Katzi başlayalım başlamasına da ben dukandan hiçbişey anlamadım valla.
O kadar okudum topiği ama nafile.
Onlar kepek yulafından krep falanda yapıyor.
Ben nerde bulcam onu?
Bilemedim.
Bari senden kopya çekeyim.
Yarın ne yicen?
Günaydın canım,dukanın hayırlı olsun inş yarar
ben şimdi sporuma başlıyorum hemencik,sonra da derse uçucam
bu akşam kayınvalidemler gelicekburda bir tatlı tarifi vardı onu denicem bakalım yesinler.
haydi görüşürüz küçük tırtıl
Nasıl gidiyor yivrum :)
Ben iyiki öğünleri azaltcam dedim kıtlıktan çıkmış gibi yedim gene
Dukanı yapmak istiyorum ama ekmek yok, meyvesiz sebzesiz yaşayamam ki ben
ben de öyle demiştim de.. sebzesiz meyvesiz cidden zor.. ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır dedim başladım valla... psikolojim de iyi değil bu son 1 haftadır. birden bire çöküşe geçtim neden bilmiyorum. ilaçları azalttığımdan mıdır nedir bilemedim. baş dönmesi mide bulantısı var. yoksunluk durumu sanki.
regl de olmadım. neden gelmedi bilmiyorum. adaçayı içiyorum gelsin diye..
halsiz ve keyifsizim çok. canım sıkkın bugün. sebepsiz.
ben de öyle demiştim de.. sebzesiz meyvesiz cidden zor.. ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır dedim başladım valla... psikolojim de iyi değil bu son 1 haftadır. birden bire çöküşe geçtim neden bilmiyorum. ilaçları azalttığımdan mıdır nedir bilemedim. baş dönmesi mide bulantısı var. yoksunluk durumu sanki.
regl de olmadım. neden gelmedi bilmiyorum. adaçayı içiyorum gelsin diye..
halsiz ve keyifsizim çok. canım sıkkın bugün. sebepsiz.
Bu aralar kilo bende veremedim.
Resmen duygusal çöküntü yaşadım.
Beceremeyeceğimi düşünüp vazgeçtim bile.
Ama kızlar sağolsun bıraktırmadılar.
Bizde sana bıraktırmıcaz :)
Dukan pek sağlıklı gelmedi benim gözüme iyice okudum da.
İnsan sebze meyve yemedikten sonra hazır gıdalar neresine yarar ki?
En başta kabızlığa neden olur.
Bence sebze ağırlıklı olmalı...
canım reglin stresten,sıkıntından da gecikebilir.
can sıkkınlığını gidermek için ne yapalım sana söyle bakalım
kontrolü elden bırakma,istediğin zaman gerçekten her şeyi yapabilirsin kilo da verirsin
ben de seni seviyorum katzim,çok tatlısın
kız barby bebek mi olcanşu anki hali ne renk,gerçekten yapar mısın ben cesaret edemem valla
uykum geliyor yahu,hava da kasvetli..karnım da bişiler diyor ama ne diyor bilmem işi gücü yemek yemek hep aç hep aç
****bi aksilik olmazsa bu sene bitecek. yüksek lisans düşünüyorum ama bana pek belli olmaz. hatta 2.üniversiteyi bile okuyabilirim. o an ne eserse bana artık. profesyonel makyöz,güzellik uzmanı filan olmak istiyorum aslında. el becerim filan iyi açıkcası. üstelik seviyorum böyle süs püs işini. ki arkadaşlarım filan bana gelirler özel günlerde makyajları için. abartmadan sade ama kaliteli şeyleri seviyorum süs püs konusunda.
****iktisat okuyorum. ekonomi işlerini de seviyorum gerçi ama. pek yapmak istediğim şey ekonomiyle ilgili değil. son zamanlarda krizden krize geçiş yapışımız, ekonominin durumu hakkında gerçek bilgilere sahip olmak ve gerçek yorumlar yapabilmek, gerçeği görmek cazip gelmiyor da değil ama haniinsanın hoşuna gidiyor açıkcası böyle terimlerle filan konuşmak. hataların farkında olmak. çeşitli çözümler yaratmaya çalışmak. ama yine de sıkıcı
****ben yarın kesin dukana baslıyorum. şartladım kendimi iyice. zaten dolapta da peynir-yumurta-yoğurt-süt bilmem ne hepsi mevcut. bugun ben leblebi yedim çok. yemez olaydımo nasıl gazdır yahu patlamak üzere olan füze gibiyim görmeyin vallahi ahahah
menünü sevdim bugünkü güzel olmuş. slim in 6 gerçekten çok güzel bi program... hele 1-2 hafta yap bak nası fark göreceksinben zor kilo veren bi insanım. metabolizmam da yavaş. spor mpor da bende çok geç işe yarıyor. o yüzden bende yaradıysa sizlerde de en az benim kadar yarar sanıyorum
kpss de tarih sorularına hiç bakmadım. ama sanırım ezber filan soruluyo. ezberden nefret ediyorumumarım bu emeklerinin karşılığını alırsın balım. gerçekten ders çalışmak çabalamak çok zor. öss ye hazırlandıgım dönemlerden bilirim ben de. keşke bazı şeyler daha kolay olsa ülkemizde.
ben bugün örgüyle uğraştımnormal örgü örmeyi biliyodum ama lastik-kol kesme-yaka kesme-duble lastik(torba lastik) gibi teknikleri bilmiyodum. onları öğrendim. cidden oldu da
bu duble lastik denen tekniği çanta-atkı-çift taraflı bere gibi seylerde rahatlıkla kullanabiliyoruz. çünkü bu örgü diğerleri gibi uzamıyor. en güzel tarafı bu. çok sağlam oluyor. henüz ne öreceğime karar veremedim. kazak ıvır zıvırım çok. ama çantam yok. var da nedense çok çabuk eskittiğim için ben bütün çantalarımı1 ay dolmadan CAAART diye kopuyor sapından anlamadım neden rengarenk güzel cıvıl cıvıl bi çanta bence olabilir. bakalım artık kısmet
bu dukan konusu beni cidden çok heyecanlandırıyo ya... işe yarıycagını hissediyorum canlarım... hadi hayırlısı. Allahım sen güç ver bana
Valla canım hayran kaldım sana 10 parmagında 20 marifet olan insanlardansın hem iktisat oku hem makyaj konusunda uzmanlaşmak bir yandan örgü işleri birde diyet sporla uğraş bende kendimi çalışkan sanırdım işten eve gidiyorum yorgun argın peşinden spor salonundan ebe gelince kendimi yatağa zor atıyorum.. Üstelik evde annem var hafta içi yemekte dahil hiç bir işe elimi sürmüyorum ki sen anladığım kadarı ile ev arkadaşınla yaşıyorsun bu durumda ev işleride sana kalıyor banada anlatsana yahuu nasıl yetişiyorsun bu kadar şeye gece uyku uyumazmısın sen
katzicim derstesindir sen şimdi hemi?
alt katta mevlit vardı ona gittim,biraz huzur buldum ya Kuran okumak dinlemek beni çok rahatlatıyor
nasıl bozdun diyetini,aşkolsun sen azimli ve kararlı bir kızsın şeker
aynen ya... çok aşırı inançlı bi insan olmasam bile beni de rahatlatıyo kuran neden bilmiyorum. keşke etrafımda bilen birileri olsa da okutsam habire rahatlasam.
valla dukana baslamıstım sabah. öğlen de bozdum:S
derste değilim bugun okula gitmedim kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?