- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.761
Ama sizin 17. Gün değil mi? Belki geç döllenme, yerleşme kanamasıdır. Progesteron n kullanıyor musunuz?12 gün baktım negatif çıktı pazartesi baktırırım dedim ama bugün karın ağrım var ve kahve rengi alıntı vartutmadı sanırım
8 aşılama oldu ama hala birşey yok akıntı dışında galiba tutmadıAyın 12sinden önce aşılama olan varsa o yapsın.12sinde yapanlar yarın ya da Pazartesi test yapabilir. İnşallah pozitif haberlerini duyarız ve yaşarız
Sadece jel vardı o da bitti ama geçen aydan 2 tane kalmıştı birde balık yağ ve folik asitAma sizin 17. Gün değil mi? Belki geç döllenme, yerleşme kanamasıdır. Progesteron n kullanıyor musunuz?
bnde 12sinde yaptim..ara ara karnima batiyo bisyler ama iyiye yoruyorum iyi olsun..evrene pozitif mesaj yollayalimmmmAyın 12sinden önce aşılama olan varsa o yapsın.12sinde yapanlar yarın ya da Pazartesi test yapabilir. İnşallah pozitif haberlerini duyarız ve yaşarız
Bence kırmızı akıntı yoksa kan testi yaptırın belki progesteron desteğine ihtiyacınız vardır. Yazın ben bayram tatilinden once hamiş kaldım. Sonra kahve akıntım oldu tatilde. Eğer doktora gitseydim belki progestan desteği verirdi ve düşmezdi. Ondan dolayı bence kan testi yaptırın. Hatta kendiniz evde yeniden test yapın.8 aşılama oldu ama hala birşey yok akıntı dışında galiba tutmadı
Sadece jel vardı o da bitti ama geçen aydan 2 tane kalmıştı birde balık yağ ve folik asit
Dün evde yaptım negatif çıktı pazartesi yi bekleyim diyorum ağrım da az pazartesi doktoruma gidecem şimdi acillerde doktor yoksa birde yanlış ilaç yazarlarsa korkuyorumBence kırmızı akıntı yoksa kan testi yaptırın belki progesteron desteğine ihtiyacınız vardır. Yazın ben bayram tatilinden once hamiş kaldım. Sonra kahve akıntım oldu tatilde. Eğer doktora gitseydim belki progestan desteği verirdi ve düşmezdi. Ondan dolayı bence kan testi yaptırın. Hatta kendiniz evde yeniden test yapın.
Tamam canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap... Hayırlısı olsun inşallahDün evde yaptım negatif çıktı pazartesi yi bekleyim diyorum ağrım da az pazartesi doktoruma gidecem şimdi acillerde doktor yoksa birde yanlış ilaç yazarlarsa korkuyorum
Klomen nedir acaba ben yaptırdım ama adını bilmiyorumHerkese selam. Benim de 2.ci aşılama bu cuma 1 kasımda olacak eğer birşey çıkmazsa
Eylülde klomen kullandım. Olmadı sonuç 0.7
Şuan fostimon iğne kullanıyorum .perşembe kontol için gidecem
Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallahTamam canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap... Hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallahAllah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Bu nasıl oluyor benim şuan aşılamam 2 hafta oldu 2 gündür kahverengi leke geliyor test yapmak istemiyorum umudum kırıldıKizlar yerlesme lekelenmesi yaşayan varmi. Benim daha onceki gebeligimde olmustu.
Aynı benimde öyle şuan 2 hafta oldu aşılama olalı kahverengi akıntı geliyor gögüslerim hafif ağrıyorbende pko var,2017de iki kez oldum asilama, birisi tutma ikincisi tuttu snra 4 haftalikken dustu..bilerek ara verdik kendiliginden olur diye olmayinca kasimda tedaviye basladik,yumurtalarim gelismiyordu ve cok sujur femara ve ardindan gonal f le 14. gunumde asilamam yapildi..bugun asilamamin 11.gunu,ilk gun dinlendim snra ise devam ettim ogretmenim agir is yapmadm sadece..smdiye kadar kasik agrilariyla(once hafif iki gundur siddetli) ayni zamnda usume ve istahim acik sekilde geldim..bugun bi damla pembemsi cay kasigi buyuklugunde akinti gelmis camasrmda farkettm..kasiklarimda batma da olunca tek dilegim adet gormemek..bu arada cok az da gogus hassasiyeti ve sisligi var..kasimda olup da tutan var mi?
Ovulasyon testini neden yapıyorsunz anlamadımBenim henuz bi belirtim yok bel agrisi disinda :) bugun ovulasyon testi yaptimiki cizgi aninda cikti kopkoyu tabi daha catlatmanin 5 gunu :) benim adet olmadan once bi tarafim bacagim ya da kolum uyuşur
Yumurta geliştirici hap canımKlomen nedir acaba ben yaptırdım ama adını bilmiyorum
Kaçıncı gün acaba senin?Dün evde yaptım negatif çıktı pazartesi yi bekleyim diyorum ağrım da az pazartesi doktoruma gidecem şimdi acillerde doktor yoksa birde yanlış ilaç yazarlarsa korkuyorum
17Kaçıncı gün acaba senin?
15 gün dolmadan çıkmıyor ki yine Allahın işine karışılmazKizlarrrrr ben dayanamadım,kan vermeye gidiyorum. Erken biliyorum ama içim rahat etsin. Dua edinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?