- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.841
Şok oldum yaniNasil yani.olurmu öyle sey
Şok oldum yani
Tıp merkezinde yaptırdımE nabizda cikmiyormu
Buldular mı sonucu?Tıp merkezinde yaptırdım
Evet negatifBuldular mı sonucu?
İlk öyleydi onlu arkalı gidiyorlardı ama sonra tek yumurta yeterli bana dedi onu da heyecandan sağ mi sol mu unuttumSenin yumurtanda sagli solluydu galiba canim.
Negatif sonuç ☹
Wc de kocamana beyazlı kahve rengi birşey geldi ne anlamadımCanim hakkinda hayirlisi olsun. Nediyim bilemedim bende 3 yildir negatif göruyorum. Yeni ay yeni baslangic
Wc de kocamana beyazlı kahve rengi birşey geldi ne anlamadım
HAkkinda hayırlısı olsun inşallah canımNegatif sonuç
Hepsi oldu birşey geldiğini hissettim peçete ile baktım da değişik birşey Di jel in akıntısı gibi değildiCanim ilac jel kullandigin icindir.ama doktoruna sor istersen. Kasık agrin akintin olmusmuydu bu ay
Canım senin âdet ağrıların var mıydı?Hepsi oldu birşey geldiğini hissettim peçete ile baktım da değişik birşey Di jel in akıntısı gibi değildi
Var bugün biraz daha oldu aşılama da 17 gün kan testi negatif@mer
Canım senin âdet ağrıların var mıydı?
Hayırlısı olsun inşallah.. ben de negatif hissediyorum nasıp böyle şeylerVar bugün biraz daha oldu aşılama da 17 gün kan testi negatif
Üzüldüm... Ama bir sonraki olumlu olur inşallahNegatif sonuç ☹
Grcmis olsun Allah,aallah agri olmamasi gerekir normalde benim 2. Ama ikisinde de agrim olmadi .bence bi doktoruna danismalisinKızlar benim ağrım geçmiyor dün aşılama oldum yürürken oturup kalkarken çok canım acıyor
Pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum geçmezse danışırımGrcmis olsun Allah,aallah agri olmamasi gerekir normalde benim 2. Ama ikisinde de agrim olmadi .bence bi doktoruna danismalisin
Agri kesici falan sakin alma kuzum dikkat et kendine bol bol dinlen su ic Allah sifa versinPazartesiye kadar bekleyeyim diyorum geçmezse danışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?