Kayınbabam altınlarımı istiyor

20 ya da 25 grammış sanırım. Toplam 50 gram olsa , altının gramı 1000 TL den hesaplasak 50.000 TL yapar.
Tabi 50 bine de ev yapılmaz
Bozarken 50 bin olmuyo ya ben geçen bozdurdum gram 980di 902den bozuyorlar bilezik olunca tamı tamına o rakamdan bozmuyorlar
Ama yine de 40 45 bin bandında alır
Verse bile o kadar laf döktük bi ayağına kapanmadığımız kaldı verdi de noldu kalp kırdıktan sonra vs vs derler
Ben olsam gider bozdurur 6 ay vadeliye koyarım
Kasa parası da vermem
Faiz işler
Sorarlarsa da vadelide bozamıyorum der geçerim

Sizde bu miras konularında "istiyeceğiz, verecekler"gibi yorumlar yapmayın. Şimdilik üzerinize vazife değil. İster verirler ister vermezler.

Nasıl ki Bilezikleri vermemeniz konusunda haklıysanız böyle bir durumda da haksizsıniz.

Siz şimdilik kendi malınıza sahip çıkın. Çalışın çabalayın eşinize destek olun.

Daha dün bir bugün iki Miraslarına ortak olma çabalarına girerek sizde eşinizi bunaltmayın.

Aslında açıklama yapmasına bile gerek yok.
Kadın vermiyorum dedikten sonra konu kapanır.
Nasıl bir aileyse sülalece 2 bileziğin peşindeler.

Bozdurdum yedim ben o altınları maalesef altın yok, keşke düğünde takılanları bozdurmasaydık zamanında desene bacım.

Aslında açıklama yapmasına bile gerek yok.
Kadın vermiyorum dedikten sonra konu kapanır.
Nasıl bir aileyse sülalece 2 bileziğin peşindeler.
Ben olsam kpye derim ki 4 katlı evi 2 oğluna bölüştürcekmişsin diye duydum
Benim garantim o 2 bilezik
Madem konu açıldı söyleyeyim
Bize hak düşen tapuyu ver bende ikiletmeden bilezikleri vereyim öyleyse derim
Keyfi bilir

Ay ne büyük acılar bunlar
Karısı çıkarmış altınları vermiş sizinde kötü gününüz olurmuş.
Benim malim benim rızan ve rızan yok vermeye bu kadar basit

Ay bir de 3 kira mı alıyorlar yazıklar olsun, 2 bilezipe tamah ettiklerine inanamıyorum

Borçlanırken bana sormadınız baba diyin ve vermeyin. Asla da geri adım atmayın bugün 2 bilezik yarın 2 senelik birikimi isterler.

Bu gibi insanların “ister verirler ister vermezler” muamelesine layık olduğunu düşünmüyorum artık. İnsanların böyle burnundan getirircesine parasını istemeyi biliyorlarsa eşime düşen evi de vermeleri gerekir. Ben olması gerekeni söylüyorum. Yoksa esim asla eğilmesin onlara karşı. Gitsin istesin bakalım tavırları ne olacak. Eşimde onların karşısına çıkınca böyle beni eşime karşı zor durumda bıraktınız diyebilecek mi?

İyi de sizin konunuz bu değil ki..
Siz bileziklerinizi borç vermek istemediniz vermedi.

Daha hayatta olan insanların mallarını paylaşmak normal mi ?

Altını bankaya yatırmak kadar saçma bir iş yok üstüne bide kasa parası veriliyor bunu söylemeden geçemeyeceğim

2. Olarak da verdiğiniz bilezikleri asla ama asla geri alamazsınız kulak asmayın

Beğenmedim çünkü yaşayan insanın mirası olmaz. Kayınpederin şu an yaptığı neyse, gelinin adamın tapusunu da istemesi aynı şey. Ayrıca 2 bilezik nerede ev nerede??

Eşinize bir şey düşmüyor. İnsanlar yaşıyorlar şu an. Yani konunun başından beri size hak veriyorum, ama şu ev yorumlarınız gerçekten çok ayıp.

Problem eşinizde. Biz dugun takilarini aldik, sattik yeniden birseyler yaptik. Esim bu surecte gelip bana kendi ailesinide isin icine katarak kimse ne varligimizi bilecek ne elimizde olmadigini bilecek dedi. Eger esiniz sizin arkanizda duracaksa bilezikleri sattik, baska borclarimizi odedik deyin ve bu konuyu kapatin. Esiniz hem size hem ailesine boynu bükük durmaya devam ederse sizin basiniz daha cok agrir.

Beğenmedim çünkü yaşayan insanın mirası olmaz. Kayınpederin şu an yaptığı neyse, gelinin adamın tapusunu da istemesi aynı şey. Ayrıca 2 bilezik nerede ev nerede??
Miras veya tapu nakli
Ne farkeder ki?
Bizim amca çocukları sonradan birbirine düşmesin diye bölüştürdü evleri mantıklı da.
2 bilezik denen şey konu sahibinin tek güvencesi
Nerden biliniyor ileride sen babam zor durumdayken cüzzi bi miktarı yalvartarak verdin hiçbirşeyde hakkın yok deneceği? Bi şskilde kendini garantiye alması gerek

Şimdi olacak iş m ? Sanki insanlar ölmüşlerde mirastan şimdiden pay istiyorsunuz. Sizde aynı onlar gibi davranıyorsunuz.

Mesela sizin aileniz size hangi evi arsayı biraktı? Gidip ailenizden miras payınızı istediniz mi? Yani sizin gibi yeni evlilerin cesaretine mi desem, gençliğine mi desem hayranım gercekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…