Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Her gün ayni saatte yapmasak sorun yasar miyiz ki canım benim bazen sabah bazen de aksam oluyor

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar bugün aşılamanin 5.günü hicbir belirtim yok. Siz ne durumdasiniz
sabahlari ozellikle belim tutuk sekilde wc ye giderkende kasiklarimda agirlik hissederek cikiyorum wc ye goguste hassasiyet aynen devam canim
Bize ilişki yasak dedi doktorum acaba ben şansımı denemeye devam mı etmeliyim 6 yumurtayla
ben olsam dinlemezdim zaten bu ay olmazsa birdahaki ay dozu yukseltecegiz cogul olma riskinide goze alacagim drumla oyle kararlastirdik

Kızlar benim kan sonucum negatif. Aşılamanın 9. Günü, iğnenin de 10. Günü bugün. Umut var mı yoksa artık olmaz mı? Moralim bozuldu...

Z Zecmel nasıl gidiyor? Ben kan verdim
Sabah idrar testi yaptım gayet net vardı hatta ovulasyonada baktım oda baya vardı. Sonra sağ kasigima bi ağrı girdi bidaha baktım ne gebelik testi ne de ovulasyon testi çizgi falan zerre yok. Hiç bir belirti yok sıfır göğüs hassasiyeti de zerre kalmadi hiç bise yok bence benimki tutmadı

Kızlar benim kan sonucum negatif. Aşılamanın 9. Günü, iğnenin de 10. Günü bugün. Umut var mı yoksa artık olmaz mı? Moralim bozuldu...
Sen niye bu kadar erken verdin ki ?gayet normal negatif olması bebiş varsa da çıkmaz bu kadar erken aşılamadan 15gün sonra dedi benim doktorum.hafi bilemedin 12.-13.gün ver .

İlk idrarda çizgi çıktıysa bence gebelik vardır

İlk idrarda çizgi çıktıysa bence gebelik vardır
Ya ole degil iste o ovitrelledendi eminim açıkçası olmadığına yine de nolur n olmaz ignemi vuruyom progestanda kullanıyom hayırlısı yaa şimdi olmazsa başka bi zamanı beklicez mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…