katzi hanım ilk günden kaçamaklar başlamış heee
yılbaşında gitmicek misin ailenin yanına şeker :)
kayınvalidem de bana evi süsleyelim,balon fln takalım oraya buraya dedi 3ünde benim doğum günüm var dabir de kaban alıcak bana sözü vardı hihi
ben akşam yemeğinde tarhana çorbası içtim bir de tavuk sote yedim yanında marul salatası,ondan önce sporumu da yaptım,az önce de meyve yedim
sen slimi yapıyorsun dimi fıstık
randomlife'ı getiriiiiin! randomlife'a götürün beniiiiiiiiiiiiii diye kriz geçircektim bugün
iyi geceler balım
cilt beyazlatıcı bi maske tarıfi buldum gençlik. isteyen varsa yazıcam buraya. yoksa yazmıcam
iyi geceler balım
cilt beyazlatıcı bi maske tarıfi buldum gençlik. isteyen varsa yazıcam buraya. yoksa yazmıcam
iyi geceler balım
selam cnmyani ne desem boş sevgili mercimekli köftelerim... artık utanıyorum vallahi siteye girmeye..
tam 1 yıldır kilo verme-diyet yapma çabaları içinde cebelleşiyorum. ama harbi cebelleşiyorum yani öyle böyle değil. yeni bi diyet öğren-başla-bitir-çıldır-krizlere gir-diyeti boz- ptesi yine başlarım bu son pizza de vs vs vs...
ama yok... olmuyor yani. son zamanlarda okuduğum kitaplar sayesinde iradesizim diyemiyorum kendime. en son şu dukan diyeti zımbırtısına daldım. yahu yok böyle bir şey! 5gün atak yaptım iyi hoş... ama 6.gün delirmiş gibi yiyeceklere saldırdım. ama delirmiş gibiydim görmeliydiniz... ben meyvesiz yaşayamam ki. türk kızıyım ben. benim ülkem sebze meyve bakımından zengin! kendimi manavın önünden geçerken sınırlayamam! pazara gitmeyi sebzeleri meyveleri görmeyi dolaba yerleştirmeyi seviyorum ben yahu!
ayrıca çektiğim kabızlık da cabası... yemin ediyorum yok böyle bişey yahu. o nasıl kabızlıktır anlatamam. içim kurumuş yeminle. çok zordu hanımlar çoookzaten 3 kilo verdim hemen arkasından 5 kilo aldım deli gibi yediğim için. doğru olan bu değil kesinlikle...
daha önce başka bir sitede günlük yazıyordum. o günlükte egzersizlerim, beslenme düzenim, okuduğum kitaplardan alıntılar ve diğer üyelere sorularım, günlük hayatta karşılaştığımız ufak tefek mutluluklar filan da vardı :) lakin kilitlendi. döndüm dolaştım geldim buraya :)
bu günlüğün açılışı ''bugün diyete başlıyorum'' düşüncesiyle ortaya çıkmadı. yani öyle kısa süreli bir günlük olmayacak. zaten bir süredir sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum. neden bunları diğer kadınlarla paylaşmayayım ki diye düşünmemin sonucu ortaya çıktı yani. sizden tek isteğim beni yalnız bırakmamanız ve destek olmanız.
zaten çok seveceksiniz bu günlüğü. çok güzel ve eğlenceli bir şekilde süsleyeceğim çünkü :) egzersizlerle-beslenmeyle- hafif yemeklerle vs :)
şimdilik bu kadar. öpüyorum sizleri.
merhaba ballı lokmalarım.
okuldan geldim. acaip yorgun hissediyorum. az önce yemek yedim. ve regl olucam sanırım habire sivilce çıkarıyorum.
sabah 7.30 da uyandım güzel bir kahvaltı yaptım. ''doğru yenen bir öğün asla insana kendisini yorgun hissettirmez, ağırlık çöktürmez. yedikten 4-5 saat sonrasına kadar bile dinç bir şekilde olması gerekir insanın.'' okuduğum kitapta böyle diyor. bişeyleri doğru yapıp yapmadığımı bu mantıkla anlayabiliyorum. eğer ki yedikten sonra uykum gelip ağırlık çöküyorsa işte o zaman yanlış yapmışım demektir bazı şeyleri.
kahvaltıdan önce: sirkeli su
sabah kahvaltım: yumurta-1buçuk dilim esmer ekmek- domates-salatalık-maydonoz-1 parça ceviz- 4 yeşil zeytin-şekersiz sade kahve
ara öğün: 1 avuç mix kuruyemiş
öğle yemeği: çok bol sebzeli bulgur pilavı pişirdim. az yağlı. bol soğan-bol biber-pul biber-kekik filan koydum. biraz da acı yaptım. baharatlar metabolizmayı biraz hızlandırıyormuş çünkü. yanında da ayran içtim. salata malata yapamadım çünkü çok acıkmıştım gerçekten=/
akşam yemeğinde de güzel bir salata ve yoğurt yerim.
okuldan çıkınca da 1 saat yürüdüm. okula giderken mug a yeşilçay koyup gitmiştim. yudum yudum onu içtim okulda.
bugün biraz karbonhidrat fazla oldu gibi geldi bana sanki. neyse... ilk gün bugün:) zamanla oturur.
şuan acaip uykum var ve ağırlık bastı. bişeyleri yanlış yapmış olabilirim :)
sizlere diyet yolunda motivasyon sağlaması için ve bilinçaltı telkini için bir video önericem. bu videoyu günde 1 kez, 21 gün boyunca izleyin.
KİLO VERME TELKİNİ.mp4 - YouTube
Sorman hata güzelim istenmez mi hiç sen yaz ama umarım koly bişeydir
beyazlatıcı derken :)) ben zaten beyazım hayalet casper gibi olmayayımyaz bakalım merak ettikk...
selam cnm
ya ne zamandır günlüğünü ziyaret etmek istiyorum aslında ztn sen de ben şehir dışındayken açmışsın ya eksikleri kapatmaya çalışmakla geçti zamanm yetişemiyorum da maalesef...
bugunden sonra devam edeceğim seni takibe geçmişi fazla okuyup da takılmak istemiyorum dün bitmiştir yarınsa meçhul önemli olan bugun mantığıyla....
ilk sayfanı okuyorum şimdi seni tanıyabilmek için ama sevgiden biliyorum ki eğlenceli bir kişiliksin ztn yazdıklarından da anladım az çok:)
ben de yıllardır diyet,beslenme ne nedir hepsini biliyorum ama maalesef uygulayamıyordum şimdi drlardan izin çıktı ben de diyetsiyene gittim ama belli kalıp listelere uyamıyorum bn kısıtlanmya gelemem ama öğrendiklerimle kendi beslenme düzenimi kurdum harika gidiyorum şükür arada kaçamaklarla tabiii....
yani senle iyi anlaşacagız buna inanıyorum:13:
sen arada öğrendiklerini yine de paylaş ben buraya cok yazıyorum bugune kadar öğrendiklerimin sonucu olarak ama hala bilmediğim o kadar şey var ki burdakiler sayesinde bilgilendim onlar sordu dogru cevaplayabilmek için daha çok okudum bi nevi danışmanlık gibi ki sağolsun kızlar hep diyetisyen derler:))) ki çok bildiğimi iddia etmiyorum ha yanlış anlaşılmasın...
sen de paylaş ki bilgilerimiz çoğalsın...
cnm ben gene gelirim...
sevgiler...
tatlım yazdıklarını yüzümde tebessümle okudum
bu yanlış beslendiğin anlamına gelmez ama sen de biliyorsundur eminim ki uyku hali insülinin pankreastan fazla salgılanması sonucu ortaya çıkıyor (yanlış hatırlamıyorsam) yani karbonhidratı fazla almaktan ama senin bu menün bence harika tek eksik öğlen bulgur pilavı yanında yogurt yememen olmuş bi de baharatlar metabolizmayı tek başına hızlandırmıyor hiçbir gıda maalesef hızlandırmıyor ama tuz yerine baharatlarla zenginleştirmek tuzun vücutta su tutmasını önler bi de acı metabolizmayı canlandırmada etkili bu diyetisyen ve dr.lar tarafından da söyleniyor
bu kilo verme telkini bana da geliyordu faceten ama açılmıyordu bunu denicem teşekkürler tatlım:)
cancağızım nerelerdesin ne yapıyorsun?
aç mısın susuz musunkendine dikkat et diyetini ihmal etme, kendini aç bırakma..
arkadaşın dediği gibi öğrencilikte biraz zorluyor bu beslenme olayı ama sen dikkatlisin ve işi biliyorsun öpüyorum seni
ben goril okulu diye bişi var onu izliyorum animal planetda bir yandan da test çözüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?