- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.801
Evet evet özelÖzelse yüksek ihtimalle çıkar
Her gün ayni saatte yapmasak sorun yasar miyiz ki canım benim bazen sabah bazen de aksam oluyorjelden snra bi sure yurumek hareket etmek jelin iceriye ilerlemesine yardimci oluyor,evin icinde bile yuruyebilirsin,doktor tavsiyesiydio zaman camasirina da dokulmez..ben iki sefer kullandim kasinti yaptigi icin cok ciddi rahatszlik duyuyordum,su an normal hap kullaniyorum asilamadan sonra..cok onemli bi ilac mumkunse saatlerini bile aksatma
Kan ver canım belli olur8 aşılama oldu ama hala birşey yok akıntı dışında galiba tutmadı
Sadece jel vardı o da bitti ama geçen aydan 2 tane kalmıştı birde balık yağ ve folik asit
Şimdi çıktım yola vermeye gidiyorum 1 saate çıkıyor muşKan ver canım belli olur
sabahlari ozellikle belim tutuk sekilde wc ye giderkende kasiklarimda agirlik hissederek cikiyorum wc ye goguste hassasiyet aynen devam canimGunaydin kizlar mutlu sabahlar bugün aşılamanin 5.günü hicbir belirtim yok. Siz ne durumdasiniz
ben olsam dinlemezdim zaten bu ay olmazsa birdahaki ay dozu yukseltecegiz cogul olma riskinide goze alacagim drumla oyle kararlastirdikBize ilişki yasak dedi doktorum acaba ben şansımı denemeye devam mı etmeliyim 6 yumurtayla
Daha 6 günün var bekle dua etKızlar benim kan sonucum negatif. Aşılamanın 9. Günü, iğnenin de 10. Günü bugün. Umut var mı yoksa artık olmaz mı? Moralim bozuldu...
Sabah idrar testi yaptım gayet net vardı hatta ovulasyonada baktım oda baya vardı. Sonra sağ kasigima bi ağrı girdi bidaha baktım ne gebelik testi ne de ovulasyon testi çizgi falan zerre yok. Hiç bir belirti yok sıfır göğüs hassasiyeti de zerre kalmadi hiç bise yok bence benimki tutmadı
Üzülme yaa salı günü bidaha baktır kaç çıktı sonuçKızlar benim kan sonucum negatif. Aşılamanın 9. Günü, iğnenin de 10. Günü bugün. Umut var mı yoksa artık olmaz mı? Moralim bozuldu...
İnşallah pozitif çıkar canımŞimdi çıktım yola vermeye gidiyorum 1 saate çıkıyor muş
Sen niye bu kadar erken verdin ki ?gayet normal negatif olması bebiş varsa da çıkmaz bu kadar erken aşılamadan 15gün sonra dedi benim doktorum.hafi bilemedin 12.-13.gün ver .Kızlar benim kan sonucum negatif. Aşılamanın 9. Günü, iğnenin de 10. Günü bugün. Umut var mı yoksa artık olmaz mı? Moralim bozuldu...
Aşılamanın 9. Günüydü
Sonuç negatif dediler kağıdı almaya gitmedikÜzülme yaa salı günü bidaha baktır kaç çıktı sonuç
İlk idrarda çizgi çıktıysa bence gebelik vardırSabah idrar testi yaptım gayet net vardı hatta ovulasyonada baktım oda baya vardı. Sonra sağ kasigima bi ağrı girdi bidaha baktım ne gebelik testi ne de ovulasyon testi çizgi falan zerre yok. Hiç bir belirti yok sıfır göğüs hassasiyeti de zerre kalmadi hiç bise yok bence benimki tutmadı
Ya ole degil iste o ovitrelledendi eminim açıkçası olmadığına yine de nolur n olmaz ignemi vuruyom progestanda kullanıyom hayırlısı yaa şimdi olmazsa başka bi zamanı beklicez mecburİlk idrarda çizgi çıktıysa bence gebelik vardır
Bekle bence canım moralini bozma. Erken 9. Gün... Çok erken hem de.Kızlar benim kan sonucum negatif. Aşılamanın 9. Günü, iğnenin de 10. Günü bugün. Umut var mı yoksa artık olmaz mı? Moralim bozuldu...
olabildigince ignelerde ilaclarda saati sasmamak lazm..prospektuslerinde de yazarHer gün ayni saatte yapmasak sorun yasar miyiz ki canım benim bazen sabah bazen de aksam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?