- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.861
amin canım artık bekleyeceksin guzel haberi inşallahBen 21 kasımda aşılama yaptırdım ilk aşılama bilmiyorum artık bakalım hayırlısı olsun herkes için
Daha erken canım, moralini bozma lutfen, 15.gune gelince yenilersin testini inşallah pozitife döner.Kızlar benim kan sonucum negatif. Aşılamanın 9. Günü, iğnenin de 10. Günü bugün. Umut var mı yoksa artık olmaz mı? Moralim bozuldu...
canım biz seninle aynı gün yaptırdık, bende sağda solda küçük ağrılar oldu, salı günü sadece çok kötü bir kramp girmişti başka da bir şeyim yok, bizim için çok erken sabredelim.Gunaydin kizlar mutlu sabahlar bugün aşılamanin 5.günü hicbir belirtim yok. Siz ne durumdasiniz
Kızlar bende de sürekli ıslaklık hissi var. Jelin etkisi sanırım diyordum da yok sanırım ben adet öncesi akıntı dönemine girdim gibi...
Doğru diyorsun aslında kuzumolumlu düşün canım lütfen
senin test tarihin yaklaşmış olmalı, inşallah pozitif sonuç gelsinDoğru diyorsun aslında kuzumkanı görmeden moral bozmak yok
İnşallah canımsenin test tarihin yaklaşmış olmalı, inşallah pozitif sonuç gelsin
canım biz seninle aynı gün yaptırdık, bende sağda solda küçük ağrılar oldu, salı günü sadece çok kötü bir kramp girmişti başka da bir şeyim yok, bizim için çok erken sabredelim.
Valla forumdaki herkese dua ediyorum, Allah yardımcımız olsun. Çok da güzel anne oluruz böyle zor ulaştığımız bebişlerimize ben inanıyorum hayırlı evlatlar yetiştireceğiz.İnşallah canımbenim salı doktor randevum... Ama adet olmazsam pazartesi önce test yapıcam kendim, pozitif görürsem hemen hastaneye kan vermeye gidicem dua edin bana da olur mu
Ağzın bal yesin şekerim :*Kramp girmesi iyi canim bebis tutunurken oluyor
Ben de hep dua ediyorum hepimizeValla forumdaki herkese dua ediyorum, Allah yardımcımız olsun. Çok da güzel anne oluruz böyle zor ulaştığımız bebişlerimize ben inanıyorum hayırlı evlatlar yetiştireceğiz.
Vardi ilkinde de bu asilamamda nedense bi rahatlik geldi
Olamadık maalesef umarım bu durum aşılamayı olumsuz etkilemezAynı gün yaptırmışız canım bugün birlikte olunması gerekiyor
Umarım sizin de güzel haberinizi alırımAynı gün yaptırmışız canım bugün birlikte olunması gerekiyor
Sadece şansı artırıyormuş canım yani aşılamada tutmazsa bile normal ilişkide tutuyormuş olumsuz etkilemez tabi kiOlamadık maalesef umarım bu durum aşılamayı olumsuz etkilemez
Aynı şekilde seninde canım 10 gün sonra belli olur bizimdeUmarım sizin de güzel haberinizi alırım
Ever çok heyecanlı bir bekleyiş ama doktorum çok ümitlenmemeli dediAynı şekilde seninde canım 10 gün sonra belli olur bizimde
Yani normal gebelik ihtimali sonuçta :)))Sadece şansı artırıyormuş canım yani aşılamada tutmazsa bile normal ilişkide tutuyormuş olumsuz etkilemez tabi ki
Evet canım benim 3. Aşılamam ve yumurtalarım ilaçsız kendi çok büyüyüp kendisi çatlıyor yalnız aşılama olduğundan çatlama gününü bilmek için ovitrelle kullanıyoruz eşimin yıkanmış haldeki spermi 10 milyondu ve çok iyiydi bu arada bu hafta hep nar tüketmişti onun etkisiymiş nar sperm üretiminde çok faydası varmış duyunca şaşırdıkEver çok heyecanlı bir bekleyiş ama doktorum çok ümitlenmemeli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?