- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.661
Ay evet yaa Inşallah hepimizin olur aminNerdesin, canım merakla bekliyoruz, hadi kasım grubunun ilk olumlu haberini biri versin artık
Sağ kasığım da ağrıyor hissediyorumBende hiç bise yok sabahtan kaşık batmalarim oldu o kadar Başka da bisi yok
Kaç gün ilaç kullanmaya bu boyutta?Biri 12mm biri 8mm 3 gun once boyleydi. Bugun gittim ayni kalmislar dedi
Ilk asilamam olucakti ve ilk once ignesiz ilacsiz normal siklusta deneyelim dedi doktor. Yumurtlama ve hormonlarinda problem gorunmuyor dedi. Fakat bugun ogrendimki yumurtalar gelismemis. Bu yuzden iptal edildi ve bidahaki ay puregon igneyle denicezKaç gün ilaç kullanmaya bu boyutta?
Birde iğne mi yoksa hap mı kullandınız?
Merak etmeyin işallah iğne ile gelişir. Benimde yumurtalıklarım zayıftı. İğne ile yumurtam geliştiIlk asilamam olucakti ve ilk once ignesiz ilacsiz normal siklusta deneyelim dedi doktor. Yumurtlama ve hormonlarinda problem gorunmuyor dedi. Fakat bugun ogrendimki yumurtalar gelismemis. Bu yuzden iptal edildi ve bidahaki ay puregon igneyle denicez
Peki sonuc ne oldu insallah tutmusturMerak etmeyin işallah iğne ile gelişir. Benimde yumurtalıklarım zayıftı. İğne ile yumurtam gelişti
Benim yumurtalar 14.gün ancak gelişti. 14 gün gonol f iğne oldum. İlacın dozunuda artırmadı çok yumurta oluşmasına diye. Bugün aşılama oldum bekliyorumPeki sonuc ne oldu insallah tutmustur
Hakkinda hayirlisi canim insallah tutar rabbim hayirlisini versinBenim yumurtalar 14.gün ancak gelişti. 14 gün gonol f iğne oldum. İlacın dozunuda artırmadı çok yumurta oluşmasına diye. Bugün aşılama oldum bekliyorum
Bende aynı durumdaym baya kahverengi akıntı var arada kırmızı oluyor anlamadım..Merhaba kızlar, bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum. Bugün regl günüm ve pembe akıntım geldi hem normal hem de sulu bir şekilde az miktarda. Belimde çok ağrıyo. Tutmamış demi ? Test günüme daha 2 gün var.
Benim de günüm geldi geçti akıntı oldu ama sadece beyazdı ağrılarım oldu ama şimdi pek yok 17 günümBende aynı durumdaym baya kahverengi akıntı var arada kırmızı oluyor anlamadım..
Siz nasıl dayandınız o kadar günBenim de günüm geldi geçti akıntı oldu ama sadece beyazdı ağrılarım oldu ama şimdi pek yok 17 günüm
Ben bu hafta adeti bekliyorum. Bir sonraki adetle aşılamaya başlayacam kısmetseGunaydin kizlar mutlu sabahlar bugün aşılamanin 5.günü hicbir belirtim yok. Siz ne durumdasiniz
Ben bu hafta adeti bekliyorum. Bir sonraki adetle aşılamaya başlayacam kısmetse
Ben pazartesi gününe adet olmazsam yapıcam ama bütün adet belirtileri de var... Olacak gibiyim. Akıntım da var. Hatta sabah adet olmuş gibi hissettim.
En ne zaman yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?