- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.701
Şimdi de oldu muKizlar yerlesme lekelenmesi yaşayan varmi. Benim daha onceki gebeligimde olmustu.
Çok sabırlılar kuzumBen dayanamayip 11. Gunde yapmistimsen nasil duruyorsub
Şimdi de oldu mu
Anladım canım bugün benim de dün gece sıktığım jel tamamen geri gelmiş . Ama hepsi neden ki. Normal de zaten az az atılıyor onun jel olduğunu biliyorum. Bu sefer neden böyle oldu kiYok canim sadece asilamanin ilk gunü oldu o da vajinaya konulan alet yüzünden benim dogru duzgün akintim bile yok.
Inanamiuorum nasil dayaniyorlarÇok sabırlılar kuzum
Bende hiç bir şey yok. İlk aşılamamda olmuştu bunlar. Büyük ihtimal çatlatma iğnesi ve progesteron etkisi. Hamile gibi hissettiriyor. Bence aşılamadan 10 gün geçtikten sonraki belirtiler önemliBenimde hareket ederken çok ağrım var sende de var mı canım acaba yumurtalar mı çatlamadı
Bnm gonal f ile 15 yumurtam oluşmuştu. Ama cetrotide diye bı iğne var yumurtaları baskiliyor 3 gün bu iğneyi kullandım ve geriye istenen boyutta 6 yumurta kaldı aşılama yaptık. Her şeyin çaresi var üzülmeKızlar fazla yumurtam büyümüş gonal f 75 le başladık 4 günde 6 yumurta oluşmuş iki tane 14 iki tane 13 bir tane 12 bir tane 11 mm olmak üzere doktor dozunu 37.5 a indirdi pazartesi tekrar çağırdı kontrole ilişki yasakladı ve iptal edebiliriz dedi çok üzgünümL Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi Umutlu Anne Bekleyiste Umutumut82 yavru kartal kızlar hepiniz bakın ismini yazamadiklarim başına böyle bir şey gelen var mı
Kızlar fazla yumurtam büyümüş gonal f 75 le başladık 4 günde 6 yumurta oluşmuş iki tane 14 iki tane 13 bir tane 12 bir tane 11 mm olmak üzere doktor dozunu 37.5 a indirdi pazartesi tekrar çağırdı kontrole ilişki yasakladı ve iptal edebiliriz dedi çok üzgünümL Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi Umutlu Anne Bekleyiste Umutumut82 yavru kartal kızlar hepiniz bakın ismini yazamadiklarim başına böyle bir şey gelen var mı
Bnm gonal f ile 15 yumurtam oluşmuştu. Ama cetrotide diye bı iğne var yumurtaları baskiliyor 3 gün bu iğneyi kullandım ve geriye istenen boyutta 6 yumurta kaldı aşılama yaptık. Her şeyin çaresi var üzülme
Çok teşekkürler canım içimi rahatlattin ama 6 yumurta devam ederse iptal edilen dediBnm gonal f ile 15 yumurtam oluşmuştu. Ama cetrotide diye bı iğne var yumurtaları baskiliyor 3 gün bu iğneyi kullandım ve geriye istenen boyutta 6 yumurta kaldı aşılama yaptık. Her şeyin çaresi var üzülme
Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur pazartesi tekrar kontrolüm varCanim sanirim ohss olma diye azaltmistir. Insallah sadece 14mm olanlar büyür. Benimde 12 13mm e kadar 4 5 yumurta oluyor sonra 1 veya 2 tanesi gelisiyor digerleri sönüyor.belki seninde öyle olur. Hakkinda ne hayirlisiysa o olsun
Evet bana da öyle söyledi iki yumurta istiyorum dedi öyle ki ilişki bile yasakladı. İnşallah kist olmaz dimiCanim 6 tane yumurtayami asilama yaptilar. 3 den fazlasina yapmiyorlar diye biliyordum
Masallahhh yumurtalarina benim zar zor 2 tane gelismistiKızlar fazla yumurtam büyümüş gonal f 75 le başladık 4 günde 6 yumurta oluşmuş iki tane 14 iki tane 13 bir tane 12 bir tane 11 mm olmak üzere doktor dozunu 37.5 a indirdi pazartesi tekrar çağırdı kontrole ilişki yasakladı ve iptal edebiliriz dedi çok üzgünümL Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi Umutlu Anne Bekleyiste Umutumut82 yavru kartal kızlar hepiniz bakın ismini yazamadiklarim başına böyle bir şey gelen var mı
Evet bana da öyle söyledi iki yumurta istiyorum dedi öyle ki ilişki bile yasakladı. İnşallah kist olmaz dimi
Insallah kuzumEvet bana da öyle söyledi iki yumurta istiyorum dedi öyle ki ilişki bile yasakladı. İnşallah kist olmaz dimi
Bana doktorum demisti ki sali gunu normalde senin yasinda birinin bu kadar igne ile 4 tane yumurtasi olgunlasmasi gerek dedi benim sadece 2 tane olgunlasmisti .Evet bana da öyle söyledi iki yumurta istiyorum dedi öyle ki ilişki bile yasakladı. İnşallah kist olmaz dimi
Canım ben zaten pkolu olduğum için doktor verdiği ilaçla iki ya da üç tane yumurtam oluyor ama aşılamadan önce bir tane kaldı diğeri ya söndü kayboldu yani. Onu ayarlar doktor merak etme senKızlar fazla yumurtam büyümüş gonal f 75 le başladık 4 günde 6 yumurta oluşmuş iki tane 14 iki tane 13 bir tane 12 bir tane 11 mm olmak üzere doktor dozunu 37.5 a indirdi pazartesi tekrar çağırdı kontrole ilişki yasakladı ve iptal edebiliriz dedi çok üzgünümL Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi Umutlu Anne Bekleyiste Umutumut82 yavru kartal kızlar hepiniz bakın ismini yazamadiklarim başına böyle bir şey gelen var mı
Benim geldi arkadaşım fazla olunca boyutlarıda büyük ise iptal edildiKızlar fazla yumurtam büyümüş gonal f 75 le başladık 4 günde 6 yumurta oluşmuş iki tane 14 iki tane 13 bir tane 12 bir tane 11 mm olmak üzere doktor dozunu 37.5 a indirdi pazartesi tekrar çağırdı kontrole ilişki yasakladı ve iptal edebiliriz dedi çok üzgünümL Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi Umutlu Anne Bekleyiste Umutumut82 yavru kartal kızlar hepiniz bakın ismini yazamadiklarim başına böyle bir şey gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?