- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.621
Valla 1 ay başka yöntem deniyorlar 1 ay başka zaten. seninki de bi ayrı cins demek kiBir benim doktorum yasaklamış
Ahahahah mantikliBenim 2 gun sonra onerdi sonrasi size kalmis dedi hatta dedim 3.gun oldu bixim diye. Olsun asilamaxa tuttuysa tuttu zaten o kalanları süpürmesiiçin dedi
Bebeğimi düşünüyor galiba canim doktorumIstemiyor senin iliski yasamani
Benimde oyle oldu pazartesi 12 de catlamtma sali gunu bos gecti carsamba gunu asilamam oldu . Cunku catlatma iğnesinde 36 saat sonra catlama grrceklestigi icin oyle oluyorValla iyi en azından doktorunuza ulaşıp sorabiliyorsunuz bizim üniversite olduğu için ulaşmanın imkanı yok muayene bile çok hızlı geçiyor soru sormaya fırsat kalmadan 1-2 kişi alıyorlar odaya. Keşke özele gitseydim diyorum ama özelden dilim yandığı için gitmek istemiyorum. Üniversiteye gitme nedenimde doktoru çok önerdiler. Ama kafam çok karışık şuan çok akıntım var c.tesi gece 12 de çatlatma vur p.tesi aşılama dedi ama çatlatmaya gerek var mı bu aşamada yada yumurta çatladıysa p.tesi aşılamanın bir mantığı var mı.
Ama şuan catladigindan emin değilsin ki canım akıntıya bakarak buna karar verme sen iğneni ol cumartesi pazartesi de önce ultrason kontrolü yaptır doktoruna çatlayıp catlamadigina baksınValla iyi en azından doktorunuza ulaşıp sorabiliyorsunuz bizim üniversite olduğu için ulaşmanın imkanı yok muayene bile çok hızlı geçiyor soru sormaya fırsat kalmadan 1-2 kişi alıyorlar odaya. Keşke özele gitseydim diyorum ama özelden dilim yandığı için gitmek istemiyorum. Üniversiteye gitme nedenimde doktoru çok önerdiler. Ama kafam çok karışık şuan çok akıntım var c.tesi gece 12 de çatlatma vur p.tesi aşılama dedi ama çatlatmaya gerek var mı bu aşamada yada yumurta çatladıysa p.tesi aşılamanın bir mantığı var mı.
Emin değilim tabi canım da ne bileyim kafam bi karıştı ya stres yaptım :)Ama şuan catladigindan emin değilsin ki canım akıntıya bakarak buna karar verme sen iğneni ol cumartesi pazartesi de önce ultrason kontrolü yaptır doktoruna çatlayıp catlamadigina baksın
Stres yapma canım dua et Allah'ın izniyle bütün işlerimiz yolunda gider inşallahEmin değilim tabi canım da ne bileyim kafam bi karıştı ya stres yaptım :)
Ben 8 gun vuruldum . Sagda 16 mm solda 19 mm olmuştu gecesine de catlatma ignemi oldumKızlar yumurtalariniz kaç gün de olgunlaştı gonal f kaç gün kullandınız bugün 4. iğnemi yaptım
Sağol canım cvp için yarın kontrolüm var inşallah hayırlı haber alırım da önümüzde ki hafta aşılamam gerçekleşirBen 8 gun vuruldum . Sagda 16 mm solda 19 mm olmuştu gecesine de catlatma ignemi oldum
Amin canım inşallahStres yapma canım dua et Allah'ın izniyle bütün işlerimiz yolunda gider inşallah
Insallah canim insallahhh ❤Sağol canım cvp için yarın kontrolüm var inşallah hayırlı haber alırım da önümüzde ki hafta aşılamam gerçekleşir
Hadi inşallah herkes hayırlı haber alır olan da olmayan daAmin canım inşallahBen gonal f kullanmadım ama 5 gün letu kullandım bir gün ara verdim 3 gün de fostimon kullandım. Bugün 19,5 mm olduğu söylendi ve bugün fostimon kullanmamamı yarın çatlatma vurmamı söylediler.
Valla hiç bu kadar inanmamıştımInsallah canim insallahhh ❤stres yaoma,rahat ol olacagina inanarak devam et . Surekli kuruntu yapma . Iyi dusun ki vucudun hazir oldugunu anlasin
Ayy hadi insallah ya❤❤❤Valla hiç bu kadar inanmamıştımsanki çok yaklaştım gibime geliyor stres yok heyecan var ilk aşılamam ondan olsa gerek inşallah ilk ve son olur ya sıra beklerken bile kalbim hızlı hızlı atıyor hissediyorum heyecandan ölmesem iyi Güzel haberler verin hepiniz inşallah
Rahim filmi çektirdin miAşılamam oldu kızlar biraz ağrılı geçti çünkü rahim ağzım darmış onu açarken canım yandı çok onun dışında suan biraz kasık ağrım var pazar progestan başlayacağım 15 gün sonra da test verdi sperm sonuçları iyiydi dedi doktorum yeterince de ileri gönderdiğime inanıyorum dedi çok başarılı geçti bekleyip göreceğiz
Evet çektirdim canım ama rahim ağzı konusunda rbirşey söylenmedi tüplerimde sorun var benim sadeceRahim filmi çektirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?