Katzi'nin Diyet Günlüğü

Bizim dizileri izlemiyorum pek,şöyle göz ucuyla muhteşem yüzyılı bazen izliyorum.discovery channel,animal planet izliyorum dersten fırsat kalınca.
bugün menüne ne koydun bakalım şeker,ben fırında köfte yapıcam yanına da işte Allah ne verdiyse

kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği+ 5 zeytin+ biraz peynir+ maydonoz
ara: bi kaç tatlı kavrulmamış iç badem
öğle: patlıcan yemee + yoğurt+ salata
ara: kefir
akşam: ne yerim bilmiyorum cunku saat 16:00dan 22:00a kadar dersim var
ara öğünler gerekli görüldüğünde tüketilecek

spor olarak ne yapıcagıma karar veremedim.
belki okuldan gelince yaparım belki gitmeden önce. sabah6ya kadar uyuyamadım gerci. acaip uykusuzum. 10da uyandım. cunku.
bi sigara içip yatiim azcık daha. ateşler basıyo beni sevgili kasımpatılarım habire su içiyorum. bi de çişimin rengi açık iyice hey gidi hey. sanırım gidio yaglar.D

Son düzenleme:
ben de kontrol ediyim çişimi hahahaa
cancağızım sen neden sigara içiyorsuuunnnnn dövücem seni,sağlıklı yaşamaya çalışıyoruz şurda bebişim bırak şu lanet şeyi

evet canımcıklarım eve şimdi geldim. hoca erken bıraktı. farkındaysanız 2 gündür düzenli besleniyorum. az ama nitelikli öğünler yapıyorum. spor yapıyorum filan. ondan mıdır nedir acaip enerjik hissediyorum kendimi.
çok şükür. çoook..

ayrıca regl oldum. 1 damla kan. 4kasımda olmustım en son. hormonlarımı bozdum sanırım abuk sabuk diyetlerle.. regl bitsin tartılıp çizelge yapıcam

katzi ne ediyon bebem menün güzel.
havalar nasıl eskişeeerde

havalar anormal derecede ılık. eskişehirde yılın bu mevsiminde mutlaka kar yağardı

geziyodur katzi hanım soğuk sıcak demeden :)
ben olsam ben de gezerdim :)

ahahahah ayy kız delii valla sadece esparka gidip geliyorum. yürüyüş oluyo işte bana da
tek başıma öyle yürüyorum ordan oraya deli danalar gibin

canım yaaa senden bir konuda yardım isteyecem kk diyet kürleri formunda elma-tarcın-karabiber-karanfil-limon dan oluşan bir yağ yakma içeceği var gördün mü acaba aynı tarif başka bir yerde zencefil var içinde... Hiç denedin mi ben 2 kez zencefil olmadan yaptım ama sonra kararsız kaldım zencefil katmak gerekmi birde bunları pişirdikten sonra sadece suyunumu alıyoruz yoksa içine atıklarımızı süzgeçten ezerek geçirecekmiyiz ve yapsam mı acaba ben sabahları bal-elma sirkesi içiyorum ılık suya ama bu içecek için yağ yakmaya bire bir demişler beni aydınlatırmısın acaba bu konu hakkında

kizzzz cok su icersen cisin rengi acik olur

tatlım bence çok azcık zencefil kullanabilirsin. zencefil çok faydalı bişey..ama abartmadan. çünkü fazlasının zararlı olduğunu okumuştum bi yerde. o karışımı hiç denemedim. yarın deneyeyim bir.
bunların sadece suyunu alıyosun tatlım. çünkü adı üstünde içecek. bu tip kürler genelde sadece suyunu alarak yapılır balım.
ama zencefil koymadan da olabilir. çünkü karabiber-limon-tarçın zaten hep kürlerde kullanılan şeyler ve yağ yakımına katkısı vardır her halükarda fıstığım. ben o konuyu bir okuyayım hemen.

kızlar ayrıca bugün giremedim çünkü tam 10 saat dersim vardı. ama diyetimi hiç bozmadım. kendime şaşırıyorum nasıl oluyor diye. diyet yapıyorum değil de sağlıklı besleniyorum cümlesini kurmakta etkili sanırım bu durumda. bi de bişeyleri yemeden önce ''gercekten aç mıyım?'' diye soruyorum kendime. bol bol su içiyorum sonra. cunku aclıkla susuzluk birbirine karıştırılabiliyormuş fıstıklarım.

1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 orta boy yeşil elma
1 limon
2 litre su

bir tencereye elmayı , limonu 4 e veya daha fazla parçaya bölüyoruz.(daha çok bölmekta fayda var). ve diğer malzemeleri de ekleyip kaynatıyoruz.Kaynattıktan sonra kısık ateşte 10 dk demliyoruz.Ve özellikle her YEMEKTEN SONRA içiyoruz.Bu şekilde yediğimiz yemeklerin yağa dönüşmesini engelliyor.İçeceğin sıcak olması daha iyi sonuç verir.Son olarak da her bardağa bir çay kaşığı kadar zencefil ekliyoruz..

demiş kürü yazan kişi tatlım. malzemeler kolay bulunabilecek seyler ve bana mantıklı geldi. ama üşeniyorum işte.

katzitom hu hu ne yapıyorsun

hiç bişey yapmıyorum inan ki balım ya. sezen aksu dinleyip duygulanıyorum. oysa ben sezen aksu sevmezdim hiç :)
sabah 9da uyanmıştım. saat şuan 1 i 10 geçiyo benim hala uykum yok. forumlar da sessiz bugünlerde zaten.

sıkıcı ve melankolik bi gece. hafif kar atıştırıyor. uyuyamadım hala... hepinizi özledim çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…