Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende pko var,2017de iki kez oldum asilama, birisi tutma ikincisi tuttu snra 4 haftalikken dustu..bilerek ara verdik kendiliginden olur diye olmayinca kasimda tedaviye basladik,yumurtalarim gelismiyordu ve cok sujur femara ve ardindan gonal f le 14. gunumde asilamam yapildi..bugun asilamamin 11.gunu,ilk gun dinlendim snra ise devam ettim ogretmenim agir is yapmadm sadece..smdiye kadar kasik agrilariyla(once hafif iki gundur siddetli) ayni zamnda usume ve istahim acik sekilde geldim..bugun bi damla pembemsi cay kasigi buyuklugunde akinti gelmis camasrmda farkettm..kasiklarimda batma da olunca tek dilegim adet gormemek..bu arada cok az da gogus hassasiyeti ve sisligi var..kasimda olup da tutan var mi?

İnşallah hayırlı haber alırsın canım

İnşallah sorun çıkmaz canım bazılarında senin durumun oluyormuş. İnşallah hayırlarla olumlu sonuçlansın

İnşallah sorun çıkmaz canım bazılarında senin durumun oluyormuş. İnşallah hayırlarla olumlu sonuçlansın
İnşallah canım sağolasın evet ya fazla gelişiyor doktorum olmazsa bu ay iptal olur önümüzdeki ay 37.5 la başlarız dedi artık hayırlısı ne diyim sen nasılsın nasıl hissediyorsun

İnşallah canım sağolasın evet ya fazla gelişiyor doktorum olmazsa bu ay iptal olur önümüzdeki ay 37.5 la başlarız dedi artık hayırlısı ne diyim ♥ sen nasılsın nasıl hissediyorsun
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Benim karnım ara ara hala ağrıyor. Biraz ayakta dursam kaşıklarımda ağrı artıyor. Göğüslerim şiş acıyor. Ben de anlamadım neden böyle oluyor. Normal de jel az az pürtüklü geliyor. Aşılamanın 4-5.günü su gibi sarı akıntı geldi pet değiştirip durdum çok fazla geldi akşam birden kesildi. Dün gece sıktığım kremin hepsi geri çıkmış. Karnım ağrıyıp duruyor. Sabah bi kahvaltı yaptım çok uykum vardı geri uyudum yeni uyandım.

Bugün kaçıncı günün canım bir de ilaçlardan mi acaba bu belirtiler

Merhaba canım üzülme önümüzdeki ay denersin geç olsun güç olmasın belki de bu ay yapılacak umudunu yitirme.
Ben 8 gun 75, 3 gun 100 yaptım; 3 yumurtam vardı.

Biz bi 9 gün sonra kesin yaparız testi bende dayanamıyorum adet olmadan önce göğüslerim acımaya başlıyorsa biliyorumki adet sinyali o zaman yapmıyorum seninde oluyor mu kuzu
Benim henuz bi belirtim yok bel agrisi disinda :) bugun ovulasyon testi yaptimiki cizgi aninda cikti kopkoyu tabi daha catlatmanin 5 gunu :) benim adet olmadan once bi tarafim bacagim ya da kolum uyuşur

Merhaba canım üzülme önümüzdeki ay denersin geç olsun güç olmasın belki de bu ay yapılacak umudunu yitirme.
Ben 8 gun 75, 3 gun 100 yaptım; 3 yumurtam vardı.
Sağol canım inşallah 3 e düşse keşke benim de aylardır bekliyorum kist fln da vardı klomenden dolayı onlar geçti simdi bu durumdayim biraz da nasip sanırım pazartesi net birşey söyleyecek doktorum

jelden snra bi sure yurumek hareket etmek jelin iceriye ilerlemesine yardimci oluyor,evin icinde bile yuruyebilirsin,doktor tavsiyesiydio zaman camasirina da dokulmez..ben iki sefer kullandim kasinti yaptigi icin cok ciddi rahatszlik duyuyordum,su an normal hap kullaniyorum asilamadan sonra..cok onemli bi ilac mumkunse saatlerini bile aksatma

Siz nasıl dayandınız o kadar gün ben olsam çoktan bakmıştım... Size de mi geç tarih verdi doktorunuz? Niçin kan testi yapmıyorsunuz?
12 gün baktım negatif çıktı pazartesi baktırırım dedim ama bugün karın ağrım var ve kahve rengi alıntı var tutmadı sanırım

Kızlar bu arada crinone jel geçen hafta hiç geri gelmezdi kupkuru yapardı, bu hafta geri geliyor sıvı halinde ve pütürlü akıyor. Sizde de öyle oluyor mu? Neden anlayamadım
Bende de oldu aynısı şimdi kahve rengi akıntı ile aktı kalmadı sanırım son du çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…