Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim henuz bi belirtim yok bel agrisi disinda :) bugun ovulasyon testi yaptimiki cizgi aninda cikti kopkoyu tabi daha catlatmanin 5 gunu :) benim adet olmadan once bi tarafim bacagim ya da kolum uyuşur
İyiye işarettir umarım o zaman bugünüde değerlendir bebeğim ya bu arada aşılamadan sonra ben korkuyorum birlikte olmaya bişey olur sanıyorum yani put gibi durmuyoruz sonuçta sendede o korku var mı

İyiye işarettir umarım o zaman bugünüde değerlendir bebeğim ya bu arada aşılamadan sonra ben korkuyorum birlikte olmaya bişey olur sanıyorum yani put gibi durmuyoruz sonuçta sendede o korku var mı
Vardi ilkinde de bu asilamamda nedense bi rahatlik geldi

Kızlar ben 2 ay boyunca tam 30 gün dolunca hasta oldum normal de 25 gün sonra hasta oluyordum yani benim tarihim geçti aşılama da 17 gün bu gün ve kahve rengi akıntı oluyor ağrı da var napsam bilemedim

Gece kullanıyorum iki doktor da sık yat dedi

Kızlar ben 2 ay boyunca tam 30 gün dolunca hasta oldum normal de 25 gün sonra hasta oluyordum yani benim tarihim geçti aşılama da 17 gün bu gün ve kahve rengi akıntı oluyor ağrı da var napsam bilemedim
Canım madem 17 gün geçmiş ve kafan bu kadar karışmış akıntı da varsa neden bekliyorsun ki?

Ayy bende ne yapsam bilmiyorum 3 gündür çok az kahverengi leke geliyor acaba hapı bıraksam gelir mi regl duphaston kullanıyorm günde 2 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…