Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayın 12sinden önce aşılama olan varsa o yapsın.12sinde yapanlar yarın ya da Pazartesi test yapabilir. İnşallah pozitif haberlerini duyarız ve yaşarız
8 aşılama oldu ama hala birşey yok akıntı dışında galiba tutmadı
Ama sizin 17. Gün değil mi? Belki geç döllenme, yerleşme kanamasıdır. Progesteron n kullanıyor musunuz?
Sadece jel vardı o da bitti ama geçen aydan 2 tane kalmıştı birde balık yağ ve folik asit

Ayın 12sinden önce aşılama olan varsa o yapsın.12sinde yapanlar yarın ya da Pazartesi test yapabilir. İnşallah pozitif haberlerini duyarız ve yaşarız
bnde 12sinde yaptim..ara ara karnima batiyo bisyler ama iyiye yoruyorum iyi olsun..evrene pozitif mesaj yollayalimmmm

8 aşılama oldu ama hala birşey yok akıntı dışında galiba tutmadı

Sadece jel vardı o da bitti ama geçen aydan 2 tane kalmıştı birde balık yağ ve folik asit
Bence kırmızı akıntı yoksa kan testi yaptırın belki progesteron desteğine ihtiyacınız vardır. Yazın ben bayram tatilinden once hamiş kaldım. Sonra kahve akıntım oldu tatilde. Eğer doktora gitseydim belki progestan desteği verirdi ve düşmezdi. Ondan dolayı bence kan testi yaptırın. Hatta kendiniz evde yeniden test yapın.

Dün evde yaptım negatif çıktı pazartesi yi bekleyim diyorum ağrım da az pazartesi doktoruma gidecem şimdi acillerde doktor yoksa birde yanlış ilaç yazarlarsa korkuyorum

Dün evde yaptım negatif çıktı pazartesi yi bekleyim diyorum ağrım da az pazartesi doktoruma gidecem şimdi acillerde doktor yoksa birde yanlış ilaç yazarlarsa korkuyorum
Tamam canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap... Hayırlısı olsun inşallah

Aynı benimde öyle şuan 2 hafta oldu aşılama olalı kahverengi akıntı geliyor gögüslerim hafif ağrıyor

Canim bence test yap artik en azindan tutmadiysa ilac veya jel kullaniyorsan onlari birakirsin. bosuna hormon alip regli düzenin bozulmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…