- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
bebeğim bu kür hakkında çok bilgili değilim ama yağ yaktırmaktan ziyade sanırım sindirime yardımcı olup metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahip malum acı metabolizmayı canlandırıyor, ee limon da bu konuda destek bir ürün ama tabii bu kürü homini gırtlak tıkınıp da yaparsan pek bişeye etkisi olmaz sağlıklı beslenmek önemlitatlım bence çok azcık zencefil kullanabilirsin. zencefil çok faydalı bişey..ama abartmadan. çünkü fazlasının zararlı olduğunu okumuştum bi yerde. o karışımı hiç denemedim. yarın deneyeyim bir.
bunların sadece suyunu alıyosun tatlım. çünkü adı üstünde içecek. bu tip kürler genelde sadece suyunu alarak yapılır balım.
ama zencefil koymadan da olabilir. çünkü karabiber-limon-tarçın zaten hep kürlerde kullanılan şeyler ve yağ yakımına katkısı vardır her halükarda fıstığım. ben o konuyu bir okuyayım hemen.
kızlar ayrıca bugün giremedim çünkü tam 10 saat dersim vardı. ama diyetimi hiç bozmadım. kendime şaşırıyorum nasıl oluyor diye. diyet yapıyorum değil de sağlıklı besleniyorum cümlesini kurmakta etkili sanırım bu durumda. bi de bişeyleri yemeden önce ''gercekten aç mıyım?'' diye soruyorum kendime. bol bol su içiyorum sonra. cunku aclıkla susuzluk birbirine karıştırılabiliyormuş fıstıklarım.
Hiç kimsecikler yok bütün forumda alla alla ilginç :)
sen nerelerdesin kız görüşemedik
ben de girince sadece senin topiğine ve kpss topiğime bakıyorum..
Bugün 2.haftamı tamamladım slimde katzicim 50dk yapmak beni çok yoruyor ama sabredip sonuç alıcam inş
leeeen bu site benimle oyun oynuyo ya resmen! 2 gundur bakım var diye giremedim. şimdi başka bi tarayıcıdan girdim. meğer giriyomuş. 2 gun ayrı kaldım sizlerden!!!
çok özledim siziiiiii(((
ana! konu başlığım değişmiş!oley be! zaten istediğim şeydi bulamıyodum kendi başlığımı diğerlerinin arasından her gün dua ediyodum yaşasın!
Konu başlığınız düzenlenmiştir yazamadan farkettiniz:)
İnşallah dilediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Sevgiler
valla ben regl olunca bıraktım ya cok fena agrım vardı ve 1bucuk ay gecikmeli gelmişti. mahvoldum agrıdan. bitince yapıcam yine. bi değişiklik oldu mu vucudunda peki? sıkılasma filan? benim 3. günden itibaren farkediyo cunku onu yapınca. karnım ve bacaklarım cidden sıkılaşıyo arka kollarım biraz toparlanıyo filan..
canım daha karnımda bişicik anlamadım, zaten en çok istediğim orasının ve yanlarımın erimesi ve sıkı olması.sanki biraz yanlarımda incelme var gibi belki benim kuruntum bilmiyorumama kollarımda ve bacaklarımda sıkılaşma var,özellikle eşim güçlendiğimi söylüyor onun omuzlarını bir sıkıyorum canını fena acıtıyorum
yeni konu başlığında hayırlı olsun bebek,bu arada faceteki resme bayıldım sabah sabah güldürdün beni
Nasıl gidiyor diyet?
Pazar pazar hiç çekilmiyor ama ne yapalım bizim kaderimiz bu:)
Şimdi güzel bir kahvaltı ne iyi olurdu ama olsun bu sayede sağlıklı besleniyoruz biz de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?