- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
20 ya da 25 grammış sanırım. Toplam 50 gram olsa , altının gramı 1000 TL den hesaplasak 50.000 TL yapar.O parayı bozdurup harcadık biz diyin
2 bilezik yapsın 15 bin
Ev mi yapılır o paraya? Ne biçim insanlar
Bozarken 50 bin olmuyo ya ben geçen bozdurdum gram 980di 902den bozuyorlar bilezik olunca tamı tamına o rakamdan bozmuyorlar20 ya da 25 grammış sanırım. Toplam 50 gram olsa , altının gramı 1000 TL den hesaplasak 50.000 TL yapar.
Tabi 50 bine de ev yapılmaz
Sizde bu miras konularında "istiyeceğiz, verecekler"gibi yorumlar yapmayın. Şimdilik üzerinize vazife değil. İster verirler ister vermezler.Hiçbir fikrim yok mal dağıtımı nasıl olacak. 4 katlı binada 2 katında abileri var. Biz oturmadık kiraya çıktık. Gecen konu geçti o evleri onlara verirler diyorlar. Bende eşime dedim biz oturmadık diye mi bize vermiyorlar hakkımız neyse onu isticez dedim. Şimdi yayla evi de var esim hakkını ister ama onlar ne yapar bilmiyorum
Aslında açıklama yapmasına bile gerek yok.Bozarken 50 bin olmuyo ya ben geçen bozdurdum gram 980di 902den bozuyorlar bilezik olunca tamı tamına o rakamdan bozmuyorlar
Ama yine de 40 45 bin bandında alır
Verse bile o kadar laf döktük bi ayağına kapanmadığımız kaldı verdi de noldu kalp kırdıktan sonra vs vs derler
Ben olsam gider bozdurur 6 ay vadeliye koyarım
Kasa parası da vermem
Faiz işler
Sorarlarsa da vadelide bozamıyorum der geçerim
Bozdurdum yedim ben o altınları maalesef altın yok, keşke düğünde takılanları bozdurmasaydık zamanında desene bacım.Uzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin
Ben olsam kpye derim ki 4 katlı evi 2 oğluna bölüştürcekmişsin diye duydumAslında açıklama yapmasına bile gerek yok.
Kadın vermiyorum dedikten sonra konu kapanır.
Nasıl bir aileyse sülalece 2 bileziğin peşindeler.
Bence bu da fazla olurBen olsam kpye derim ki 4 katlı evi 2 oğluna bölüştürcekmişsin diye duydum
Benim garantim o 2 bilezik
Madem konu açıldı söyleyeyim
Bize hak düşen tapuyu ver bende ikiletmeden bilezikleri vereyim öyleyse derim
Keyfi bilir
Hiç de fazla değilBence bu da fazla olur
Ay ne büyük acılar bunlarİşte eltilerim vermiş, eniştesi arsa alınırken vermis herkesin katkısı varmış. Şimdi laf açılınca insan mezara mı götürecek benim karım çıkardı verdi aslanlar gibi diyorlar. Eşimde mahcup oluyor kendince. Amaç beni kötü etmek herkes iyi herkes birbirine yardım ediyor ama siz kapıyı suratımıza kapattınız oldu. Yarın bir gün sizinde kötü gününüz olursa hangi kapıyı çalacaksınız demiş büyük abi. Olayı başka yere çekip eşimi benim kötü olduğuma mı inandırmaya çalışıyorlar anlamadım
Ay bir de 3 kira mı alıyorlarTabiki benim malım degil bir beklentim de yok açıkçası. Bize verecekleri evin kirasını alıyor kayınbabam. Herkes verin kirayı demiş oturmadılar vermeyiz demişler. Bende eşime vermesinler sende sakın isteme dedim. Cünkü yarın bir gün lafının olacağını adım gibi biliyorum. Eşimde hakkını ararsa arar, aramazsa da basını kendi duvarlara vursun.
Borçlanırken bana sormadınız baba diyin ve vermeyin. Asla da geri adım atmayın bugün 2 bilezik yarın 2 senelik birikimi isterler.Uzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin
Sizde bu miras konularında "istiyeceğiz, verecekler"gibi yorumlar yapmayın. Şimdilik üzerinize vazife değil. İster verirler ister vermezler.
Nasıl ki Bilezikleri vermemeniz konusunda haklıysanız böyle bir durumda da haksizsıniz.
Siz şimdilik kendi malınıza sahip çıkın. Çalışın çabalayın eşinize destek olun.
Daha dün bir bugün iki Miraslarına ortak olma çabalarına girerek sizde eşinizi bunaltmayın.
İyi de sizin konunuz bu değil ki..Bu gibi insanların “ister verirler ister vermezler” muamelesine layık olduğunu düşünmüyorum artık. İnsanların böyle burnundan getirircesine parasını istemeyi biliyorlarsa eşime düşen evi de vermeleri gerekir. Ben olması gerekeni söylüyorum. Yoksa esim asla eğilmesin onlara karşı. Gitsin istesin bakalım tavırları ne olacak. Eşimde onların karşısına çıkınca böyle beni eşime karşı zor durumda bıraktınız diyebilecek mi?
Altını bankaya yatırmak kadar saçma bir iş yok üstüne bide kasa parası veriliyor bunu söylemeden geçemeyeceğimUzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Beğenmedim çünkü yaşayan insanın mirası olmaz. Kayınpederin şu an yaptığı neyse, gelinin adamın tapusunu da istemesi aynı şey. Ayrıca 2 bilezik nerede ev nerede??Hiç de fazla değil
Altınlarını verecek sonra mal paylaşımına gelince siz naptınız ki diyecekler üstüne 1 bardak soğuk su içecekler
Beğenmeyenler hayatın gerçeklerini görmeyenler ya da bi eli yağda bi eli balda olanlardır
Eşinize bir şey düşmüyor. İnsanlar yaşıyorlar şu an. Yani konunun başından beri size hak veriyorum, ama şu ev yorumlarınız gerçekten çok ayıp.Bu gibi insanların “ister verirler ister vermezler” muamelesine layık olduğunu düşünmüyorum artık. İnsanların böyle burnundan getirircesine parasını istemeyi biliyorlarsa eşime düşen evi de vermeleri gerekir. Ben olması gerekeni söylüyorum. Yoksa esim asla eğilmesin onlara karşı. Gitsin istesin bakalım tavırları ne olacak. Eşimde onların karşısına çıkınca böyle beni eşime karşı zor durumda bıraktınız diyebilecek mi?
Miras veya tapu nakliBeğenmedim çünkü yaşayan insanın mirası olmaz. Kayınpederin şu an yaptığı neyse, gelinin adamın tapusunu da istemesi aynı şey. Ayrıca 2 bilezik nerede ev nerede??
Şimdi olacak iş m ? Sanki insanlar ölmüşlerde mirastan şimdiden pay istiyorsunuz. Sizde aynı onlar gibi davranıyorsunuz.Bu gibi insanların “ister verirler ister vermezler” muamelesine layık olduğunu düşünmüyorum artık. İnsanların böyle burnundan getirircesine parasını istemeyi biliyorlarsa eşime düşen evi de vermeleri gerekir. Ben olması gerekeni söylüyorum. Yoksa esim asla eğilmesin onlara karşı. Gitsin istesin bakalım tavırları ne olacak. Eşimde onların karşısına çıkınca böyle beni eşime karşı zor durumda bıraktınız diyebilecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?