Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 kere denedim bundan 4 sene önce düşük oldu daha Fazla uğraşmayacam
Canım öncelikle geçmiş olsun... Belki bu şekilde biraz vücut rahatlar kendiliğinden olur. Bir çok insan bu şekilde denemeyi bıraktığında kendisinden oluyor diyor. Akıl orada olmayınca vücut stres yapmıyor tabii... İnşallah hiç tedaviye gerek kalmadan olur sizin de

pko olup da aşılama yaptıran var mı acaba bende pko var 3 yıldır olmuyor düşünüyoruz
PKO lu arkadaşlar, bir de yumurta geliştirmek isteyen arkadaşlar, aspir yağı, keten tohumu yapı, elma sirkesi bunlara iyi geliyor diyorlar. Kendiliğinden adet oluyor ve yumurtaların gelişiyor muş diye duydum. İnstada takip ettiğim bir sitede öyle yazıyor. Doğruluk payı olabilir belki.

Kızlar Pazartesi aşılama oldum. Karnım hep ağrıyordu. İyice arttı ağrısı benim gibi olan var mı? Ağrıyla gece uykudan uyandım çok ağrıyor

Benimde asilamadan sonra dün sol tarafta azicik agri oldu. Benim yumurta sagdaydi . Bende agrim yok tutmadi diye üzüluyorum

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım Bende de dolgunluk hissi var dün geceden beri ignemin bugün 7. günü. Kızlar boşuna mı bu iğneyi yapıyorum acaba hani 6 yumurta fln aşılama iptal edilebilir

pko olup da aşılama yaptıran var mı acaba bende pko var 3 yıldır olmuyor düşünüyoruz
ben varim..bnde 12 gun once yaptrdm asilama..kilo almistim zayifladm biraz snrasnda doktorum hazrsn diyince once hap snra igne ile 4 yumurtam gelisti..smdi bekliyorum bikac gun snra test yapacm insallahhhh guzl sonuc alrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…