Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Reglinin kacinci günündesin canim ve kac mm de kaldilar
Canim bugun 15.gundeyim bakti dedi rahim tabakasida iyi gorunmuyor dedi bu bebegin tutanacagi yer yani.
ya orda 3 tane doktor calisiyor bana en dengesizi denk geldi. Bugun baska bi doktor bakti artik uzulmeyi bi kenara biraktim daha cok sinir oldum. Dedim o diger doktora ben ısrar ettim igne yapalim diye ama beni dinlemedi. Hem zamanimdan caldiniz hemde bosuna masraf oldu dedim. Duphastonu yazmasinin sebebi zamanindan erken adet olayim diye. Cunku bidahaki ay igneyle baslayip catlaticaklar 23 araliktan once hepsi olmak zorunda cunku bunlar yilbasi nedeniyle tatile giriyorlarmis. Hesapladim cok sukur 18-19-20 aralik gibi asilama denk geliyor hersey yolunda giderse

Canım duphaston la benim 8gün gecikti . Sonra olmayınca tarlusal yazdılar almadım kendi kendine olsun dedim. Duphaston kist yaptı bir sürü ki benim hiç kistim yoktu canım. Güvendiğin doktora git

Canım duphaston la benim 8gün gecikti . Sonra olmayınca tarlusal yazdılar almadım kendi kendine olsun dedim. Duphaston kist yaptı bir sürü ki benim hiç kistim yoktu canım. Güvendiğin doktora git
Diger doktora degilde buna guveniyorum. Daha oncede kullandihim bi hap bi sıkıntı olmamisti yani insallah bu seferde olmaz bakalim gorcez

Canim yumurta boyutunu soyledilermi

18 gün olduysa ve adet iniz düzenliyse yerleşme olabilir. Hayırlı haber bekliyoruz

Kimi 40 yılda beklese açılmaz, kimi eşikten geçerken açık bulur kapıyı.. Bu sefer olucak inaniyorum

Canim herkesin yumurtlamasi baska. Sen doktorlara takilma bazilari erkenden kestirip atiyor. 19.gunde yumurtlayanlar var.sen yinede degerlendir

Hayırlısı olsun. Benimde bugün 12 de oldu aşılamam. Bana progesteron u bugün başlattı. Ama geri akma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…