- 19 Kasım 2019
- 16
- 22
- 3
- 32
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.721
Benim de 4. Gunum . Bana da ilac vermedi ama ben kendim vitamin kullaniyorum ne kadae dogru bilmiyorum :) iliskuyi bana ertrsi gun onerdiAşılamadan sonraki 4. Günümdeyim. Adet sancısı var kasıklarımda ve doktor bana ilaç falan vermedi bi tek benim mi böyle. Doktoru ilaç bişey vermeyen varmı? Bide bana aşılama günü bugün yarın öbür gün hergün ilişki demişti çoğu kişide ilk gün önerilmedi diyor anlayamıyorum
Aşılamadan sonraki 4. Günümdeyim. Adet sancısı var kasıklarımda ve doktor bana ilaç falan vermedi bi tek benim mi böyle. Doktoru ilaç bişey vermeyen varmı? Bide bana aşılama günü bugün yarın öbür gün hergün ilişki demişti çoğu kişide ilk gün önerilmedi diyor anlayamıyorum
Valla iyi mi kötü mü bilemedim canımMasallahhh yumurtalarina benim zar zor 2 tane gelismistimasallah iyiymis yumurta rezervin
Valla yaptık işteCanim 6 tane yumurtayami asilama yaptilar. 3 den fazlasina yapmiyorlar diye biliyordum
Iyi masallah yumurtalarinValla iyi mi kötü mü bilemedim canımfazla olunca da iptal edecem dedi
Sayımız azdı şimdiye kadar o da yükseldi vitaminle sanırım sebepsiz artıkIyi masallah yumurtalarinne sorununuz vardi ozel degilse
Insallah tutar sizin ama umutluyim sizdenSayımız azdı şimdiye kadar o da yükseldi vitaminle sanırım sebepsiz artık
Bende hiç hormona bakmadı canım ya. Özel hastaneye gidiyorum doktor çok düşünceli tahliller falan pahalı diye yaptırmıyor bana. Sende bi sorun olduğunu düşünmüyorum gerek yok diyor. Hatta aşılama içinde ben zorladım o hep doğal yolla olucak bi sıkıntın yok diyordu. İnşallah tutar bu ay bu aşılama. 1 senedir hastaneye gitmekten çok yoruldumCanim bana ilk gun iliski vermedi ben ertesi gün öğlen saatlerini degerlendirdim.yani 24 saat gecmisti. Ilac jel banada vermedi demekki rahim kalinligin vs.iyiymis. ama bana sonradan progestran hapi verdi. Progestron hormonum düsük cikti diye
Ayy inşallah hepimizin bir kere de tutsun Rabbim daha fazla aratmasınInsallah tutar sizin ama umutluyim sizdensayi az olsa bile 1 tanecik spermle dolleniyor sonucta yeterki hareketli olsun .sonucta asilama yapamdan once de hareketlilerini ayırıyorlar. Hadi hayirlisi olsunn
Aa günlerimiz aynımıBenim de 4. Gunum . Bana da ilac vermedi ama ben kendim vitamin kullaniyorum ne kadae dogru bilmiyorum :) iliskuyi bana ertrsi gun onerdi
Amiinnn insallah ben 2 asilamadayimAyy inşallah hepimizin bir kere de tutsun Rabbim daha fazla aratmasın♥♥♥
Ay bilmiyorum bisey diyemem folik asit sonucta gebelikte oneriyorlar bebegin gelisimi ile ilgili sonucta faydali diye dusunuyorum . Ben de omegaq10 bi de bi takviye edici vsr icinde cesitli vitaminler var onu kullaniyorum .tedaviden once baska bir doktor vermistiAa günlerimiz aynımıEvde folik asit var ama kullansam mı ne yapsam hiç bilmiyorum
Kullanayım bari bende bişeyler. Böyle iyice boş hissediyorumAy bilmiyorum bisey diyemem folik asit sonucta gebelikte oneriyorlar bebegin gelisimi ile ilgili sonucta faydali diye dusunuyorum . Ben de omegaq10 bi de bi takviye edici vsr icinde cesitli vitaminler var onu kullaniyorum .tedaviden once baska bir doktor vermisti
Ben ekstradan bol bol kuruyemis yiyorum (ceviiz fındık fistik vb. )Kullanayım bari bende bişeyler. Böyle iyice boş hissediyorum
Olacak olacak inşallah ben inanıyorum er ya da geç kavuşacaz o pembiş ellere Allah'ım duy sesimiziAmiinnn insallah ben 2 asilamadayim
Benim önce varikosel cikti esimde cok sukur duzeldi degerleri simdi benim amh azalmis o yuzden ben de sorun :)Olacak olacak inşallah ben inanıyorum er ya da geç kavuşacaz o pembiş ellere Allah'ım duy sesimizisizin de sebepsiz mi canım bı de benim eşimin morfoloji 2 yazıyordu bu da etkiliyor olabilir mi acaba
Anladım canım biz de ki sayı azlığını da varikosel tetikliyor zaten ameliyata gerek yok dendi birinci evre ama zaman geçtikçe ilerler bence hakkımızda hayırlısi inşallah bu yolda canla başla uğraşıyoruz çaba bizden şifa Allah'tan inşallahBenim önce varikosel cikti esimde cok sukur duzeldi degerleri simdi benim amh azalmis o yuzden ben de sorun :)
Ben canım 5 gün 75 iki gün 50 vuruldum 2 yumurtam 15 mm di sen kaçlık vurdunKızlar fazla yumurtam büyümüş gonal f 75 le başladık 4 günde 6 yumurta oluşmuş iki tane 14 iki tane 13 bir tane 12 bir tane 11 mm olmak üzere doktor dozunu 37.5 a indirdi pazartesi tekrar çağırdı kontrole ilişki yasakladı ve iptal edebiliriz dedi çok üzgünümL Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi @Uykusuz Uykucu Umutumut82 yavru kartal kızlar hepiniz bakın ismini yazamadiklarim başına böyle bir şey gelen var mı
4 gün 75 dozda vurdum çok çabuk gelistiler doktor da bilmiyor ilk kez gidiyorum ona bu kadar çabuk gelişeceğini bilseydim 37.5 la baslatirdik dedi. 4 gün 75 doz bu gün ve yarın da 37.5 vuracakmışım pazartesi kontrolüm var canım olmazsa iptal edecem dedi fazlaymış çünküBen canım 5 gün 75 iki gün 50 vuruldum 2 yumurtam 15 mm di sen kaçlık vurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?