valla tatlım bunun sonunda az sinir krizi geçirmedim hatta anneme dedim beni psikoloğa falan götürün ben iyi değilim idye ama annemler de geçiştirdiler işte o an... kaldı öyle...oof of.. senin durumun daha kötüymüş hakkaten ya kıyamam.. babam da yaşamış öğrenciyken benzer bişeyi.. ki halamda kalmıştı düşün. yapmadıklarını bırakmamışlar hastalanmış babam psikolojik olarak bunun sonrasında. ciddiye de alınmayınca yıllar sonra çok ağır bi depresyon geçirdi.
bilmiyorum ya bunlar nasıl insanlar gerçekten. bi de görsen bakkala bile makyajsız gitmez o derece kokoş. gören de bunu bişey zanneder ha!
bebeğim herkes anlatmış ben de anlatayım bari...
ben de akrabamla kalma şartıyla universiteye gitme fırsatı yakaladım derken çok sıkıyordu beni, tasarruf etcez diye, odam bile yoktu düşün, internetim olmadı 2 sene boyunca bilgisayarım da... hep okulun kütüphanesindeki ücretli bilgisyarlardan yapardım işimi ya da net kafelerden
bir de yol cabası
hadi dedim eve çıkayım, yağmurdan kaçarken doluya tutuldum
çıktığım evde 2 kardeş oturuyordu biri dershaneye gidiyor össye hazırlanan, ablası da fabrikada çalışıyordu
herşeyi 3e bölcez diye anlaştık
bir ay sonra kira hariç herşey 2ye bölündü
neden mi?
neymiş efendim hanımefendi yalnız akşam yatmaya geliyormuş harcanan elektrik suyu hep biz tüketiyormuşuz
kız ben soğuk odadaydım onlar salonda yatardı, kömür odun bol yakılırdı ama ben de öderdim
salonda yerde otururdum, onlar kanepelerde yatıyor diye, tv izleyemezdim abla olanın istediği açılırdı, internet başvuru yapıldı 2 ay boşuna internet parası verdim sonrasında da vermicem dedim evdeki eski laptobu götürdüm hiç kullanamadım taşıdıgımla kaldım
bir de bnm üşümem, yorulmam yasak, ağrı kaldırmamam lazım ben soba kovası hazırlıyordum bi de arkasından balkonu süpürürdüm
yemek desen ben kendim yapardım ama bulaşığa geldi mi kendiminkiyle onlarınkini de yıkardım hiç gocunmazdım ama bir gün 1 tabak yıkamadım gerisi hep onların bulaşığı, duymadığım laf kalmadı
arkalarını ben topluyordum malum salon ortak alan ya...
ayda bir merdiven yıkama vardı 3 ay boyunca ben yıkadım onlardan sadece biri yıkadı her ay dönüşümlü olaraktan
bi de tam sınav haftası yıkancak olurdu derdim yarın sınav var sonra yıkayalım hayır şimdi yapılcak
neler neler yaaa.... paramla resmen rezil oldum yani
sonra akrabam geri dön dedi döndüm ama orda da huzurum olmadı eşyalarımı koycak doğru düzgün biyer bile yoktu, çamaşırlarım adı sanı belli olmayan deterjanla yıkanıyordu mesela insanlık hali bişey dökülür attığım gibi lekeli çıkıyordu, ütü yapsam elektrik çok yakıyorsun vs...
annemler sıcak yemeği olur diye gönderdi onca yolu çekip bi de eve gelince yemek yap, ye, yıka ardından misafir gelir ders çalışırım herkesin içinde çünkü evde alan yok odalar tıka basa eşya dolu...
vs vs...
yani seni anlıyorum tatlım hem de cok iyi...
Allah sabır versin, dayanma gücü versin bitanem...
bir de yüzsüz olmuyorlar mı çıldırıyorum
dağdan gelip bağdakini kovuyorlar
benim ev arkadaşım benim aldığım yiyecekleri bitiriyordu ya varmı böle bişey
birgün okuldan bi arkladaşımla geldim yemek yapcaz birlikte
köfte falan vardı dolapta bi açtım baktım yerinde yeller esiyor
düştüğüm duruma bakar mısın...
bir de yiyecek içecek yüzünden kavga ettiriyolar adamı ya..
bi de okadar iyiydiki durumları ama cebinden 5 kuruş çıkmazdı
pişkin insanlar yaaaa!!!!
ay katzi kendi yaşadıklarım aklıma geldi çok sinirlendim valla
Akşamdan beri uğramamıştım,katzim üzülmüş benim haberim yok
Cannıım benim sıkma canını.anladığım kadarıyla kız senin yanına gelmiş,yani sen o evdeydin zaten geçen yıl,çık git yanımdan deme hakkın yok mu? ev arkadaşı seçmek o kadr zor ki..
herkes gibi ben de tecrübe ettim,üninin ilk yılından beri samimi olduğum arkadaşımla kötü ayrıldık.. yurtta da beraberdik ama ev hali çok başka.başka arkadaşlarım da oldu tabi.onlar da ayrı bir dertti.kızın biri sevgilisinde kalıyorum diye eve alınanlara katılmak istemezdi.diğerinin sevgilisi hep bizde yemek yerdi sanki kendi evi yokmuş gibi.
bir de o odasındaki peteği kapatsın çok istiyorsa seninki açık kalsın.bu ne canım eziyet gibi..sen de getir bol bol arkadaşlarını evine,o sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.
eheheheh aynı sorunlardan dertliyizz
ahhh ahhh bende teyzemlerde kaldımda burnumdan gelmişti bögüre bögüre ağlıyordum ben adanaya geri döncem diyeee
elimdeki harçlığa kadar teyzemde olurdu o hergün bitek dolmuş parası verirdii sanki ilkokul öğrencisiyim
eniştemde cep tlfnu kullanırsan bizde kalamazsın demiştiii gizligizli gögüsümün arasında aylarca cep tlfnu kullanmıştım eheheheh
wc ye girer şarj doldururdumallahdan aynı apartmanda 2 kızarkadaşım vardıda onlara veriyordum onlar şarjediyorduu
aaahhhhh ahhhh ne zor günlerdi resmen burnumdan gelmiştiii
çok zor başkalarına ayak uydurmak
valla onu da dedim daha önce. peteğini kısabilirsin dedim. hatta kısdım ta onunkini. hayır diyo açık kalıcak benimki de filan diyo. benim daha önceki ev arkadaşımla da sevgilisi 5 ay bizde kalmştı ve ben dışlanmaya baslamıstım. ev sanki onlarındı ve ben sığıntı gibi yaşıyodum yanlarına. yicek içicek hepsini löp löp yiyolardı mal gibi kalıyodum ben. adam bi de evin ağası gibi davranmaya başlamıştı artık gınalar gelmişti.
çok farklı insan var gerçekten..
4 sene boyunca görmediğim tip kalmadı
ağzım açık kaldı resmen.
aileleri nasıl eğitmiş, nasıl insan böyle tipler anlamış değilim
pislik içinde nasıl yatar kalkar bir insan yaaaa..
kontrat varmış bişey de yapamıosun.
o zaman sende göster tırnaklarını
nasıl onca kişi gelip alem yapıo sen bi arkadaş getirince suç oluyo yaaaaa!!!!
sessiz kalırsan iyice başına çıkar..
zaten aranızda arkadaşlık namına bişey kalmamış
boşver sen de şirret ol da görsün!
merhaba hanımlar.... şimdi biraz kilo olayından bahsedicem size...
20 aralıkta tartıldım ve 73 kilo geldim. 2-3 gün sonra da regl oldum. şuan reglim bitti. ve 66kiloyum.
ayın 20sinden beri hiç ama hiç kaçamak yapmadım. ne zaman acıktıysam o zaman yedim. ara öğüne ihtiyaç duyduğumda tükettim sadece. kuruyemiş yedim. nil gün-sağlıklı zayıflamak cd sini dinledim. daha başka sorularınız olursa sorun cevap vereyim aklıma gelmiyor pek bişey şuan.
20 aralıkta tartıldım ve 73 kilo geldim. 2-3 gün sonra da regl oldum. şuan reglim bitti. ve 66kiloyum.
ayın 20sinden beri hiç ama hiç kaçamak yapmadım. ne zaman acıktıysam o zaman yedim. ara öğüne ihtiyaç duyduğumda tükettim sadece. kuruyemiş yedim. nil gün-sağlıklı zayıflamak cd sini dinledim. daha başka sorularınız olursa sorun cevap vereyim aklıma gelmiyor pek bişey şuan.
tebrikler katzicim... çok iyi gitmiş kilolar
zaten regl döneminde sıkı diyet yapınca bir anda gidiyor ...
aynen tatlım. dün canım bi ara pizza istedi... elim telefona gitti sipariş için. sonra vazgeçtimkendime söz verdim çünkü... umarım 3 aya kadar 10 kilo daha verebilirim.
ah ahhh o siparişler yok mu gecenin bir köründe
ama o günler mazide kaldı artıkpizza mı o da ne sevmem ben zaten
böyle devam edersen veririsin..
kız tebrik ederim bu ne hız böyle? :)
çok kısa zamanda 7 kilo vermişsin.
acaip heyecanlandım vallabu yaza zayıf girmek istiyorum yeniden
valla yemin ettim kafama sıkar giderim dedim. gitti kilolar
çok dikkat ettim. duygularımı denetim altına almaya çalıştım en zor kısmı buydu. çünkü benim açlığım duygularımdaydı yani.
kız 20 aralık'ta bugune 10 gun bile geçmemiş.
helal olsun sana.
neee 10 günde 7 kilomu biri bana çimdik atsın hayalmi görüyorumm
spor yaptin mi peki? tebrik ederim cok iyi vermissin...
vallahi öyle tatlım... 2kilosu reglden dolayı olsa... 5kilo filan sanırım... hadi 3 kilosu regl olsun.. 4kilo diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?