- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Ay vallahı koskoca ınsanlar utanmıyorlar da. Ama bence içten içe hak verenler de vardır eminim, ortaya cıkamıyorlar..Enistelwr merakliyse eslerinin altinlarini alip versinler. Ne güzel baskasinin mali hakkinda ahkam kesmek.
Ay vallahı koskoca ınsanlar utanmıyorlar da. Ama bence içten içe hak verenler de vardır eminim, ortaya cıkamıyorlar..
Bugün ayıplayan enişteler siz altınlarınızı verdikten sonra mala ortak olurlar, madem çok düşünüyorlar kayınpederlerini 2 bilezikte onlar versin sonuçta ortak değiller mi?O kadar küçük büyük tartışma yaşadık hiç bu kadar yıprandıgımı hatırlamıyorum. Esim hala beni onlara karşı yalnız bırakıyorsun diyor. Bana destek olmuyorsun diyor. Enişteler ayıplamış. Ay delirmek üzereyim ya. Vermicem konu altını vermek degil artık. Ama esimin böyle düşünmesi beni cok üzüyor
Gerçekten yaa kimse de rahat bırakin kızı dememiş. Arayan altın diyormuş. Biraz fazla olsaymis sülalece kapılarında yatarlardi herhaldeTüm sülaleyi seferber ettikleri altın da kadıncağızın iki bileziği akdkakskslska. Biri de dememiş ki elinize dizinize dursun, iki telefon parasının peşine mi düştünüz ısrarla ayıp diye.
Niye kendinizi uzup duruyorsunuz. Eşiniz için bile üzülmeye değmiyor görmüyor musunuz? Asıl baskıyı o yapıyor size. Kendi malinizla rezil oluyorsunuz resmen.Çok istiyorsa enistelerin versin diyip geçin. Hatta karşı karşıya gelince siz söyleyin hepsine. Benden beklentisi olanlar kendi çıkarıp versin önce diye. Yada evi üstüme yaparsanız veririm diyin bir daha istemezler muhtemelenO kadar küçük büyük tartışma yaşadık hiç bu kadar yıprandıgımı hatırlamıyorum. Esim hala beni onlara karşı yalnız bırakıyorsun diyor. Bana destek olmuyorsun diyor. Enişteler ayıplamış. Ay delirmek üzereyim ya. Vermicem konu altını vermek degil artık. Ama esimin böyle düşünmesi beni cok üzüyor
Ya kasaya ne kadar verdiniz, alakasız ama bende düşünüyorum da
Benzer durumlar çok yaşadım asla verme doğru insan olsalar gelinin takılarına göz dikmezler verme sakınUzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin
TeşekkürlerBenimki ziraatte. Orta boy, 590 lira verdik bu sene.
Harcayın ya da harcadığınızı söyleyin.Uzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin
Off başkası yerine utanıyorum ya. Zaten vermişsin vereceğini. Nasıl bir açlık bu. Valla istemeye utanmamaları cok enteresanUzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Kusura bakmayın arada kaynamış küçük boy kiraladık 460 TL verdikYa kasaya ne kadar verdiniz, alakasız ama bende düşünüyorum da
Yok o evin dokunulmazı herhalde. Kimsenin ondan para istediğini görmedim. Üstelik olduğunu da biliyorlar öyle üç beş kuruşta degil. Kayınvalidemin kulagına su kaçmış özel hastaneye gidecekti bana diyor param yok ki gideyim. Niye kaç kuruş ki bir muayene dedim. 125 TL diyor. Doktor tanıdıkmış indirim yapmış. Hiç oralı olmadım. 125 lirası mı yok yani bunu bana duyuruyor? Laf söylesen nelere söylerim de bana bulaşmasınlar ne yaparsa yapsınlar.Gorumcenın bırı dunya turuna cıkacakmıs , o versin, onda vicdan yok mu, aile yayla evi yapmak için can çekişiyor
Deki eşine, asıl sen beni yalnız bırakıyorsun, arkadaslarımın esi hiç boyle yapmıyor, 2 bilezige mi kaldılar, millet sizi ayıplar de, valla ayıplıyoruz KKca
Aaaahhhahhhaaaaaahhhh benzer bir hıkayem var da neyseeeeYok o evin dokunulmazı herhalde. Kimsenin ondan para istediğini görmedim. Üstelik olduğunu da biliyorlar öyle üç beş kuruşta degil. Kayınvalidemin kulagına su kaçmış özel hastaneye gidecekti bana diyor param yok ki gideyim. Niye kaç kuruş ki bir muayene dedim. 125 TL diyor. Doktor tanıdıkmış indirim yapmış. Hiç oralı olmadım. 125 lirası mı yok yani bunu bana duyuruyor? Laf söylesen nelere söylerim de bana bulaşmasınlar ne yaparsa yapsınlar.
Enişteler çıkarıp versin o zaman parayı.O kadar küçük büyük tartışma yaşadık hiç bu kadar yıprandıgımı hatırlamıyorum. Esim hala beni onlara karşı yalnız bırakıyorsun diyor. Bana destek olmuyorsun diyor. Enişteler ayıplamış. Ay delirmek üzereyim ya. Vermicem konu altını vermek degil artık. Ama esimin böyle düşünmesi beni cok üzüyor
Bence vermeyin sonra asla alamazsınız geri,eşiniz çok uzulduyse çeksin kredi versin babası gile dicem ama yine aynı cepten cikiyor.Durumları varmış anladığım kadarıyla neden sizin 2 tanecik bileziginize göz diktiler ki?Bu enflasyonda da kolay kolay bir daha aynısını alamayabilirsiniz.Ya da başka kardeşi de varsa eşinizin babalarına kardeş payı olarak destek çıksınlar sonuçta miras zamanı herşey kardeşler arasında bölüstürülür.Uzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?