- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.881
Evet tatlım
Evet bizde yapamadık nasipYani normal gebelik ihtimali sonuçta :)))
5.0 betaBuldular mı sonucu?
Tam sınırda iki gün sonra tekrarla geç döllenme mi acaba ?5.0 beta
Sanmam kanama oldu ağrım var hasta oldum yaniTam sınırda iki gün sonra tekrarla geç döllenme mi acaba ?
Üzüldüm kuzum Rabbim inşallah nasip eder önümüzdeki ay daha fazla bekletmedenSanmam kanama oldu ağrım var hasta oldum yani
pko olup da aşılama yaptıran var mı acaba bende pko var 3 yıldır olmuyor düşünüyoruz
2 kere denedim bundan 4 sene önce düşük oldu daha Fazla uğraşmayacamÜzüldüm kuzum Rabbim inşallah nasip eder önümüzdeki ay daha fazla bekletmeden
Canım öncelikle geçmiş olsun... Belki bu şekilde biraz vücut rahatlar kendiliğinden olur. Bir çok insan bu şekilde denemeyi bıraktığında kendisinden oluyor diyor. Akıl orada olmayınca vücut stres yapmıyor tabii... İnşallah hiç tedaviye gerek kalmadan olur sizin de2 kere denedim bundan 4 sene önce düşük oldu daha Fazla uğraşmayacam
PKO lu arkadaşlar, bir de yumurta geliştirmek isteyen arkadaşlar, aspir yağı, keten tohumu yapı, elma sirkesi bunlara iyi geliyor diyorlar. Kendiliğinden adet oluyor ve yumurtaların gelişiyor muş diye duydum. İnstada takip ettiğim bir sitede öyle yazıyor. Doğruluk payı olabilir belki.pko olup da aşılama yaptıran var mı acaba bende pko var 3 yıldır olmuyor düşünüyoruz
Kızlar Pazartesi aşılama oldum. Karnım hep ağrıyordu. İyice arttı ağrısı benim gibi olan var mı? Ağrıyla gece uykudan uyandım çok ağrıyor
İnşallah iyiye işarettir bu ağrılarKızlar Pazartesi aşılama oldum. Karnım hep ağrıyordu. İyice arttı ağrısı benim gibi olan var mı? Ağrıyla gece uykudan uyandım çok ağrıyor
ben varim..bnde 12 gun once yaptrdm asilama..kilo almistim zayifladm biraz snrasnda doktorum hazrsn diyince once hap snra igne ile 4 yumurtam gelisti..smdi bekliyorum bikac gun snra test yapacm insallahhhh guzl sonuc alrzpko olup da aşılama yaptıran var mı acaba bende pko var 3 yıldır olmuyor düşünüyoruz
Bende de pko varpko olup da aşılama yaptıran var mı acaba bende pko var 3 yıldır olmuyor düşünüyoruz
bendede pko var rahmimde kalp seklindeymisBende de pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?