- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.741
İnşallah hayırlı haber alırsın canımbende pko var,2017de iki kez oldum asilama, birisi tutma ikincisi tuttu snra 4 haftalikken dustu..bilerek ara verdik kendiliginden olur diye olmayinca kasimda tedaviye basladik,yumurtalarim gelismiyordu ve cok sujur femara ve ardindan gonal f le 14. gunumde asilamam yapildi..bugun asilamamin 11.gunu,ilk gun dinlendim snra ise devam ettim ogretmenim agir is yapmadm sadece..smdiye kadar kasik agrilariyla(once hafif iki gundur siddetli) ayni zamnda usume ve istahim acik sekilde geldim..bugun bi damla pembemsi cay kasigi buyuklugunde akinti gelmis camasrmda farkettm..kasiklarimda batma da olunca tek dilegim adet gormemek..bu arada cok az da gogus hassasiyeti ve sisligi var..kasimda olup da tutan var mi?
İnşallah sorun çıkmaz canım bazılarında senin durumun oluyormuş. İnşallah hayırlarla olumlu sonuçlansın4 gün 75 dozda vurdum çok çabuk gelistiler doktor da bilmiyor ilk kez gidiyorum ona bu kadar çabuk gelişeceğini bilseydim 37.5 la baslatirdik dedi. 4 gün 75 doz bu gün ve yarın da 37.5 vuracakmışım pazartesi kontrolüm var canım olmazsa iptal edecem dedi fazlaymış çünkü
İnşallah canım sağolasın evet ya fazla gelişiyor doktorum olmazsa bu ay iptal olur önümüzdeki ay 37.5 la başlarız dedi artık hayırlısı ne diyimİnşallah sorun çıkmaz canım bazılarında senin durumun oluyormuş. İnşallah hayırlarla olumlu sonuçlansın
Valla yaptık işte
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Benim karnım ara ara hala ağrıyor. Biraz ayakta dursam kaşıklarımda ağrı artıyor. Göğüslerim şiş acıyor. Ben de anlamadım neden böyle oluyor. Normal de jel az az pürtüklü geliyor. Aşılamanın 4-5.günü su gibi sarı akıntı geldi pet değiştirip durdum çok fazla geldi akşam birden kesildi. Dün gece sıktığım kremin hepsi geri çıkmış. Karnım ağrıyıp duruyor. Sabah bi kahvaltı yaptım çok uykum vardı geri uyudum yeni uyandım.İnşallah canım sağolasın evet ya fazla gelişiyor doktorum olmazsa bu ay iptal olur önümüzdeki ay 37.5 la başlarız dedi artık hayırlısı ne diyim ♥ sen nasılsın nasıl hissediyorsun
Aa günlerimiz aynımıEvde folik asit var ama kullansam mı ne yapsam hiç bilmiyorum
Bugün kaçıncı günün canım bir de ilaçlardan mi acaba bu belirtilerAllah hepimizin yardımcısı olsun canım. Benim karnım ara ara hala ağrıyor. Biraz ayakta dursam kaşıklarımda ağrı artıyor. Göğüslerim şiş acıyor. Ben de anlamadım neden böyle oluyor. Normal de jel az az pürtüklü geliyor. Aşılamanın 4-5.günü su gibi sarı akıntı geldi pet değiştirip durdum çok fazla geldi akşam birden kesildi. Dün gece sıktığım kremin hepsi geri çıkmış. Karnım ağrıyıp duruyor. Sabah bi kahvaltı yaptım çok uykum vardı geri uyudum yeni uyandım.
Biz bi 9 gün sonra kesin yaparız testi bende dayanamıyorum adet olmadan önce göğüslerim acımaya başlıyorsa biliyorumki adet sinyali o zaman yapmıyorum seninde oluyor mu kuzuInanamiuorum nasil dayaniyorlar
Merhaba canım üzülme önümüzdeki ay denersin geç olsun güç olmasın belki de bu ay yapılacak umudunu yitirme.Kızlar fazla yumurtam büyümüş gonal f 75 le başladık 4 günde 6 yumurta oluşmuş iki tane 14 iki tane 13 bir tane 12 bir tane 11 mm olmak üzere doktor dozunu 37.5 a indirdi pazartesi tekrar çağırdı kontrole ilişki yasakladı ve iptal edebiliriz dedi çok üzgünümL Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi @Uykusuz Uykucu Umutumut82 yavru kartal kızlar hepiniz bakın ismini yazamadiklarim başına böyle bir şey gelen var mı
Benim henuz bi belirtim yok bel agrisi disinda :) bugun ovulasyon testi yaptimBiz bi 9 gün sonra kesin yaparız testi bende dayanamıyorum adet olmadan önce göğüslerim acımaya başlıyorsa biliyorumki adet sinyali o zaman yapmıyorum seninde oluyor mu kuzu
Sağol canım inşallah 3 e düşse keşke benim de aylardır bekliyorum kist fln da vardı klomenden dolayı onlar geçti simdi bu durumdayim biraz da nasip sanırım pazartesi net birşey söyleyecek doktorumMerhaba canım üzülme önümüzdeki ay denersin geç olsun güç olmasın belki de bu ay yapılacak umudunu yitirme.
Ben 8 gun 75, 3 gun 100 yaptım; 3 yumurtam vardı.
Ctesi çatlatma iğnesi oldum Pazartesi aşılamaBugün kaçıncı günün canım bir de ilaçlardan mi acaba bu belirtiler
İnşallah belirtilerin döllenmedendir inşallahCtesi çatlatma iğnesi oldum Pazartesi aşılama
Amin inşallah canımİnşallah belirtilerin döllenmedendir inşallah
Amin canım inşallahAmin inşallah canımRabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
jelden snra bi sure yurumek hareket etmek jelin iceriye ilerlemesine yardimci oluyor,evin icinde bile yuruyebilirsin,doktor tavsiyesiydiAllah hepimizin yardımcısı olsun canım. Benim karnım ara ara hala ağrıyor. Biraz ayakta dursam kaşıklarımda ağrı artıyor. Göğüslerim şiş acıyor. Ben de anlamadım neden böyle oluyor. Normal de jel az az pürtüklü geliyor. Aşılamanın 4-5.günü su gibi sarı akıntı geldi pet değiştirip durdum çok fazla geldi akşam birden kesildi. Dün gece sıktığım kremin hepsi geri çıkmış. Karnım ağrıyıp duruyor. Sabah bi kahvaltı yaptım çok uykum vardı geri uyudum yeni uyandım.
12 gün baktım negatif çıktı pazartesi baktırırım dedim ama bugün karın ağrım var ve kahve rengi alıntı varSiz nasıl dayandınız o kadar günben olsam çoktan bakmıştım... Size de mi geç tarih verdi doktorunuz? Niçin kan testi yapmıyorsunuz?
Bende de oldu aynısı şimdi kahve rengi akıntı ile aktı kalmadı sanırım son du çünküKızlar bu arada crinone jel geçen hafta hiç geri gelmezdi kupkuru yapardı, bu hafta geri geliyor sıvı halinde ve pütürlü akıyor. Sizde de öyle oluyor mu? Neden anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?