Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar bugün aşılamanin 5.günü hicbir belirtim yok. Siz ne durumdasiniz
canım biz seninle aynı gün yaptırdık, bende sağda solda küçük ağrılar oldu, salı günü sadece çok kötü bir kramp girmişti başka da bir şeyim yok, bizim için çok erken sabredelim.

canım biz seninle aynı gün yaptırdık, bende sağda solda küçük ağrılar oldu, salı günü sadece çok kötü bir kramp girmişti başka da bir şeyim yok, bizim için çok erken sabredelim.

Kramp girmesi iyi canim bebis tutunurken oluyor

İnşallah canım benim salı doktor randevum... Ama adet olmazsam pazartesi önce test yapıcam kendim, pozitif görürsem hemen hastaneye kan vermeye gidicem dua edin bana da olur mu
Valla forumdaki herkese dua ediyorum, Allah yardımcımız olsun. Çok da güzel anne oluruz böyle zor ulaştığımız bebişlerimize ben inanıyorum hayırlı evlatlar yetiştireceğiz.

Valla forumdaki herkese dua ediyorum, Allah yardımcımız olsun. Çok da güzel anne oluruz böyle zor ulaştığımız bebişlerimize ben inanıyorum hayırlı evlatlar yetiştireceğiz.
Ben de hep dua ediyorum hepimize hepimiz çok güzel anneler olacağız benim inancım tam, ama bugün ama yarın ama elbet bir gün

Ever çok heyecanlı bir bekleyiş ama doktorum çok ümitlenmemeli dedi
Evet canım benim 3. Aşılamam ve yumurtalarım ilaçsız kendi çok büyüyüp kendisi çatlıyor yalnız aşılama olduğundan çatlama gününü bilmek için ovitrelle kullanıyoruz eşimin yıkanmış haldeki spermi 10 milyondu ve çok iyiydi bu arada bu hafta hep nar tüketmişti onun etkisiymiş nar sperm üretiminde çok faydası varmış duyunca şaşırdık ilk iki aşılamada 7 milyondu oda iyiydi çok dikkat etmeme rağmen tutmadı zaten 3. Aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkıyor tutmazsa hemen tüp bebek merkeziyle görüşmeye gideceğim ama gerçektende ümitlenme sormak ayıp ama problem neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…