- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.821
İnşallahB Balgozlu55 canımm nasıl geçiyor ? Ve tüm kızlar nasılsınız? Canim dualarım seninle inşallah pozitif sonuç alırsın. R Rufiye
İnşallah canım inşallah allahım gül yüzümüzeİnşallah pozitif çıkar canım
Canım inşallah pozitiftirİnşallah canım inşallah allahım gül yüzümüze
Saat 7 de çıkıcakmış
İnşallah zor gittim geldim ağrım var sonuç ne olacak merak ediyorum allahım inşallahCanım inşallah pozitiftir
Hadi seninki kesin sonuç bakalım ne çıkacak? hayırlısı olsunİnşallah zor gittim geldim ağrım var sonuç ne olacak merak ediyorum allahım inşallah
Artık bekleyecm günüme kadar. Adet olmazsam test tarihim 29 KasımBekle bence canım moralini bozma. Erken 9. Gün... Çok erken hem de.
Hayırlısı yarım saat kaldı haber almayaHadi seninki kesin sonuç bakalım ne çıkacak? hayırlısı olsun
Çok sabirsizsin tahmin edebiliyorum ama çok erkenmiş inşallah güzel haber alırsın gününde yaptırKızlar benim kan sonucum negatif. Aşılamanın 9. Günü, iğnenin de 10. Günü bugün. Umut var mı yoksa artık olmaz mı? Moralim bozuldu...
Kızlar benim kan sonucum negatif. Aşılamanın 9. Günü, iğnenin de 10. Günü bugün. Umut var mı yoksa artık olmaz mı? Moralim bozuldu...
Hayırlısı yarım saat kaldı haber almaya
İnşallah ben aşılamaya yaptıracağım gün 2 bayan hamile haberini aldı inşallah olur Y ise erkek X ise kızmışInsallah kasim ayinin ilk güzel haberi gelir
Benim akıntım cok ama su gibi sarı falan da değil onun harici midem yanıo son 3 gündür ama bunlar belirti mi bilemiorum onun haricinde göğüsümde hassasiyet yok kasık agrısı yokB Balgozlu55 canımm nasıl geçiyor ? Ve tüm kızlar nasılsınız? Canim dualarım seninle inşallah pozitif sonuç alırsın. R Rufiye
Benim iki tarafta da ara ara oluyor ama ilk sağdaydıKuzlar yumurtaniz sagdami soldamiydi ve kasik agriniz hangi tarafta oluyor. Benim regliden 1 hafta once sol tarafimda agri baslar 1hafta sonrada reglim gelir bu hep heray aynisi olur .benim yumurtam sağdaydi yarim saattir sol kasigim agriyor. Sizlerin durum nasil. Daha once tutan asilamamda yumurtam netaraftaysa agri otarafta olmustu
Benim iki tarafta da ara ara oluyor ama ilk sağdaydı
Kan verdim ama sonuç yok buraya geldiğinize eminmisiniz diyorlar
Sonucu kayıp etmişler galiba bulamadılar aradım ama 5 dk sonra tekrar arayacam akşamcı personel gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?