Kayınbabam altınlarımı istiyor

Ben zaten gayet soğukkanlı ve net duruyorum. Hatta dün cok arada kalırsan direkt beni arasınlar da iki çift lafım var içimde kalmasın dedim. Bana cesaret edemedikleri için eşimi bu kadar arada bırakıyorlar zaten.

Sizin yine iyi, bnm tüm altınlarım gtti mehir de dahil, bu konu söz konusu olunca ya da bnm bi düğüne gitmem gerektgnde sinirlerm bozuluyo. Milletin bana taktgı bileziği görmediğim gbi bi de üstne bnm de karşı tarafa takmam gerekiyo.kp kuyumcu, emin ellerde durur derken meğerse düğün sırasnda iflas ediomş bnm altınlar dagüme gtti. Tüm sülalem bilezk takmştı Allaha havale ediorum

Konuya yorum yazdıkça yeni detaylar çıkıyor aslında herkes bir şekilde katkıda bulunmuş doğal olarak sizin de katkınızın olmasını bekliyorlar tabi altınlar size ait ve bunun tasarrufu da sizi bağlar. Böyle bir durum da ne yaparsınız bilemem.

Bizde de böyle bir şey yaşandı, babam bir ev alacaktı benim param yetmiyor dedi abilerimden biri ben aradaki farkı veririm dedi babamda isterseniz hepiniz eşit miktar verin eşit hakka sahip olun dedi bizde eşit vermeyi kabul ettik. Ödeme yaptıktan sonra tapu kardeşler adına eşit hisseli çıktı ama ödeme yapmayı kabul etmeseydik babamla abim yarı yarıya hissedar olacaktı. Bu yüzden size verin yada vermeyin diyemeyeceğim

Iyi de sizde hepsini vermişsiniz zaten en başta sadece 2 tane kalmış siz de onu söyleyin öyle dediklerinde

Siz bu aileye verseniz de yaranamazsınız. Verip kotü olana kadar vermeyip kotü olun.

Bu bilezikler kaç gram ayıptır sorması?Bütün sülale peşine düştüğüne göre tanesi 100 gram vardır diye düşünüyorum.

Bu nasıl bir yuzsuzluk boyutudur ya dert sahibi eder insanı. Allah yardımcınız olsun konu sahibi böyle yüzsüz ve ısrarcı insanlarla muhatap olmak zorunda kalmak çok zor olsa gerek.

Bu bilezikler kaç gram ayıptır sorması?Bütün sülale peşine düştüğüne göre tanesi 100 gram vardır diye düşünüyorum.

25 gramdan 2 bilezik. 50 gram icin tüm tantana. Girdikleri borcun bir kısmı içinmiş. Geriye kalan borcu da komşudan alacaklar herhalde.

25 gramdan 2 bilezik. 50 gram icin tüm tantana. Girdikleri borcun bir kısmı içinmiş. Geriye kalan borcu da komşudan alacaklar herhalde.
Böbreklerini satacaklar herhalde ne yapsınlar. Yaylada ev yapmazsa ölecek hastalığına yakalanmıslar...

Asla vermezdim dahası düğünde takılanları da vermezdim. Net olun

Bakin ne guzel anlatmissiniz.kayinpederinizin omur boyu calisarak elde ettigi yer konusunda soz sahibisiniz.yerinizi istiyorsunuz.olmasi gerekende bu.simdi benim iki oglum var.cok sukur mal varligimda var.olurda gelinlerimden biri boyle bir kinuda ses ederse ben ona kendi emegimle edinilmis maldan mal vermezdim.evladima bile vermezdim ki sirf gelin yararlanmasin diye.sizinde evladiniz olunca yada buyuttukce yada edindiginiz birikimlerin zorluguni anlayip kiymet bilmeyene vermek istemeyeceksiniz.sizi kast etmiyorum ama olasi bu tarz olaylar icin k9nusuyorum.mal varliklariniza gelince kanun denen birsey var red etmedigi surece alirsiniz.bileziginize emanet verip geri alabilir dahada guclu soz sahibi olabilirsiniz

gulceayyuzlum kp ve kv nin çocukları mirasçı olur yani konu sahibinin eşi. Konu sahibinin eşi vefat etse de hak alamıyordu galiba direk çocuklarına kalıyor gelinin söz hakkı yok resmiyette.
Okadarina elbette vakifimolumsuzluklari baz almadan konusuruz zaten kinu sahibide kayinpederinin mal varligi uzerinden hakkini almsk istedigi soylemes.yani hsk sahibi goruyor kendini.sahsen benimde kayinpederimin yerinde hakkim var kocsm ve cocuklarim dolayisi ile.

Bence yok işte.
Ölmemiş insanların malları için çocukları bile hak iddia edemez . Belki adamlar satıp yiyip içeçek.

Öldüklerinde kalan mallardan da sizin hiç bir hakkınız yok. Miras eşinize kalır , eşinizden de sizin çocuklarınıza . Yani sizin resmî hiç bir hakkınız yok.

Çok ayıp gerçekten. Size ait olan altınlara kendi birikimleri gözüyle bakıyorlar. Verene kadar da ısrarla istiyorlar. Evi arabayı imkanın varsa alırsın yoksa almazsın. Milletin boğazını sıkarak ev alınmaz. Sakin vermeyin.

Eşine deki benim ailemin de filanca borcu var istiyorlar, bakalim ne diyecek.. halâ diyorsa ver aile olmak falan filan o zaman tamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…