- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.641
Filim çekilirken de takılan katater ağrı yaptı mı?Evet çektirdim canım ama rahim ağzı konusunda rbirşey söylenmedi tüplerimde sorun var benim sadece
Canim bugun 15.gundeyim bakti dedi rahim tabakasida iyi gorunmuyor dedi bu bebegin tutanacagi yer yani.Reglinin kacinci günündesin canim ve kac mm de kaldilar
Tskler canim mutlaka denicem insallah ise yararTarifi burada. Bende işe yaratmıştı. Hatta ben içine öğütülmüş karanfil de ekledim 30 tane fln. O da etkiliymiş bu tarifi de bu siteden bulmuştum.
İnşallah canımTskler canim mutlaka denicem insallah ise yarar
Herseyin hayirlisi tabiki. Okadar bekledim 1 ay daha beklerim varmis bundada bir hayir herseyin zamani var ben buna inaniyorum nasipİnşallah canımben de aşılama tutmazsa, bu şekilde denemek istiyorum yeniden bir iki ay, hayırlısı olsun hakkımızda
Canım duphaston la benim 8gün gecikti . Sonra olmayınca tarlusal yazdılar almadım kendi kendine olsun dedim. Duphaston kist yaptı bir sürü ki benim hiç kistim yoktu canım. Güvendiğin doktora gitCanim bugun 15.gundeyim bakti dedi rahim tabakasida iyi gorunmuyor dedi bu bebegin tutanacagi yer yani.
ya orda 3 tane doktor calisiyor bana en dengesizi denk geldi. Bugun baska bi doktor bakti artik uzulmeyi bi kenara biraktim daha cok sinir oldum. Dedim o diger doktora ben ısrar ettim igne yapalim diye ama beni dinlemedi. Hem zamanimdan caldiniz hemde bosuna masraf oldu dedim. Duphastonu yazmasinin sebebi zamanindan erken adet olayim diye. Cunku bidahaki ay igneyle baslayip catlaticaklar 23 araliktan once hepsi olmak zorunda cunku bunlar yilbasi nedeniyle tatile giriyorlarmis. Hesapladim cok sukur 18-19-20 aralik gibi asilama denk geliyor hersey yolunda giderse
Diger doktora degilde buna guveniyorum. Daha oncede kullandihim bi hap bi sıkıntı olmamisti yani insallah bu seferde olmaz bakalim gorcezCanım duphaston la benim 8gün gecikti . Sonra olmayınca tarlusal yazdılar almadım kendi kendine olsun dedim. Duphaston kist yaptı bir sürü ki benim hiç kistim yoktu canım. Güvendiğin doktora git
Canim bugun 15.gundeyim bakti dedi rahim tabakasida iyi gorunmuyor dedi bu bebegin tutanacagi yer yani.
ya orda 3 tane doktor calisiyor bana en dengesizi denk geldi. Bugun baska bi doktor bakti artik uzulmeyi bi kenara biraktim daha cok sinir oldum. Dedim o diger doktora ben ısrar ettim igne yapalim diye ama beni dinlemedi. Hem zamanimdan caldiniz hemde bosuna masraf oldu dedim. Duphastonu yazmasinin sebebi zamanindan erken adet olayim diye. Cunku bidahaki ay igneyle baslayip catlaticaklar 23 araliktan once hepsi olmak zorunda cunku bunlar yilbasi nedeniyle tatile giriyorlarmis. Hesapladim cok sukur 18-19-20 aralik gibi asilama denk geliyor hersey yolunda giderse
18 gün olduysa ve adet iniz düzenliyse yerleşme olabilir. Hayırlı haber bekliyoruzCrinone jel kullanıyorum sanırım ondan dolayı sulu ve pütürlü akıntım oluyo. Sabah bi pütürlü akıntımda gördüm pembe sonrada sulu akıntıyla geldi. Böyle adet gibi yoğun gelmedi. Bugün. 18. gün oldu.
Kimi 40 yılda beklese açılmaz, kimi eşikten geçerken açık bulur kapıyı..Bu sefer olucak inaniyorum
Bundada vardır bir hayır. Sizi anlıyorum. Dikkat edin.Aşılama iptal kizlarbu ay yumurtlama olmicak sanirim hic buyumemisler. Duphaston yazdi 10 gun kullandiktan sonra bidahaki ay puregon igneyle denicez
Benim 14.gün tam olarak olgunlaştı.sonrada aşılamam oldu Ama dr um hiç doz artırmadı çok yumurta olmasın diyeKızlar yumurtalariniz kaç gün de olgunlaştı gonal f kaç gün kullandınız bugün 4. iğnemi yaptım
Hayırlısı olsun. Benimde bugün 12 de oldu aşılamam. Bana progesteron u bugün başlattı. Ama geri akma olduAşılamam oldu kızlar biraz ağrılı geçti çünkü rahim ağzım darmış onu açarken canım yandı çok onun dışında suan biraz kasık ağrım var pazar progestan başlayacağım 15 gün sonra da test verdi sperm sonuçları iyiydi dedi doktorum yeterince de ileri gönderdiğime inanıyorum dedi çok başarılı geçti bekleyip göreceğiz
Bende de çok az pembe bir sıvı geldi ama doktorum korkma bu normal dediHayırlısı olsun. Benimde bugün 12 de oldu aşılamam. Bana progesteron u bugün başlattı. Ama geri akma oldu
Nerdesin, canım merakla bekliyoruz, hadi kasım grubunun ilk olumlu haberini biri versin artıkben de çok gaza geldim de işteyim akşam gidip yaptıricam
İnşallah canım beni mahvetti o ilaçDiger doktora degilde buna guveniyorum. Daha oncede kullandihim bi hap bi sıkıntı olmamisti yani insallah bu seferde olmaz bakalim gorcez
Biri 12mm biri 8mm 3 gun once boyleydi. Bugun gittim ayni kalmislar dediCanim yumurta boyutunu soyledilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?