- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.781
Meraktan yaptim sadece dogru sonuc cikmayacagini biliyorum canim . Benim 2. Asilamam buOvulasyon testini neden yapıyorsunz anlamadım
Aynıyız acaba diyorum ama bilmiyorumBu nasıl oluyor benim şuan aşılamam 2 hafta oldu 2 gündür kahverengi leke geliyor test yapmak istemiyorum umudum kırıldı
Ayy inşallah hayırlı sonuç alırsın aminnnnnnKizlarrrrr ben dayanamadım,kan vermeye gidiyorum. Erken biliyorum ama içim rahat etsin. Dua edinnnnn
Çıkabiliyor bazen. Hem benim ikinci aşılama bu15 gün dolmadan çıkmıyor ki yine Allahın işine karışılmaz
Benim de 2 ci ilki depreme geldi bu seferde ağrım var ve kahve rengi alıntı var ben gitmek istemiyorum şuan hastaneye eşim olsaydı çoktan götürmüştü o daha heyecanlıÇıkabiliyor bazen. Hem benim ikinci aşılama bu
Aynı benimde öyle şuan 2 hafta oldu aşılama olalı kahverengi akıntı geliyor gögüslerim hafif ağrıyor
İyiye işarettir umarımBenim henuz bi belirtim yok bel agrisi disinda :) bugun ovulasyon testi yaptimiki cizgi aninda cikti kopkoyu tabi daha catlatmanin 5 gunu :) benim adet olmadan once bi tarafim bacagim ya da kolum uyuşur
Aynı gün yaptırmışız canım bugün birlikte olunması gerekiyorBen 21 kasımda aşılama yaptırdım ilk aşılama bilmiyorum artık bakalım hayırlısı olsun herkes için
Vardi ilkinde de bu asilamamda nedense bi rahatlik geldiİyiye işarettir umarımo zaman bugünüde değerlendir bebeğim ya bu arada aşılamadan sonra ben korkuyorum birlikte olmaya bişey olur sanıyorum yani put gibi durmuyoruz sonuçta sendede o korku var mı
Test yapmalısın bence canımKızlar ben 2 ay boyunca tam 30 gün dolunca hasta oldum normal de 25 gün sonra hasta oluyordum yani benim tarihim geçti aşılama da 17 gün bu gün ve kahve rengi akıntı oluyor ağrı da var napsam bilemedim
Tıp merkezini arayım bugün sonuç çıkarsa yaptırayımTest yapmalısın bence canım
Özelse yüksek ihtimalle çıkarTıp merkezini arayım bugün sonuç çıkarsa yaptırayım
Gece kullanıyorum iki doktor da sık yat dedijelden snra bi sure yurumek hareket etmek jelin iceriye ilerlemesine yardimci oluyor,evin icinde bile yuruyebilirsin,doktor tavsiyesiydio zaman camasirina da dokulmez..ben iki sefer kullandim kasinti yaptigi icin cok ciddi rahatszlik duyuyordum,su an normal hap kullaniyorum asilamadan sonra..cok onemli bi ilac mumkunse saatlerini bile aksatma
Canım madem 17 gün geçmiş ve kafan bu kadar karışmış akıntı da varsa neden bekliyorsun ki?Kızlar ben 2 ay boyunca tam 30 gün dolunca hasta oldum normal de 25 gün sonra hasta oluyordum yani benim tarihim geçti aşılama da 17 gün bu gün ve kahve rengi akıntı oluyor ağrı da var napsam bilemedim
Kız çok erken bari yarın baktırÇıkabiliyor bazen. Hem benim ikinci aşılama bu
Şimdi çıkıyorum kan vermeye dua edin lütfenCanım madem 17 gün geçmiş ve kafan bu kadar karışmış akıntı da varsa neden bekliyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?