Katzi'nin Diyet Günlüğü

yılbaşında gitmicek misin ailenin yanına şeker :)
kayınvalidem de bana evi süsleyelim,balon fln takalım oraya buraya dedi 3ünde benim doğum günüm var da bir de kaban alıcak bana sözü vardı hihi

ben akşam yemeğinde tarhana çorbası içtim bir de tavuk sote yedim yanında marul salatası,ondan önce sporumu da yaptım,az önce de meyve yedim

sen slimi yapıyorsun dimi fıstık

yapıyorum bebişim bi bugun yapmadım cunku cook yorgunum:S
yılbasını ailemle kutlamak istiyorum bu sene. çok özledim onları. fırında yagsız tavuk yapıcak annem bana :kalp:kalp:
valla menün süper olmuş senin bebişim. annemin dogum günü de 3 ocak.
nası da sevinmişsin ya kıyamam ben sanaa süsleyin tabi evi ya ne güzel cıvıl cıvıl olsun
o pembe kovboy şapkasını neden aldım hiç bilmiyorum sormayın bence

vallahi çok yoruyor beni bu slim ama mutlu oluyorum bakalım sıkılaşçam galiba bu gidişle
süs niyetine mi aldın o şapkayı
yüz,el kremi var galiba,kitaplar ne çok şey almışsın güle güle kullan sen de

valla eve girdiğimden beri kafamdan çıkarmadım kafayı yemişim bence
kremler filan var. bi de küpeler yüzükler işte geçen gün aldım demiştim onlar. bi de dudak büyütücü var dudak balmı var
saol bebişim

randomlife'ı getiriiiiin! randomlife'a götürün beniiiiiiiiiiiiii diye kriz geçircektim bugün

ahahahahah çok güldüm bebeğim ya

ben de diyorum neden kulaklarım çınlıyo benim

öğrencilik zamanı diyet zordur bebişim biliyorum, çok iyi anlıyorum seni emin ol.

iyi geceler balım
cilt beyazlatıcı bi maske tarıfi buldum gençlik. isteyen varsa yazıcam buraya. yoksa yazmıcam

iyi geceler balım
cilt beyazlatıcı bi maske tarıfi buldum gençlik. isteyen varsa yazıcam buraya. yoksa yazmıcam

beyazlatıcı derken :)) ben zaten beyazım hayalet casper gibi olmayayım yaz bakalım merak ettikk...

selam cnm
ya ne zamandır günlüğünü ziyaret etmek istiyorum aslında ztn sen de ben şehir dışındayken açmışsın ya eksikleri kapatmaya çalışmakla geçti zamanm yetişemiyorum da maalesef...
bugunden sonra devam edeceğim seni takibe geçmişi fazla okuyup da takılmak istemiyorum dün bitmiştir yarınsa meçhul önemli olan bugun mantığıyla....
ilk sayfanı okuyorum şimdi seni tanıyabilmek için ama sevgiden biliyorum ki eğlenceli bir kişiliksin ztn yazdıklarından da anladım az çok:)
ben de yıllardır diyet,beslenme ne nedir hepsini biliyorum ama maalesef uygulayamıyordum şimdi drlardan izin çıktı ben de diyetsiyene gittim ama belli kalıp listelere uyamıyorum bn kısıtlanmya gelemem ama öğrendiklerimle kendi beslenme düzenimi kurdum harika gidiyorum şükür arada kaçamaklarla tabiii....
yani senle iyi anlaşacagız buna inanıyorum:13:
sen arada öğrendiklerini yine de paylaş ben buraya cok yazıyorum bugune kadar öğrendiklerimin sonucu olarak ama hala bilmediğim o kadar şey var ki burdakiler sayesinde bilgilendim onlar sordu dogru cevaplayabilmek için daha çok okudum bi nevi danışmanlık gibi ki sağolsun kızlar hep diyetisyen derler:))) ki çok bildiğimi iddia etmiyorum ha yanlış anlaşılmasın...
sen de paylaş ki bilgilerimiz çoğalsın...
cnm ben gene gelirim...
sevgiler...

tatlım yazdıklarını yüzümde tebessümle okudum
bu yanlış beslendiğin anlamına gelmez ama sen de biliyorsundur eminim ki uyku hali insülinin pankreastan fazla salgılanması sonucu ortaya çıkıyor (yanlış hatırlamıyorsam) yani karbonhidratı fazla almaktan ama senin bu menün bence harika tek eksik öğlen bulgur pilavı yanında yogurt yememen olmuş bi de baharatlar metabolizmayı tek başına hızlandırmıyor hiçbir gıda maalesef hızlandırmıyor ama tuz yerine baharatlarla zenginleştirmek tuzun vücutta su tutmasını önler bi de acı metabolizmayı canlandırmada etkili bu diyetisyen ve dr.lar tarafından da söyleniyor
bu kilo verme telkini bana da geliyordu faceten ama açılmıyordu bunu denicem teşekkürler tatlım:)

cancağızım nerelerdesin ne yapıyorsun?
aç mısın susuz musun kendine dikkat et diyetini ihmal etme, kendini aç bırakma..
arkadaşın dediği gibi öğrencilikte biraz zorluyor bu beslenme olayı ama sen dikkatlisin ve işi biliyorsun öpüyorum seni

ben goril okulu diye bişi var onu izliyorum animal planetda bir yandan da test çözüyorum

Sorman hata güzelim istenmez mi hiç sen yaz ama umarım koly bişeydir

çook kolay balım. aslında sadece yüz beyazlatici değil, bakım yapan çok çok çok güzel bi maske bu. haftada 1 veya 2 kez uygulanabilir. ve asla 2den fazla uygulanmamalı. ve uygulandıktan sonra gece veya gündüz hiç farketmez.. mutlaka ama mutlaka güneş koruyucu krem-nemlendirici gibi bişiy sürülmeli. bu çok önemli.

3 tane aspirini alıyoruz üzerine 2 çay kaşıgı kadar su koyuyoruz ve erimesini bekliyoruz güzelce. iyice eziyoruz. sonra 1çay kaşığı kadar bal koyup karıştırıyoruz iyice. bunu tüm yüzümüze uygulayıp 15-20 dk bekliyoruz. yüzünüzden akmayacak ve ince bir şekilde sürün canlarım.. sonra ılık suyla yıkayın.
bal ve aspirin alerjiniz varsa uygulamayın. bal cildi besler ve nemlendirir. aspirin de cilde bakım yapar sivilceleri önler. ama tek uygulamada cildinizin rengi açılmayacak tabi ki=) istikrarlı olmak gerek. gerçekten bebek gibi prüzsüz oluyor yüzünüz

beyazlatıcı derken :)) ben zaten beyazım hayalet casper gibi olmayayım yaz bakalım merak ettikk...

yazdım bebişim

ah balım yaa... ben kaç kez bozdum diyeti bilmiyorum... 1 hafta sonunda tartıda oynama görmeyince resmen deli gibi saldırdım yiyeceklere sinirden! ve sonra da toparlayamadımkendimi işte... yok dukan mı yapsam yok karatay mı yapsam... yok yok diyetisyene gidiyiyim.. olmadı lahana diyeti yapıyım.. o da olmadı nesfit diyeti yapayım derken günler geçti gitti
çok kızıyorum kendime çoook... o kadar azimli bi insanım ki aslında... neden 1 yıldır bu kadar zayıf düşüyorum bu konuda bilmiyorum. mutsuz oldukca yiyorum. yedikce daha mutsuz oluyorum hatta öyle ki.. psikolojim bozuldu yediklerimi kusmaya başladım. resmen obsesif oldum oof
çok üzülüyorum gerçekten..

o telkinlerin daha iyisini buldum ben tatlım.. 15liraya d&r dan aldım ''nil gün- sağlıklı zayıflama'' cd si.. 2 bölümden oluşuyo ve gerçekten inanılmaz. subliminal mesajlar içeriyo. pembe gürültü denen deniz sesi, dalgalar su sesi filan var. biz anlamasak da bilincaltı bu mesajları alıyo. ve cidden çok işe yarıyo... 21 gün boyunca günde 2 kez dinliyosun. çoook rahatlatıyo ayrıca. dün ben dinledikten sonra nası bi gaz geldiyse kalktım spor yaptım düşün
istersen bi de onu deneyebilirsin.
güzel bi ses tonuyla konuşuyo ayrıca nil gün, nefes egzersizleri var. ben bayıldım vallahi. normalde bu tip şeyleri aldığımda hep pişman oluyodum ama bu sefer olmadım. cidden bu kadın bu işi biliyo

o gün bulgur pilavı yedim diye kendimi o kdar kötü hissetmiştim ki. üstelik çok az yemiştim. hele hele bi arkadaşım pilavın ve bakliyatların her türlüsü kilo yapar yeme diyince iyice allak bullak olmuştum ve kusmaya calısmıstım ben zaten hiç tuz eklemem yemeklerime. sıfır yani. öyle alıştım. kortizon tedavisi görmüştüm. o zamanlar tuz tamamen yasaktı. sonra da aramadım tuzu bi daha balım hiç.

puhahahahahahahha GORİL OKULU muu te allahım gülmekten öldüm başka isim bulamamışlar heralde gorillerin okulu:1
açım susuzum gel beni besle ellerinle. seni çok seviyorum

benim bugun netimde sorun vardı canlarım giremedim o yüzden... ayrıca cook yogun bi gündü yine. kültürel etkinlik dersi kapsamında kazananlar klubu diye bi filme gittim. ordam İMBK ile ilgili bi konferansa katıldım. sonra da resim sergisine gittim. eve gelirken kıyma aldım. akşam yogurdum onu da. yarın pişircem. ben köfte yaptım yani düşünün nası canım istediyse artık
kombide bi sorun vardı. bi adam cagırdım onu yaptırdım. temizlik yaptım. ev arkadasımdan nefret ediyorum.

yarın caner gelicek istanbuldan. umarım köftem güzel olur

Köfte deyince ben de komşunun kızına ödevinde yardım ettim,köfte pişirmeyi ingilizce olarak tarif ettik hiç huyum değildir hiç yakışmadı bana ödevini yapıvermek.malesef ailelerde acaip ödev korkusu var iyisi olsun istiyorlar.Ama gelse bana dese ki beni şu konuya çalıştır daha iyi yardım ederim ama işte illa ödeve yardım istiyorlar
Siz de köftelerinizi afiyetle yiyin fıstığım,hasret giderin

çok güzel bir program ama..öksüz kalmış goril yavrularına bakıyorlar onları yetiştirip doğaya geri veriyorlar.görsen sanki bir insan yavrusu gibi hal ve hareketler bayılıyorum onlara bakıcılarına nasıl sarılıyorlar,bebek gibi taşıyorlar onları kucaklarında.izliyorum bana terapi gibi oluyor hayvanlarla ilgili prgramlar.
hayvanları seviyorum.akvaryumumuzda iki japonumuz var köpekleri de çok seviyorum ama evimde bakamam işte

bugün slimde 6.günüm olacak önce biraz ders çalışıp sonra spor yapıcam,seni kocaman öpüyorum baby haydi görüşürüz

merhaba hanımlar.
bugün saat 1de uyandım. şaka gibi. hava da kapalı olunca sandım ki sabah 8-9 filandır. saate bi baktım 13:00
kahvaltımı yaptım hemen. 1 parça peynir-1yumurta 5 yeşil zeytin- bi kaç parça ceviz ve salatalık
birazdan da aksam yemeği yicem. 3 köfte-salata-semiz yemeği-yoğurt
köfteyi pişirirken yağ koymadım kendi yağında pişti.

size şok olacağnız bi haber daha vericem. canerden ayrıldım
dün sabaha karşı geldi. uyumus kalmısım ben de. aramıs duymamısım. haliyle surat bi karış... surat mı yapıcaksın dedim. nası bişey olmamış gibi davranıyosun 5 kez aradım bilmem ne dedi.
ben de ''ayrılmak istiyorum caner'' dedim. anam sen misin bunu duyan! beddualar bilmem neler... verdiği hediyeleri aldı gitti. o telaşın içinde o hediyeler nasıl aklına geldi hiç bilmiyorum. yerini de ezberlemiş pislik. hemen valizine koydu gitti. kapıdan çıkarken ''yazıklaağar olsun'' dedi. ne desem boş. sevmediğime kanaat getirmiştim artık. ve sırf o istiyor diye devam edemezdim. zaten bir süredir ayrılmak istediğimi belirtiyordum. her seferinde hayır yok öyle bişey ayrılmıycaz. geldiğimde konuşuruz bu konuyu diyodu. bu sefer de ''ulan ne getirttin madem beni buraya!!'' dedi. ''e ben daha haftalardır söylüyorum. geldiğimde konuşuruz diyodun. geldin ve konuştuk işte'' dedim.
bir sürü beddua etti. bedduadan korkuyorum.
onun dışında bi sıkıntı yok. üzerimden yük kalkmış gibi sanki.
osmana aşı yaptırdım bugün. kız gibi çığlık çığlığa bagırdı. çırpındı tısladı filan. aslan kesildi anten! ben de acaip tırstım valla. hiç öyle görmemiştim osmanı. iğne de kıçında kaldı! mal kedim benim şimdi uyuyo küstü bana birazcık.

gelin ve bişeyler yazın nerdesiniz allahaşkına siz?!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…