Canım günlüğünü de zaptettim bu konuyla kusuruma bakma
canım bu adamın evlenmeden önce seni istememesi gibi bi durum var mıydı? ne karın ağrısı var bu adamın seninle?
anaa deli adam:S özele saygı diye bişey bilmiyo bizim insanımız işte. ööff tam dayaklık herif! her şeyin bi üslubu var. terbiyesiz adam işte.
bence problemi kendiyle..bir sorunumuz yoktu,eşimle sevgililik döneminde fln çok iyi davranırdı.hatta çok övünürdü benle öğretmenim falan diye..sever sanırdım meğerse gösterişmiş.
aynen canım..amma artık eskisi gibi değilim haftada bir kere görüşüyoruz ve eski samimiyetimi göstermiyorum ona karşı.
kızlar mümkünse erkek tarafıyla içli dışlı olmayın sonra böyle oluyor benden demesi..arada mesafe olması her zman iyi
haklısın valla.. mesafe iyidir. mesela halam-eniştem ve gelini arasında mesafe vardır. gelinin koydugu bi mesafe. bu yuzden hiç bisey diyemiyolar kıza var ya...eğer o mesafeyi koymasaydı halamla kocası işin cıvıgını cıkarırdı cunku her seye karısmaya baslardı filan. hele ilk evlendiklerinde makyaj yapmasına filan karışmışlardı. kuzenim hemen ''benim karım sever makyaj yapmayı karışmayın siz'' dedi
ben de yatiyim. aynı anda uyuyalım tamam mıbirlikte yer yatagında yanyana uyuyomus gibi olsun.
haydeeeee mucuk
sen uyudun galiba haha
ben gidiyorum etrafı toparlayıp derse oturayım muahhhh
ben yatsam fosur fosur uyurum da işte ders var ah ah
burda da hava sisli katzicim,benim her yerim acıyor bugn sporu akşama bırakıcam
burda da sabah sisliydi ama şimdi güneş açtı. bugün ayın 15i. babam paramı yatırmıştır oley!
yazar yazmaz kalktım gittim uyudum şimdi uyandım. peh peh. hava acaip günesli burda:S
geldim bebişlerim bi kaç cici aldım yine
ne aldın ne aldın
benim de elbisem geldi ama dikkat etmemişim yünmüş malzemesi :)) acaip sıcak tutucak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?