Katzi'nin Diyet Günlüğü

eşimin ailesi..klasik gelin ben.takıyorum her şeyi kafama,önemsememeyi nasıl öğrenebilirim

ah bebeğim ahh.. o okadar zor bişey ki.. annem 66 dogumlu.. hala daha ugrasırlar.. ama son 3-4 yıldır annem takmamayı öğrendi artık.
bi de yeni evlisiniz yaa!!!! neden böyle yaparlar bilmem! gelip gitmesinler kaynanalar çiftlerin evine yahu! annemler kaç kez boşanmanın eşiğine geldi onlar yüzünden..

bu akşam bişi olmadı da nerdeyse 1 ay olacak eşimin babası tabiri caizse bana hakaret etti,nasıl birisi anlayamıyorum.sanki erkek değil kadın.çok meraklı,her şeye cevabı var.kayınvalidemle pazardan bişiler alırız bana,çok meraklı ya hemen göster bakayım der
neyse o söyledikleri içime o kadar yer etti ki onu artık sevemiyorum ve onla aynı ortamda huzursuzum :18: kayınvalide knuşmul şimdi iyi davranıyor ama eskisi gibi değil artık hislerim..eşimle bu yüzden sorun yaşamak da istemiyorum çoğu şeyi ifade ediyorum bu seferde tartışıyoruz..ama içime ata ata da patlıcam,annem yok benim ablama fln da anlatmak istemiyorum hele ki babama hiç anlatamam öyle kendi halimdeyim işte

ay canım üzüldüm ya ( nasıl kayın pedermiş o öyle, afedersin karı gibi meraklı.
bize anlat sen de. biz ne güne duruyoruz burda di mi ama? sadece zayıflama konusunda birbirimize destek olacak değiliz ya.

yuutis inan çok üzüldüm ya.. ne terbiyesiz adammış.. nasıl böyle bişey yapabiliyo insanlar anlamıyorum. neden böyle kötü davranıyolar... ya sen onun kızısın. oğlu seni sevmiş evlenmiş. sana sahip çıkıp bagrına basması sevmesi gerekirken yaptığına bak yaa!! bi an önce ölse bari:S töbe töbe neler getiriyolar aklıma benim ya!
nasıl koymuştur sana da.. nasıl üzülmüşsündür kıyamam canım benim yaa..
eskiden annemle babam bu yüzden tartıstıklarında da babam onların tarafını tutardı. ama şimdi artık anneme asla laf söyletmiyor. gerekirse kavga ediyor babannemle dedemle ama yine de anneme toz kondurmuyo hiç.
yaşından başından utansın! sen sanki sahipsizsin kimsesizsin! hey allahım ya!

bu arada katzi günlüğüne bir bakayım dedim arkadaşın sorununa gözüm takıldı. günlüğün bundan önceki kısmını saymıyorum :) takipteyim haberin olsun

ay canım üzüldüm ya ( nasıl kayın pedermiş o öyle, afedersin karı gibi meraklı.
bize anlat sen de. biz ne güne duruyoruz burda di mi ama? sadece zayıflama konusunda birbirimize destek olacak değiliz ya.

kaynatası ile sorunu olan tek benim sanırım..genelde kayınvalide ile olur ya dediğin gibi ömrü hayatımda böyle bir erkek görmediğim için çok yadırgadım.

kaynatası ile sorunu olan tek benim sanırım..genelde kayınvalide ile olur ya dediğin gibi ömrü hayatımda böyle bir erkek görmediğim için çok yadırgadım.

deli adam deli! biraz sert çıksan kuzu gibi pısar kalır da... işte kolay değil öyle sert çıkmak. onu yapabilmek için de deli kanı olması lazım azcık insanda. malesef bizim toplumda evlenince gelin, erkek tarafının malıymış gibi oluyo.
vur bi tane kafasına!

çok enteresan cidden. bi erkek bi kadından hem de oğlunun eşinden ne ister ki ya? hadi kayınvalideyi anlıyorum bi nebze. çünkü kendi de kadın ve biricik oğluyla evleniyosun falan. mücadeleye giriyo seninle. ama kayın peder dediğin ortamı yumuşatan idare edendir her zaman. bu nasıl adam anlamadım ben.

çok kavgacı birisi acaip agresif,artık yanlarında olumsuz bişi demeye tırsıyorum ama sırf eşim için yoksa çok da tın başka biri olsa tartışırım acımam..
gerçekten beni sahipsiz gördü ama aileme söylesem görür sahibim var mı yok mu..kendi kızı da kayınvalidesi ile neler yaşadı,bunlar savundular kızlarını dünürleri ile papaz oldular..
koymaz mı çok koydu şeker,kendi annem babam bana bu şekilde konuşmadı,hakaret etmedi..

olay da şu : onlarda kalıyorduk mecburiyetten doğalgazımız gelmemişti daha.kayınvalidem bizim arkamızdan odamızı toparlıyor biz dışarı çıkınca,bn de hep farkındayım bişi demiyordum.en son dayanamadım,niye böyle bişi yapıyorsun belki özel bişiyim var dedim sen bunu kaynata duy..aman Allahım orası sizin yatak odanız değil girer de çıkar da,yok nankör,yüz verdik tepemize çıktı fln.ama böyle yarım saat konuştu ve yanımda eşim var düşün.kocamın yanında yaptı bana bunları

işte unutamıyorum isterse ağzıyla kuş tutsun beni kırdı bir kere..

canım bu adamın evlenmeden önce seni istememesi gibi bi durum var mıydı? ne karın ağrısı var bu adamın seninle?

anaa deli adam:S özele saygı diye bişey bilmiyo bizim insanımız işte. ööff tam dayaklık herif! her şeyin bi üslubu var. terbiyesiz adam işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…