün gel kan ver dedi benim doktorumda ilişki yasakladı mesela
Benim doktorumda iliski onerdi csrsamba asilama oldu persembe ve cumartesi iliski dediAy 24 kasım evetbizimki de aşılamayı yaptı 2 gün sonra mesaj attı bugün ilişki olması gerek diye. O gün de olamadı eşim yoktu. Ertesi gün oldu. Hepsi bi değişik yöntem uyguluyo canım
Bir benim doktorum yasaklamışBenim doktorumda iliski onerdi csrsamba asilama oldu persembe ve cumartesi iliski dedi
Istemiyor senin iliski yasamaniBir benim doktorum yasaklamış
Benim 2 gun sonra onerdi sonrasi size kalmis dedi hatta dedim 3.gun oldu bixim diye. Olsun asilamaxa tuttuysa tuttu zaten o kalanları süpürmesiiçin dediBenim doktorumda iliski onerdi csrsamba asilama oldu persembe ve cumartesi iliski dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?