Katzi'nin Diyet Günlüğü

katzimmmm konun nerelere düşmüş yaa nerdesin sen????????????
sınavlar mı başladı yoksa?

canlarım giremiyorum çünkü canım çok sıkkın ve sinirlerim bozuk gerçekten. nefret ettirdiler hayattan ya. bu kadar iyi ve güler yüzlüyken nasıl oluyo da bu kadar nankör ve kötü olabiliyolar insanlar anlamıyorum. üstelik her gün yüzünüze bakarak. baltalarla satırlarla dalasım var yeminle
ayrıca artık forum çok sessiz kimsecikler olmuyo.

bebeğim kim sinirlendirdi seni böyle?
anlat rahatlarsın...

ya ev arkadaşımla ciddi sorunlarımız var. sinirlerim bozuldu iyice. evi b*k götürüyo pislik içinde ve ben dayanamıyorum böyle. temizlik yapalım deyince ''daha gecen hafta yaptık daha 2 hafta önce yaptık'' bilmem ne diyo... 3 ayda 1 yapılmasını istiyo temizliğin... dogalgazı actırmıyo ve ben donuyorum. açtıgımda da gidip iyice sonuna kadar kısıyo. delircem ya... her seyi ortalıga atıp atıp gidiyo. evdeki bütün beyaz esyalar ve diğer esyalar benim zaten. nolur sanki biraz adam gibi dursa. sadece kira ödüyor ya.. nefret ettim evimden de okuldan da eskisehirden de. huzur muzur bırakmadı. mahalle karıları gibi car car

selam katzi kendi günlüğümü açmadan önce de seni takip ediyordum ama yazmaya fırsatım olmamıştı.
ben de eskişehirde yaşıyorum üniversiteyi de eskişehirde okudum 2010 mezunuyum. evlendim hala eskişehirdeyim:)
ev arkadaşıyla kalmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim ancak son senemde kafa dengi bir ev arkadaşı bulmuştum onda da okul bitti
3 sene resmen süründüm..
pislik ayrı bir dert cimrilik ayrı bir dert...
bir sene bir ev arkadaşım vardı 2. sınıftayken
kombiyi ben açardım 2 dk sonra bakardım kapatırdı
inat değil mi ben de tekrar açardım
odasından yosunlar fışkırırdı ııyyyykkkkkkk...
temizlik yapalım yok, eve şunu alalım yok,yicek bişey kalmadı sen al ben idare ederim falan
sonra ben bişey alınca o da kullanırdı
gel de sinir olma.
malesef insanları değiştirmek çok zor ailesinden böyle görmüş o da demekki yapacak bişey yok
keşke en başta farkedebilseydik nasıl biri olduklarını ama aynı evde yaşayınca anlıosun..
çok zor yaşadıkların biliyorum..o nasıl pisliğinden rahatsız olmuyosa sen de söylemekten rahatsız olma
önünde temizlik falan yapmaya başlasan gocunmazmı ki hiç???

ya anlasın diye neler neler yaptım inan. önünde temizliğe mi başlamadım... rica mı etmedim... neler neler... yok yahu işine gelmiyor cidden. ama her gün sabah çıkıyor evden.. arada bir geliyor.. sonra yine gece hayatı. dışarda içmeye eğlenmeye para buluyor da dogalgaza mı bulamıyor. kombi onun odasında olmasa sorun değil de.. kombi onun odasında işte. her dakika gidip kontrol edemiyorum çekiniyorum. zaten kapısını kapatıyor sürekli hiç açmıyor. içeri girmeye çekiniyorum ben de. resmen buz gibi oldum 2 gündür var ya içime işlemiş soğuk inan.
nefret ettirdiler gerçekten her şeyden ya. zaten yiyecek içecek olayını her şeyi ayrı yaptık. öyle istedi. sorun yapmadım ben de... ama insan bi uyanınca günaydın demez mi ya bu kadar öküz. cidden evde huzur olmayınca insanın sinirleri bozuluyor. her şey tozun pisliğin içinde. tamam odamı sık sık temizliyorum ama... diğer yerler pis olunca sinmiyor insanın içine. ayaklarıma pislikler yapışıyor iğreniyorum ya.

off offff aynı şeyler işte ben de sırf bu nedenlerle 2 ay konuşmamıştım ev arkadaşımla o odasında ben odamdaydım hep
tek kelime etmiyorduk.o sene bitsin diye dua etmiştim resmen...
neyse senin de son senen sanırım .. evi ayırmak da zor olur şimdi idare etmen lazım..
eve falan gelmiosa daha iyi boşver...

ev arkadaşını evden çıkarsan kira sana çokmu gelir?bu şekilde yaşamasıda çok zor olur.ders de çalışamazsın.ya da o çıkmıyosa sen eşyalarını alıp başka eve taşın bence.sorumsuz ve vurdumduymaz insanlarla aynı evi paylaşmak çok zor gerçekten.insanda sinir kalmaz.

eger fırsatın varsa ayrı eve cık derım arkadasım daha bu yılın bıtmesıne cok var ınsan yerı gelıyo cocuklarının pıslıgıne dayanamıyo... Allah sabır versın valla..

Canım yaa eğer yasal bir bağlayıcı bir şey yoksa bence biran önce söyle kendine yeni bir ev bulsun yok ben yeni ev bulmak istimiyorum diyorsada o zaman evin kurallarına uysun yazık sana sinirlerin yay gibi gerilmiş olmaz sağlığınada zarar bu durum

aynen.. geldiğinden beri böyleyiz. eve geliyo mesela.. hoşgeldin diyorum gülümsüyorum.. tak tak tak odasına yürüyüp çaat diye kapıyı kapatıyo. hep böyle hep ama. hayatta en nefret ettiğimşey bulaşık yıkadıktan sonra lavabonun içinde yemek artıkları pislik ve ıslak bi şekilde bulasık süngerini o pisliklerin içinde görmek. tiksiniyorum yahu iğreniyorum:S nasıl iğrenmiyo kendisi bi anlasam... ben de dua ediyorum bu sene bitsin diye. nefret ettim lanet olsun ya... cidden bunlar nasıl insanlar nasıl bi aileden geliyolar anlamıyorum..

evet tatlım çok gelir. zaten ev 1+1 450lira kira- 150 filan dogalgaz geliyo- 90lira internet- 30-40lira elektirik- 20-25 su- 25 aidat derken... çok zorlanırım gerçekten. ayrıca ben ondan daha önce vardım bu evde. 2 senedir bu evde oturuyorum. o temmuzda yerleşti.

eger fırsatın varsa ayrı eve cık derım arkadasım daha bu yılın bıtmesıne cok var ınsan yerı gelıyo cocuklarının pıslıgıne dayanamıyo... Allah sabır versın valla..

inan ben de bol bol sabır diliyorum kendime cidden. dayanılır gibi değil. yani beni ailem buraya elalemin pisliğini temizliyim diye göndermiyo sonuçta.

sözleşmemiz var tatlım yaa.. temmuza kadar hem de... hani diyelim ki ciddi bi kavga ettik saç baş girdik.. o zaman bile çıkmaz bu kesin. öyle bi tip ki hemen kavgaya hazır. carcarcar bi başlıyo en ufak bişeyde... bi halttan da anladığı yok. mahalle karısı gibi insanın sinirlerini bozuyo cidden. o kadar sakin ve uyumlu bi insanım ki aslında.. sadece saygı bekliyorum biraz ya. benim eve arkadaşım bile gelmez hiç. onun her hafta gelir arkadaşları 1-2 kez.. 7-8 kişi rakılar içilir, balıklar pişirilir filan. sabaha kadar eglenilir.
benim bi kere aksam 1 tane arkadaşım geldi diye yan odadan bana msj attı cep telefonuma ''sessiz gülün'' diye. istesem o kadar insanın sesine ben de uyuzluk yapabilirdim. ama yapmadım. yazıklar olsun ya

var ya aynı bunun gibi bi kızla 2 sene yaşadım ben de. çok iyi anlıyorum seni.
ben de çok iğrenirim süngerden falan.
marketten sünger aldırmazdı, neymiş efendim tasarruf etmek lazımmış, çok sık değiştirmeye gerek yokmuş süngeri.
ya mal senin yemek yediğin şey yıkanıyo onda ama anlamaz işte.
bunun üzerine gider bi ayakkabıya 85 TL verirdi. onun için de parasız kalır gelir gene benden borç isterdi.

yemeği zaten hep ben yapardım.
kendisi 2. öğretimdi, akşam okuldan gelince ne yemek var diye sorardı, sanki ben onun anasıyım.
bulaşıklar zaten alır başını giderdi, ben demeden asla yıkanmazdı o bulaşıklar.

ay allahım saçını başını yolmak istiyorum bu insanların ya cidden.
böyle terbiyesiz yüzsüzler...
her şeye para bulurlar.
ya kış ortasında eskişehir'de hiç kombi yanmadan olur mu yaa.
donar hasta olursunuz vallahi...

küfrettiricekler beni vallahi ya...pislik insanlar

bebeğim herkes anlatmış ben de anlatayım bari...
ben de akrabamla kalma şartıyla universiteye gitme fırsatı yakaladım derken çok sıkıyordu beni, tasarruf etcez diye, odam bile yoktu düşün, internetim olmadı 2 sene boyunca bilgisayarım da... hep okulun kütüphanesindeki ücretli bilgisyarlardan yapardım işimi ya da net kafelerden
bir de yol cabası
hadi dedim eve çıkayım, yağmurdan kaçarken doluya tutuldum
çıktığım evde 2 kardeş oturuyordu biri dershaneye gidiyor össye hazırlanan, ablası da fabrikada çalışıyordu
herşeyi 3e bölcez diye anlaştık
bir ay sonra kira hariç herşey 2ye bölündü
neden mi?
neymiş efendim hanımefendi yalnız akşam yatmaya geliyormuş harcanan elektrik suyu hep biz tüketiyormuşuz
kız ben soğuk odadaydım onlar salonda yatardı, kömür odun bol yakılırdı ama ben de öderdim
salonda yerde otururdum, onlar kanepelerde yatıyor diye, tv izleyemezdim abla olanın istediği açılırdı, internet başvuru yapıldı 2 ay boşuna internet parası verdim sonrasında da vermicem dedim evdeki eski laptobu götürdüm hiç kullanamadım taşıdıgımla kaldım
bir de bnm üşümem, yorulmam yasak, ağrı kaldırmamam lazım ben soba kovası hazırlıyordum bi de arkasından balkonu süpürürdüm
yemek desen ben kendim yapardım ama bulaşığa geldi mi kendiminkiyle onlarınkini de yıkardım hiç gocunmazdım ama bir gün 1 tabak yıkamadım gerisi hep onların bulaşığı, duymadığım laf kalmadı
arkalarını ben topluyordum malum salon ortak alan ya...
ayda bir merdiven yıkama vardı 3 ay boyunca ben yıkadım onlardan sadece biri yıkadı her ay dönüşümlü olaraktan
bi de tam sınav haftası yıkancak olurdu derdim yarın sınav var sonra yıkayalım hayır şimdi yapılcak
neler neler yaaa.... paramla resmen rezil oldum yani
sonra akrabam geri dön dedi döndüm ama orda da huzurum olmadı eşyalarımı koycak doğru düzgün biyer bile yoktu, çamaşırlarım adı sanı belli olmayan deterjanla yıkanıyordu mesela insanlık hali bişey dökülür attığım gibi lekeli çıkıyordu, ütü yapsam elektrik çok yakıyorsun vs...
annemler sıcak yemeği olur diye gönderdi onca yolu çekip bi de eve gelince yemek yap, ye, yıka ardından misafir gelir ders çalışırım herkesin içinde çünkü evde alan yok odalar tıka basa eşya dolu...
vs vs...
yani seni anlıyorum tatlım hem de cok iyi...
Allah sabır versin, dayanma gücü versin bitanem...

çok farklı insan var gerçekten..
4 sene boyunca görmediğim tip kalmadı
ağzım açık kaldı resmen.
aileleri nasıl eğitmiş, nasıl insan böyle tipler anlamış değilim
pislik içinde nasıl yatar kalkar bir insan yaaaa..
kontrat varmış bişey de yapamıosun.
o zaman sende göster tırnaklarını
nasıl onca kişi gelip alem yapıo sen bi arkadaş getirince suç oluyo yaaaaa!!!!
sessiz kalırsan iyice başına çıkar..
zaten aranızda arkadaşlık namına bişey kalmamış
boşver sen de şirret ol da görsün!

oof of.. senin durumun daha kötüymüş hakkaten ya kıyamam.. babam da yaşamış öğrenciyken benzer bişeyi.. ki halamda kalmıştı düşün. yapmadıklarını bırakmamışlar hastalanmış babam psikolojik olarak bunun sonrasında. ciddiye de alınmayınca yıllar sonra çok ağır bi depresyon geçirdi.
bilmiyorum ya bunlar nasıl insanlar gerçekten. bi de görsen bakkala bile makyajsız gitmez o derece kokoş. gören de bunu bişey zanneder ha!

aynen haklısın. bulasıkları bile yıkıyo ama sadece yıkamak için yıkıyo. bardaklar kokuyo catallar kaşıklar pis kalıntılar var... kendime 2 güzel takım kaliteli fincan aldım. biri gelirse onları cıkarıyorum. bide 2 de adam gibi kupa aldım bi tek ben kullanıyorum odama koydum. evdeki bütün eşyalar benim ama ondan ayrı tekrar eşya alıyorum düşün yani. bi an önce bitse de şu öğrencilik kurtulsam.

bir de yüzsüz olmuyorlar mı çıldırıyorum
dağdan gelip bağdakini kovuyorlar
benim ev arkadaşım benim aldığım yiyecekleri bitiriyordu ya varmı böle bişey
birgün okuldan bi arkladaşımla geldim yemek yapcaz birlikte
köfte falan vardı dolapta bi açtım baktım yerinde yeller esiyor
düştüğüm duruma bakar mısın...
bir de yiyecek içecek yüzünden kavga ettiriyolar adamı ya..
bi de okadar iyiydiki durumları ama cebinden 5 kuruş çıkmazdı
pişkin insanlar yaaaa!!!!

ay katzi kendi yaşadıklarım aklıma geldi çok sinirlendim valla

Akşamdan beri uğramamıştım,katzim üzülmüş benim haberim yok
Cannıım benim sıkma canını.anladığım kadarıyla kız senin yanına gelmiş,yani sen o evdeydin zaten geçen yıl,çık git yanımdan deme hakkın yok mu? ev arkadaşı seçmek o kadr zor ki..
herkes gibi ben de tecrübe ettim,üninin ilk yılından beri samimi olduğum arkadaşımla kötü ayrıldık.. yurtta da beraberdik ama ev hali çok başka.başka arkadaşlarım da oldu tabi.onlar da ayrı bir dertti.kızın biri sevgilisinde kalıyorum diye eve alınanlara katılmak istemezdi.diğerinin sevgilisi hep bizde yemek yerdi sanki kendi evi yokmuş gibi.
bir de o odasındaki peteği kapatsın çok istiyorsa seninki açık kalsın.bu ne canım eziyet gibi..sen de getir bol bol arkadaşlarını evine,o sana nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…