- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.681
İnşallah olmaz yaaBen pazartesi gününe adet olmazsam yapıcam ama bütün adet belirtileri de var... Olacak gibiyim. Akıntım da var. Hatta sabah adet olmuş gibi hissettim.
İnşallahİnşallah olmaz yaa
Bn progestan fitil kullanıyorum o da az biraz geri geliyor. Sorun değil bu benceKızlar bu arada crinone jel geçen hafta hiç geri gelmezdi kupkuru yapardı, bu hafta geri geliyor sıvı halinde ve pütürlü akıyor. Sizde de öyle oluyor mu? Neden anlayamadım
İlk hafta ile ikinci hafta arası fark olunca aklıma takıldı...Bn progestan fitil kullanıyorum o da az biraz geri geliyor. Sorun değil bu bence
Amin canım. Allahım hepimizin emeğinin karşılığını nasip etsin inşallahHayirli olsun tedavin canim.insallah hersey yolunda gider.
Belki yarın akşam yaparım ya da pazartesi günüİlk hafta ile ikinci hafta arası fark olunca aklıma takıldı...
Sen ne zaman test yapacaksın canım?
Güzel haberler paylaş inşallah canımBelki yarın akşam yaparım ya da pazartesi günü
Ben dayanamayip 11. Gunde yapmistimBenim de günüm geldi geçti akıntı oldu ama sadece beyazdı ağrılarım oldu ama şimdi pek yok 17 günüm
Sen benden önce aşılama oldun önce sen yapGüzel haberler paylaş inşallah canım
Adet olmazsa pazartesi yapıcamSen benden önce aşılama oldun önce sen yap
En güzeli canım. Sen jel hap bişey kullandın mı aşılama sonrasıAdet olmazsa pazartesi yapıcam
Ben progestan, estrofem ve crinone jel kullanıyorum Canım... Bir de folik asit...En güzeli canım. Sen jel hap bişey kullandın mı aşılama sonrası
Bitti mi jelinBen progestan, estrofem ve crinone jel kullanıyorum Canım... Bir de folik asit...
Benimde hareket ederken çok ağrım var sende de var mı canım acaba yumurtalar mı çatlamadıBugün aşılamanın 2.günü idrarım çok bulanık. Heralde ilaçlardan. Böyle bir durum yaşayan var mı?
İki haftalık verdi hoca 26 sına kadar devam ediyor. Günde iki defa verdi. Ama ilk hafta tam kuruluk yapıyordu. Bu hafta pütür pütür geri geliyor bazen de sıvı şekilde geri geliypr anlamadımBitti mi jelin
Fazlalığı vücut atıyordur.İki haftalık verdi hoca 26 sına kadar devam ediyor. Günde iki defa verdi. Ama ilk hafta tam kuruluk yapıyordu. Bu hafta pütür pütür geri geliyor bazen de sıvı şekilde geri geliypr anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?