Osmankız nasıl isim bu hay yerim seni yaa D kaynatamın ismi :82::82:
menün pek güzel olmuş afyet şeker olsun canımbiz de köfte yedik az önce,patates kızartması da vardı tabi yedim bir güzel bir de havuç salatası.
Sevgilinden ayrıldın demek ne diyelim hayırlısı olsunhediyeleri alıp gitmesi de pek bir enteresan demek pek bir cimri bir o kadar da maddiyatçıymış
Yalnız saat 13 e kadar uyunulur mu be, ne yaptın sen
sen şimdi dukanı uygulamıyorsun dimi?
yok tatlım. denedim ama yapamadım... protein sevmiyorum zaten. hele öylesi daha da zor benim içinkaratay uygulamaya calısıyorum. ama onda da köy tavugu olcak diyo. nerden bulcam ben köy tavugunu.. olmaz öyle
nerden bulcan ki canım köy tavuğunu,markettekilerin hepsi damda yetiştirilen tavuklar
ben 3 gündür tatlı yiyorum ya sinir oldum iyice kendime,şimdi seni daha iyi anlıyorum.pişmanım yediğim için ama napim canı çekiyor insanın
arada bi insanın kendisini ödüllendirmesi gerekiyo bi soluklanmak gerekiyo bebişim ya.
ah tatlım ben de 12 yıldır kortizon kullanıyorum ilk yıllarda cok kilo aldım yüksek doz kullandıgımdan hatta bir ara diyetisyen bi diyet verdi, güzel kilo veriyordum 2 haftada baya belim incelmişti ama aileden ayrı yemek yiynce 2 hafta sonra bozdum ben de bu diyetler konusunda baya bi obsesiftim öğreniyor fakat bana zarar verir düşüncesiyle uygulayamıyordum şimdi ise öğrendiklerimi kendi üzerimde bizzat uygulayarak kendi kendimin diyetisyeni oldum ztn kendimin dr.u idim şimdi bi de diyetisyeni oldumçook kolay balım. aslında sadece yüz beyazlatici değil, bakım yapan çok çok çok güzel bi maske bu. haftada 1 veya 2 kez uygulanabilir. ve asla 2den fazla uygulanmamalı. ve uygulandıktan sonra gece veya gündüz hiç farketmez.. mutlaka ama mutlaka güneş koruyucu krem-nemlendirici gibi bişiy sürülmeli. bu çok önemli.
3 tane aspirini alıyoruz üzerine 2 çay kaşıgı kadar su koyuyoruz ve erimesini bekliyoruz güzelce. iyice eziyoruz. sonra 1çay kaşığı kadar bal koyup karıştırıyoruz iyice. bunu tüm yüzümüze uygulayıp 15-20 dk bekliyoruz. yüzünüzden akmayacak ve ince bir şekilde sürün canlarım.. sonra ılık suyla yıkayın.
bal ve aspirin alerjiniz varsa uygulamayın. bal cildi besler ve nemlendirir. aspirin de cilde bakım yapar sivilceleri önler. ama tek uygulamada cildinizin rengi açılmayacak tabi ki=) istikrarlı olmak gerek. gerçekten bebek gibi prüzsüz oluyor yüzünüz
yazdım bebişim
ah balım yaa... ben kaç kez bozdum diyeti bilmiyorum... 1 hafta sonunda tartıda oynama görmeyince resmen deli gibi saldırdım yiyeceklere sinirden!ve sonra da toparlayamadımkendimi işte... yok dukan mı yapsam yok karatay mı yapsam... yok yok diyetisyene gidiyiyim.. olmadı lahana diyeti yapıyım.. o da olmadı nesfit diyeti yapayım derken günler geçti gitti
çok kızıyorum kendime çoook... o kadar azimli bi insanım ki aslında... neden 1 yıldır bu kadar zayıf düşüyorum bu konuda bilmiyorum. mutsuz oldukca yiyorum. yedikce daha mutsuz oluyorumhatta öyle ki.. psikolojim bozuldu yediklerimi kusmaya başladım. resmen obsesif oldum oof
çok üzülüyorum gerçekten..
o telkinlerin daha iyisini buldum ben tatlım.. 15liraya d&r dan aldım ''nil gün- sağlıklı zayıflama'' cd si.. 2 bölümden oluşuyo ve gerçekten inanılmaz. subliminal mesajlar içeriyo. pembe gürültü denen deniz sesi, dalgalar su sesi filan var. biz anlamasak da bilincaltı bu mesajları alıyo. ve cidden çok işe yarıyo... 21 gün boyunca günde 2 kez dinliyosun. çoook rahatlatıyo ayrıca. dün ben dinledikten sonra nası bi gaz geldiyse kalktım spor yaptım düşün
istersen bi de onu deneyebilirsin.
güzel bi ses tonuyla konuşuyo ayrıca nil gün, nefes egzersizleri var. ben bayıldım vallahi. normalde bu tip şeyleri aldığımda hep pişman oluyodum ama bu sefer olmadım. cidden bu kadın bu işi biliyo
o gün bulgur pilavı yedim diye kendimi o kdar kötü hissetmiştim ki. üstelik çok az yemiştim. hele hele bi arkadaşım pilavın ve bakliyatların her türlüsü kilo yapar yeme diyince iyice allak bullak olmuştum ve kusmaya calısmıstımben zaten hiç tuz eklemem yemeklerime. sıfır yani. öyle alıştım. kortizon tedavisi görmüştüm. o zamanlar tuz tamamen yasaktı. sonra da aramadım tuzu bi daha balım hiç.
puhahahahahahahha GORİL OKULU muute allahım gülmekten öldüm başka isim bulamamışlar heralde gorillerin okulu :1
açım susuzum gel beni besle ellerinle. seni çok seviyorum
benim bugun netimde sorun vardı canlarım giremedim o yüzden... ayrıca cook yogun bi gündü yine. kültürel etkinlik dersi kapsamında kazananlar klubu diye bi filme gittim. ordam İMBK ile ilgili bi konferansa katıldım. sonra da resim sergisine gittim. eve gelirken kıyma aldım. akşam yogurdum onu da. yarın pişircem. ben köfte yaptım yani düşününnası canım istediyse artık
kombide bi sorun vardı. bi adam cagırdım onu yaptırdım. temizlik yaptım. ev arkadasımdan nefret ediyorum.
yarın caner gelicek istanbuldan. umarım köftem güzel olur
ah tatlım ben de 12 yıldır kortizon kullanıyorum ilk yıllarda cok kilo aldım yüksek doz kullandıgımdan hatta bir ara diyetisyen bi diyet verdi, güzel kilo veriyordum 2 haftada baya belim incelmişti ama aileden ayrı yemek yiynce 2 hafta sonra bozdum ben de bu diyetler konusunda baya bi obsesiftim öğreniyor fakat bana zarar verir düşüncesiyle uygulayamıyordum şimdi ise öğrendiklerimi kendi üzerimde bizzat uygulayarak kendi kendimin diyetisyeni oldum ztn kendimin dr.u idim şimdi bi de diyetisyeni oldumhayatımda ne olmak istediysem şimdi hep ilk hastam kendim oluyorum buraya yazarken zayıflamasına vesile olduklarım da olabilir inşallah olmuştur ki bu bni çok mutlu ediyor, herkesten güzel yorumlar almak, sevgi, övgü vs.. sözcükleri... duygusal açlığa birebir:)))
nil gün'ü uni.de arkadaştan duymuş hakkında bir ara internette biraz araştırma yapmıştım ama bnm o tarz CD alacak durumum yok maddi değil burada bişey yok, ne bir avm ne kitapçı herşey sınırlı şimdilik tek sahip oldugum şey internet o paylaştıgın linke de henüz bakmadım ama bakayım inşallah...
pembe gürültü deyince bana huzur sesleri geliyor aklıma ki sen de demişsin deniz sesi falan diye... ben en iyisi arada denize yakın biyerlere gideyim ya da o tür görüntüler mutlaka nette vardır araştırmak lazım denizi eve getirme fikri de güzel dimi???
pilav, makarna tek başına kilo aldırmaz tatlım, ölçüsünü bilirsen ve hep durmadan yiyip de kös kös oturmazsan... kusmaya gelince kız bu bir hastalık biliyorsun değil mi? adı da "bulimia" yani kusma hastalığı, bunu ilk 14-15 yaşlarında öğrenmiştim tabii meraklı olunca sağlık konularında araştırdım, bu psikolojik bişey ve bence bu alışkanlıktan kurtulmalısın şekercim...
bu arada ben de senin gibiydim ztn az yiyordum millet kilolarım hakkında hep boğazını kıscan dedikçe ben daha az yiyordum azalttıkça azalttım ama hep kilo aldım bu da bni hep mutsuz etti ama bu yıl kilolarım en doruk noktada oldugu halde bu halimi severek ve kabul ederek başladım diyete ya da sağlıklı beslenmeye diyelim... önce diyetisyene gittim ve onun verdiği listeler sayesinde düzenli ve dengeli yemeyi öğrendim birazcık, malum aç geziyor ama kilo alıyordum...
sonra boşa para veriyorum dedim çünkü listelere uyamadım ve kilo aldım bıraktım aradan 2-3 hafta geçti bu arada dikkat ettim ve aynı başlangıç kilomla kendim başladım şimdi yaklaşık 5-6 kg verdim ve mutluyum bundan sonra ayda 2-3kg da versem mutluyum az olsun kalıcı olsun ama sağlıklı olayım hem psikolojik hem de fizyolojik olarak, bu bana yeter...
bu maske tarifin de güzelmiş... aspirinin ne etkisi var yazmışsın ama ben biraz açayım müsaadenle...
aspirin yani asetilsalisilik asit yani asit bileşimi olan bu madde, asit olması sebebiyle yağlı ciltteki o fazla yağ dokusunu alıyor, hafif yakarak siz hissetmeseniz bile... içindeki bileşim sirkeye benziyor ve dikkat ederseniz bazı maskelerde sirke vardır, bu da sivilceleri özellikle gözeneklerdeki kiri temizlemede birebir.
cnm bunları biyerden alıntı yapmadım tamamen kendi yorumlarım eksikler varsa eklenebilir...
bu arada çok kültürel bir gün geçirmişsin tebriklersen arada bu tür etkinliklerini de paylaş biz de nasiplenelim ben evde sıkıntıdan patlıyorum burada resmen köreldim de... ne kültürel faaliyeti??? kitapçı bile sayıyla burada, kütüphanenin tabelası bile milattan kalma sanırım ve millet daha bilmiyor kütüphanenin yerini, ben ilk taşındıgım zamanlarda araya araya kendim buldum...
yani çok köreldim siz yazın ben de istifade edeyim tmm tatlımi şekerim ???
valla uzun oldu ama ne bileyim yazdıklarına bakılırsa senle yazışmak harika geldi bana
tatlım bu arada menün güzelmiş afiyet olsun
karatay diyetini boşver de montignac uygulayabileceksen ben de başlamak istiyorum tekrardan,o da düşük glisemik indekse dayalı bir diyet ama güzel yani yasaklar sadece nişasta ve şeker içeren şeyler, insülin fazla salgılanmıyor pankreas yorulmuyor, enerji de vüctta depolananlardan harcanu-ıyor doğal olarak uzun vadede güzel kilo veriliyor karataya benziyor ama biraz faklı ben bırakmıştım yine başlama niyetim var ama bugunlerde aşure var biraz doyayım aşureye yoksa aklım kalcak:))) ondan sonra da monti uygulamak istiyorum...
ne dersin fıstık??? hem tek başına olunca gitmiyor illa bi destek lazım...
kahvaltı: nesfit-süt-1 mandalina
öğle: 4 köfte-yığurt-salata
akşam: allah kerim
spor henüz yapmadım. bi gazla yapmam gerek yoksa sızıp kalıcam hava kapalı.
çok sıkıcı. sigaram da bitti. çıkıp almaya üşeniyorum. bırakmam gerek benim bunu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?