Katzi'nin Diyet Günlüğü

Eskişehir de mi oturuyorsun?

Erkek kardeşim de orada okuyor.
Tatil olduğu için gelmişti ama bu akşam 5 te gidecek tekrar
Erkenden kalktım bu sabah, uyuyamadım üzüntümden.
Şimdi sen de eskişehir deyince içim acıdı.
Yalnız çok güzel yer orası.
Nereye gidiyorsun, neresi memleket?

evet eskişehirde okuyorum ben de anadolu üni iibf deyim 4.senem bu hafta ders işlemeyecek çoğu hoca aslında. geçen haftadan bitirdi bizim. onların nasıl bilemem tabi. yılbasından sonra da mazeret haftası oldugu için ders ve yoklama yok.
ben çok sıkıldım eskişehirden ya. ilk geldiğim zamanlar her şeyiyle büyülemişti bu şehir beni çok güzel hayallerim vardı. inanılmaz huzurlu ve azimli hissediyodum kendimi. ama zamanla bitti gitti =))
memleketim burdur. çok özlüyorum ailemi ben de. keşke daha sık gidebilsem. ama çok üşengeç insanım ben... zaten yol 5 saat filan sürüyor. 1 gece için onca yorgunluga ve yola üşeniyorum işte bi de kedim var benim dana gibi kocaman onu götürüyorum

Ayy alemsin güldürdün beni

Dana gibi kedin var he:)

Sen de öğrencisin yani, ne güzel...
Ama artık 4. senenmiş, sıkılman normal.
Ben kardeşimin yanına 2- 3 ayda bir gittiğim için tam gezemiyorum, o yüzden pür hevesle gidiyorum oraya.
Fakat yılbaşından sonra Allah nasip ederse gidip 15 gün kalıcam ve doya doya gezicem.
Tabi kardeşim izin verirse:)
Hemen başlıyor ''abla gezmeye mi geldin? Yemek yap, dondurucuya doldur, temizlik yap, akşama arkadaşları çağırayım sen varken bize ziyafet sofrası hazırlarsın'' demeye

Zaten neden kilomuz olduğu ortada...
Üşengeçlik..!

Bu saat oldu üşengeçlikten kahvaltı yapmadım, sadece çay içtim

karın için verdiği slim & 6 pack videosunu yapıyo musun? eğer yapıyosan ve verim alamıyosan söyle başka bişey önericem.

yok canım yapmıyorum onu daha.çünküm daha indirmedim :)) o zaman indirince onu da yapayım ben.
çok zamanımı alıyor bu iş,bir de onu ekleyince abooo ders çalışmıyor olsam hiç problem değil de, umarım tatmin edici olur sonuç.
yediklerime de dikkat ediyorum ama kilom sabit katzitom,tabi kendimce ediyorum

O dana gibi kedini getir de seveyim,öpeyim ben
canım az anlatsana nasıl bakılıyor.çiş kaka eğitimi nasıl veriliyor,evin içinde bir garip geliyor bana kuma tuvaletini yapıyor kokmuyor mu tvde gördüm klozete yapması için bir eğitim seti yapmışlar ama ben onu da istemem vıyyy
sonracıma her yeri cırmalamıyor mu kanepeleri fln. tüy dökme olayı nasıl? ne çok sordum dimi
bir gün kedi alırsam tüysüz olanlardan veya az dökenlerden alıcam hiç tanıdığımda olmadı kedi besleyen gözlemlemek için.

tatlım tansiyonunu düşüren tarçın değil, limon!!!!!!!!
tarçın şekeri dengelemede etkili, tansiyonu düşürmede yardımcı olabilir tabii ama limon tansiyon düşürücü özelliğe sahip hatta bizim komşunun tansiyonu yükselince hemen limon suyu sıkardık dengelenirdi, bence limonu az koy ama çıkarma tamamen yoksa kürün esprisi bozulur :d

katzim o bahsettiğin kürü ben daha farklı bi şekilde yapıyorum tatlım. normal çay demler gibi çaydanlığa suyu koyuyorum. içine bi tane kabuk tarçın, bi tane kök zencefil, 1 tane elma(4ebölünmüş), 4-5 tane karanfil atıp suyu kaynatıyorum. su kaynadıktan sonra içine 2 tatlı kaşığı yeşil çay bazen de biraz mate çayı atıp demliyorum. 5-10 dk kadar demleyip içiyorum onu çay niyetine. sabah kahvaltının yanında ve akşam da yemeklerden sonra içiyorum. limon koymayı denedim bi kaç kez ama tadını bozdu sanki. o yüzden hafif grip olduğum zamanlarda falan içerken limon sıkıp içiyorum. menülerimde yazan yeşil çayı anlattığım şekilde içiyorum ben. ne kadar faydası var bilmiyorum ama zaman zaman benim de tansiyonumu düşürdüğünü söyleyebilirim. sanırım yeşil çay düşürüyor tansiyonu.

valla bebeğim her kedinin farklı bi karakteri ve karakterine göre değişiyo bu tip şeyler. ben osmana eğitim için hiç bişey yapmadım aslında. çişini kakasını kuma yapıyor. kumu var. ve hiç koku olmuyor. eve geldiğinde 1 kez kumun içine attım ayaklarını filan sürttüm kuma. bi daha hiç baska bi yere yapmadı. hatta 4. kattan düşüp bacagını sakatladıgında bile sürüklene sürüklene gitti ağlaya ağlaya kuma yaptı o derece. tırmalama huyu hiç yok osmanın. tırnak çıkarmaz hiç. zaten çok uzadıgında kesiyorum ben tırnaklarını. iran kedileri filan çok döküyor da.. osmanın çok dökülmüyor tüyü. kanepelere bişey yapmıyor çünkü tırnaklarını açması için tırmalama oyuncagı gibi bişey var kucuk ondan koydum bi köşeye. uyanınca hemen onun yanına gidip tırnaklarını açıyor baska da bir yere bişey yapmıyor.
osman mesela hiç masalara çıkmaz. masanın üstünde et-süt-yogurt vs olsa bile dokunmaz. hayır dediğimde bilir. gel dediğimde bilir. hatta elim sende ve saklambac oynamayı bile bilir gidip evin bi köşesine saklanıyo ben bulmaya calısıyorum. sonra ortaya cıkıyo filan. ya da beni kovalayıp pıt diye bacagıma dokunup kaçar. aynı seyi ben yaparım sonra ona geceleri uyurken gelir göğsüme yapar parmaklarımı emer. minicik pespembe elini burnuma yüzüme dokundurur sever beni çok başka bi kedi osman ya gerçekten.
ev arkadaşımın kedisi vardı mesela. evde çöpleri kurcalardı dagıtırdı her seyi. perdelere tırmanıp mahvederdi yırtardı.
ama dediğim gibi her kedinin karakterine göre değişiyor bu tip şeyler.

valla içime doğmuştu yaa.. tüh.. bu limon ve sirke kürleri beni cidden cok kötü yapıyo. tansiyonum düşmeye çok müsait zaten benim. tarçınla limon dün birleşince çok fena oldu. bayılıcaktım resmen. zaten bu limon tadını bozuyor cidden.

bi deniyim bi ara bakalım. hem çok üşeniyorum bunları yapmaya hem de korkuyorum yan etkilerinden işte..

aynen ya.. yemek yemeye üşeniyorum çoğu zaman. keşke benim de ablam filan olsa da gelse annem çalıştığı için bi güz döneminde bi de bahar veya yaz döneminde gelebiliyor ancak

canım ne güzel anlatmışsın kediciği,edirneye gel kuzum onu da getir seveyim onu mıncıklıyayım

Canım buna zencefilde katılınca daha iyi olur diye okudum bir yerde ama şimdi bulamıyorum, zencefil aldım ama toz olandan değilde kök şeklinde olandan verdi aktar kaç kök atsam bu karışıma iyi olur bir bilgin varmı bu konuda

bence daha iyi olur. ben yaptım ama içemedim bu karısımı. tansiyonumu cok düşürdü bayılıcaktım.

canlarım slim in 6 linklerini özel mesajla atamıyorum site otomatikman sansürlüyor... eger feysbukunuz varsa ya da baska bi fikriniz.. ordan vereyim linkleri ballarım.

tatlım tazesini serçe parmağın kadar koysan yeter
tozunu da 1 çay kaşığı fazlası acıtabilir hatta azaltabilirsin de...

katzim cok sağol tatlım yaaaaa linkler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…