Katzi'nin Diyet Günlüğü

Katzi başlayalım başlamasına da ben dukandan hiçbişey anlamadım valla.
O kadar okudum topiği ama nafile.
Onlar kepek yulafından krep falanda yapıyor.
Ben nerde bulcam onu?
Bilemedim.
Bari senden kopya çekeyim.
Yarın ne yicen?

bebeğim yulaf kepeği aktarlarda var. bi zorlugu da yok o krebin.
protein tüketiyosun bu diyette karbonhidrat yok. sebze meyve yok. ama atak döneminde böle sadece
ben yarın peynir-yumurta yicem pul biber nane vs ekebilirsin. light kola içebilirsin. balık veya tavuk yerim bi de.. dilediğin kadar yiyebiliyosun bunda.

ben göz makyajı olayını seviyorum ama yapmayı pek beceremiyorum,işte kalem sür rimel sür o kadar..eğer ilgin varsa yönelebilirsin bu işe ama okuduğun alan da güzel.umarım her şey gönlünce olur ben de çalışıyorum işte ders elimden geldiğince..canım tarih de yorum çok var sama son sınavlarda ezber de sormaya başladılar.bakalım Allah sonumuzu hayır etsin inş..

ne güzel örgü örmen ben de belki ilerde denerim.ben dantel işinden iyi anlarım ama örgüyü pek beceremiyorum şimdi denesem başından alamam kendimi

çok ağrım oldu benim ya,bacaklarım da ağrıdı ağrı kesici aldım

final destination 5i izledik Allahımmm dedim eşime beni bırak ben gidim ders çalışim o ölümler ne öyle kardeşim,içim dışıma çıktı ama izledim yine de bitti az önce böö

ana! onun 5.si mi çekilmiş ben ortaokuldayken daha ilk filmine gitmiştik arkadaşla hey gidi

bugün dukanlı bi gün sevgili seyirciler. 7 günlük atak evresinin ilk günündeyiz. az önce uyandım fakat henüz aç hissetmiyorum. biraz acıkınca yicem hemen bişeyler.
elimin üstüne yatmışım uyuşmuş
saat4den 10a kadar okulum var. bugün tek sıkıntı bu. onun dışında problem yok. spor saatlerimi filan ayarlamam gerek ona göre bugün.
uykumu açayım da bişeyler daha yazmaya devam ederim akıllı bıdıklarım benim

Günaydın canım,dukanın hayırlı olsun inş yarar

ben şimdi sporuma başlıyorum hemencik,sonra da derse uçucam
bu akşam kayınvalidemler gelicek burda bir tatlı tarifi vardı onu denicem bakalım yesinler.
haydi görüşürüz küçük tırtıl

mukmukmukmukmuk tırtılın öper seni be
besle iyice kayinvalideni şişsinler

kahvaltımı yaptım. az diyeceksiniz biliyorum ama çok iştahım yok. biraz acıkmıştım. iyice acıkmayı beklemeden yedim işte.. 1 yumurta-peynir-kahve
okadar:26::26:

Nasıl gidiyor yivrum :)
Ben iyiki öğünleri azaltcam dedim kıtlıktan çıkmış gibi yedim gene
Dukanı yapmak istiyorum ama ekmek yok, meyvesiz sebzesiz yaşayamam ki ben

Nasıl gidiyor yivrum :)
Ben iyiki öğünleri azaltcam dedim kıtlıktan çıkmış gibi yedim gene
Dukanı yapmak istiyorum ama ekmek yok, meyvesiz sebzesiz yaşayamam ki ben

ben de öyle demiştim de.. sebzesiz meyvesiz cidden zor.. ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır dedim başladım valla... psikolojim de iyi değil bu son 1 haftadır. birden bire çöküşe geçtim neden bilmiyorum. ilaçları azalttığımdan mıdır nedir bilemedim. baş dönmesi mide bulantısı var. yoksunluk durumu sanki.
regl de olmadım. neden gelmedi bilmiyorum. adaçayı içiyorum gelsin diye..
halsiz ve keyifsizim çok. canım sıkkın bugün. sebepsiz.

Bu aralar kilo bende veremedim.
Resmen duygusal çöküntü yaşadım.
Beceremeyeceğimi düşünüp vazgeçtim bile.
Ama kızlar sağolsun bıraktırmadılar.
Bizde sana bıraktırmıcaz :)
Dukan pek sağlıklı gelmedi benim gözüme iyice okudum da.
İnsan sebze meyve yemedikten sonra hazır gıdalar neresine yarar ki?
En başta kabızlığa neden olur.
Bence sebze ağırlıklı olmalı...

canım reglin stresten,sıkıntından da gecikebilir.
can sıkkınlığını gidermek için ne yapalım sana söyle bakalım
kontrolü elden bırakma,istediğin zaman gerçekten her şeyi yapabilirsin kilo da verirsin

dukan bana da saglıklı gelmiyor cidden. inanılmaz kabızlık yapıyor haklısın. daha önce 5 gün atak yapmıstım ben. öyle bi kabız oldm ki kan akıttım yemin ederim. ama başka çözüm gelmiyor be tatlım aklıma. ya adam gibi bi diyetisyene gidip yavaş yavaş verilecek.. ya da dukanla hızlı bi sekilde verilecek. yavaş yavaş vermek için motivasyonum yok hiç
diyet kola-tatlandırıcı filan serbest bu diyette.. bunlar da cok zararlı saglıga.. belki de ömrümü kısaltıyorum bu sekilde. hiç bilmiyorum canlarım

sen benim bi tanemsin yuutis çok seviyorum seni

ben de seni seviyorum katzim,çok tatlısın

kız barby bebek mi olcan şu anki hali ne renk,gerçekten yapar mısın ben cesaret edemem valla
uykum geliyor yahu,hava da kasvetli..karnım da bişiler diyor ama ne diyor bilmem işi gücü yemek yemek hep aç hep aç

şuan gece mavisi balım. siyah gibi yani. ve bu rengin üstüne tutmaz pembe
ama evet yaparım ben keske olabilecek olsa =/

güzel ki senin saç rengin şeker olsa bile yapma bence o pembişi
ben yaptığım tatlıdan yedim akşam yemiyim gündüz yiyim dedim avuntu olsun

Valla canım hayran kaldım sana 10 parmagında 20 marifet olan insanlardansın hem iktisat oku hem makyaj konusunda uzmanlaşmak bir yandan örgü işleri birde diyet sporla uğraş bende kendimi çalışkan sanırdım işten eve gidiyorum yorgun argın peşinden spor salonundan ebe gelince kendimi yatağa zor atıyorum.. Üstelik evde annem var hafta içi yemekte dahil hiç bir işe elimi sürmüyorum ki sen anladığım kadarı ile ev arkadaşınla yaşıyorsun bu durumda ev işleride sana kalıyor banada anlatsana yahuu nasıl yetişiyorsun bu kadar şeye gece uyku uyumazmısın sen

al işte bak bozdum diyetimi. dukana baslıycaktım. basladım ama gerisi gelmedi. ilk günden bozdum çok azimsiz ve beceriksizim. neden son günlerde böyle oldum bilmiyorum:S
geceleri 11 gibi uyuyup sabah 5-6 arası uyanıyorum ya
ne örüceğine karar vermek örgü örmekten daha zor bence. bi türlü karar veremiyorum ne örüceğime

katzicim derstesindir sen şimdi hemi?

alt katta mevlit vardı ona gittim,biraz huzur buldum ya Kuran okumak dinlemek beni çok rahatlatıyor

nasıl bozdun diyetini,aşkolsun sen azimli ve kararlı bir kızsın şeker

katzicim derstesindir sen şimdi hemi?

alt katta mevlit vardı ona gittim,biraz huzur buldum ya Kuran okumak dinlemek beni çok rahatlatıyor

nasıl bozdun diyetini,aşkolsun sen azimli ve kararlı bir kızsın şeker

aynen ya... çok aşırı inançlı bi insan olmasam bile beni de rahatlatıyo kuran neden bilmiyorum. keşke etrafımda bilen birileri olsa da okutsam habire rahatlasam.
valla dukana baslamıstım sabah. öğlen de bozdum:S
derste değilim bugun okula gitmedim kaçtım

canım onun da mp3leri fln oluyor mesela yasin suresini indirip dinle bence bir nevi terapi,aklında olanları atıcaksın kafandan onu dinliceksin
ne yiyerek bozdun canım dukanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…