Katzi'nin Diyet Günlüğü

valla tatlım bunun sonunda az sinir krizi geçirmedim hatta anneme dedim beni psikoloğa falan götürün ben iyi değilim idye ama annemler de geçiştirdiler işte o an... kaldı öyle...
şimdi o yuzden bana cok bulaşmıyorlar annemler arada tartışma elbette oluyor ama bana sanki eskiye göre daha anlayışlılar gibi

eheheheh aynı sorunlardan dertliyizz
ahhh ahhh bende teyzemlerde kaldımda burnumdan gelmişti bögüre bögüre ağlıyordum ben adanaya geri döncem diyeee
elimdeki harçlığa kadar teyzemde olurdu o hergün bitek dolmuş parası verirdii sanki ilkokul öğrencisiyim
eniştemde cep tlfnu kullanırsan bizde kalamazsın demiştiii gizligizli gögüsümün arasında aylarca cep tlfnu kullanmıştım eheheheh
wc ye girer şarj doldururdum allahdan aynı apartmanda 2 kızarkadaşım vardıda onlara veriyordum onlar şarjediyorduu
aaahhhhh ahhhh ne zor günlerdi resmen burnumdan gelmiştiii
çok zor başkalarına ayak uydurmak

ay allahım yaa.. cidden başkasına anlatsan ''ne var yiyiversinler ne büyütüosun'' bilmem ne derler.. ama bunu yaşamayan bilmiyo işte. bi süre sonra o kadar batmaya başlyo ki bu durum insana. sonuçta ben de öğrenciyim yani.. ki asıl durumları iyi olanlar böyle oluyor gerçekten.. cimrinin de cimrisi. ve habire başkalarından yiyip içmeye çalışıyorlar. önceki ev arkadaşım mesela çok cimriydi. bi çok şeyi ben alırdım. durumumuz biraz sıkışkın filan derdi. ankarada evlerini bi gördüm. ne siz sorun ne ben söyliyim. kocaman müstakil triblex.. kapıda güvenlikler kameralar. hele içindeki eşyaları hiç saymıyorum... aile bireylerinin hepsinin ayrı ayrı ''giysi odası'' bile vardı düşün. hangi birimizin var giysi odası allahaşkına... meğersem bu kız cimrilik yapıp benden ondan bundan yiyip her ay bankaya para atıyomuş biriktiriyomuş!! ben gibi kerizler de ağzını açar durur işte havaya! te allahım ya!

valla onu da dedim daha önce. peteğini kısabilirsin dedim. hatta kısdım ta onunkini. hayır diyo açık kalıcak benimki de filan diyo. benim daha önceki ev arkadaşımla da sevgilisi 5 ay bizde kalmştı ve ben dışlanmaya baslamıstım. ev sanki onlarındı ve ben sığıntı gibi yaşıyodum yanlarına. yicek içicek hepsini löp löp yiyolardı mal gibi kalıyodum ben. adam bi de evin ağası gibi davranmaya başlamıştı artık gınalar gelmişti.

oof oof.. akraba cidden apayrı bişey yaa ama bu cidden fazlaymış be tatlım. ne demek cep telefonu kullanamazsın harçlığın filan onlarda... çok ayıp yahu!! kendi cocuklarına yapılsa aynı sey naparlardı acaba! kıyameti koparırlardı!

Günaydın canım
çok ama çok zor tanımadığın insanlarla ev ortamını paylaşmak.kimi yemek bilmez,kimi temizlik yapmaz,işte kimi de sana karşı cimridir ama giyim kuşam,yemek içmek,gezmek o biçimdir. ben bir sene içinde 2 ev değiştirdim. sınıfımdan 3 kişi ile aynı evde bulunma şansızlığına eriştim ve şimdi 3ü ile de iletişimim yok.son senemde yurda geri çıktım ve inanır mısın yurt bana cennet geldi.şimdiki aklım olsa asla eve çıkmazdım yurtta öyle böyle kendime yeterdim.ama işte bir heves yurt şartlarından kurtulmak için eve attım kendimi ve ağzımın payını aldım eve çıkıcaksan durumun çok iyi olacak tek çıkıcaksın ya da yanında tek kişi olacak ama o kişi ile de iyi bir iletişiminin olması lazım.ev arkadaşı arıyorum diye hop diye birini eve almamak gerek.

neyse bu arada ben 600gr vermişim

Doğru söze ne denirki çok haklısın canım böylelerine sende tırnak göstereceksin yoksa başına çıkarlar

merhaba hanımlar.... şimdi biraz kilo olayından bahsedicem size...

20 aralıkta tartıldım ve 73 kilo geldim. 2-3 gün sonra da regl oldum. şuan reglim bitti. ve 66kiloyum.
ayın 20sinden beri hiç ama hiç kaçamak yapmadım. ne zaman acıktıysam o zaman yedim. ara öğüne ihtiyaç duyduğumda tükettim sadece. kuruyemiş yedim. nil gün-sağlıklı zayıflamak cd sini dinledim. daha başka sorularınız olursa sorun cevap vereyim aklıma gelmiyor pek bişey şuan.

harıkasın canım ya tebrık ederım demekkı cok dıkkatlı yemen ıcmen...

tebrikler katzicim... çok iyi gitmiş kilolar
zaten regl döneminde sıkı diyet yapınca bir anda gidiyor ...

tebrikler katzicim... çok iyi gitmiş kilolar
zaten regl döneminde sıkı diyet yapınca bir anda gidiyor ...

aynen tatlım. dün canım bi ara pizza istedi... elim telefona gitti sipariş için. sonra vazgeçtim kendime söz verdim çünkü... umarım 3 aya kadar 10 kilo daha verebilirim.

aynen tatlım. dün canım bi ara pizza istedi... elim telefona gitti sipariş için. sonra vazgeçtim kendime söz verdim çünkü... umarım 3 aya kadar 10 kilo daha verebilirim.

ah ahhh o siparişler yok mu gecenin bir köründe
ama o günler mazide kaldı artık pizza mı o da ne sevmem ben zaten
böyle devam edersen veririsin..

kız tebrik ederim bu ne hız böyle? :)
çok kısa zamanda 7 kilo vermişsin.

ah ahhh o siparişler yok mu gecenin bir köründe
ama o günler mazide kaldı artık pizza mı o da ne sevmem ben zaten
böyle devam edersen veririsin..

acaip heyecanlandım valla bu yaza zayıf girmek istiyorum yeniden

kız tebrik ederim bu ne hız böyle? :)
çok kısa zamanda 7 kilo vermişsin.

valla yemin ettim kafama sıkar giderim dedim. gitti kilolar
çok dikkat ettim. duygularımı denetim altına almaya çalıştım en zor kısmı buydu. çünkü benim açlığım duygularımdaydı yani.

kız 20 aralık'ta bugune 10 gun bile geçmemiş.
helal olsun sana.

4 kilo bile olsa çok iyi bebeğim ya :)
ben koca ayda ancak 4-5 kilo verebiliyorum.
kii 3 kilo reglden farketmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…