Katzi'nin Diyet Günlüğü

canım bu adamın evlenmeden önce seni istememesi gibi bi durum var mıydı? ne karın ağrısı var bu adamın seninle?

bence problemi kendiyle..bir sorunumuz yoktu,eşimle sevgililik döneminde fln çok iyi davranırdı.hatta çok övünürdü benle öğretmenim falan diye..sever sanırdım meğerse gösterişmiş.

anaa deli adam:S özele saygı diye bişey bilmiyo bizim insanımız işte. ööff tam dayaklık herif! her şeyin bi üslubu var. terbiyesiz adam işte.

aynen canım..amma artık eskisi gibi değilim haftada bir kere görüşüyoruz ve eski samimiyetimi göstermiyorum ona karşı.
kızlar mümkünse erkek tarafıyla içli dışlı olmayın sonra böyle oluyor benden demesi..arada mesafe olması her zman iyi

haklısın valla.. mesafe iyidir. mesela halam-eniştem ve gelini arasında mesafe vardır. gelinin koydugu bi mesafe. bu yuzden hiç bisey diyemiyolar kıza var ya... eğer o mesafeyi koymasaydı halamla kocası işin cıvıgını cıkarırdı cunku her seye karısmaya baslardı filan. hele ilk evlendiklerinde makyaj yapmasına filan karışmışlardı. kuzenim hemen ''benim karım sever makyaj yapmayı karışmayın siz'' dedi

işte baştan koyamadık hay benim kafama

kızanım ben yatıyorum saf gibiyim uykuyu hakettim görüşürüz
beni dinlediğiniz ve destek olduğunuz için saygılarımı sunuyoru efem :))

Son düzenleme:
ben de yatiyim. aynı anda uyuyalım tamam mı birlikte yer yatagında yanyana uyuyomus gibi olsun.
haydeeeee mucuk

ben de yatiyim. aynı anda uyuyalım tamam mı birlikte yer yatagında yanyana uyuyomus gibi olsun.
haydeeeee mucuk

Günaydın küçük tırtıl

ay güldüğüme bakma kafam kazan gibi,geceden kalma gibiyim yahu
kahvaltımı ettim şeker,iki küçük dilim buğday ekmeği,üçgen peynir sonra normal sert peynir,zeytin,domates ve çay.ekmeğin birinin üzerine marmelat sürdüm.

haydi kalk başlasın dukan

hava kapalı burda ve çok uykum var :2: gelin sarılın birlikte uyuyalım. tam uykuluk hava valla:2:

ben yatsam fosur fosur uyurum da işte ders var ah ah
burda da hava sisli katzicim,benim her yerim acıyor bugn sporu akşama bırakıcam

sen uyudun galiba haha
ben gidiyorum etrafı toparlayıp derse oturayım muahhhh

ben yatsam fosur fosur uyurum da işte ders var ah ah
burda da hava sisli katzicim,benim her yerim acıyor bugn sporu akşama bırakıcam

burda da sabah sisliydi ama şimdi güneş açtı. bugün ayın 15i. babam paramı yatırmıştır oley!
yazar yazmaz kalktım gittim uyudum şimdi uyandım. peh peh. hava acaip günesli burda:S

burda da sabah sisliydi ama şimdi güneş açtı. bugün ayın 15i. babam paramı yatırmıştır oley!
yazar yazmaz kalktım gittim uyudum şimdi uyandım. peh peh. hava acaip günesli burda:S

burda da güneş açtı canım :) öğrencilikte ay sonunu getirmek ne zor olurdu ay o günlerim geldi aklıma
ben bugün acaip coştum yahu,hem aşure hem de dün yaptığım tatlıdan yedim çıldırdım galiba

çünkü bugün 2 öğün yedim sadece yüzüm yok
sabah kornflakes. öğlen peynir ekmek zeytin.
o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…