Kayınbabam altınlarımı istiyor

Enistelwr merakliyse eslerinin altinlarini alip versinler. Ne güzel baskasinin mali hakkinda ahkam kesmek.
Ay vallahı koskoca ınsanlar utanmıyorlar da. Ama bence içten içe hak verenler de vardır eminim, ortaya cıkamıyorlar..

Bugün ayıplayan enişteler siz altınlarınızı verdikten sonra mala ortak olurlar, madem çok düşünüyorlar kayınpederlerini 2 bilezikte onlar versin sonuçta ortak değiller mi?

Tüm sülaleyi seferber ettikleri altın da kadıncağızın iki bileziği akdkakskslska. Biri de dememiş ki elinize dizinize dursun, iki telefon parasının peşine mi düştünüz ısrarla ayıp diye.
Gerçekten yaa kimse de rahat bırakin kızı dememiş. Arayan altın diyormuş. Biraz fazla olsaymis sülalece kapılarında yatarlardi herhalde

Niye kendinizi uzup duruyorsunuz. Eşiniz için bile üzülmeye değmiyor görmüyor musunuz? Asıl baskıyı o yapıyor size. Kendi malinizla rezil oluyorsunuz resmen.Çok istiyorsa enistelerin versin diyip geçin. Hatta karşı karşıya gelince siz söyleyin hepsine. Benden beklentisi olanlar kendi çıkarıp versin önce diye. Yada evi üstüme yaparsanız veririm diyin bir daha istemezler muhtemelen

Altını sakın vermeyin. Sonradan cok pisman olursunuz. Gerekirse kötü gelin desinler ne derse desinler. Hayat bu ne olacagi belli olmaz bizimde evimiz yuvamiz var diyin. Sizin 2 bilezige mi guvenmisler. Boyleleri doymaz. Yarin bilezigi versen yarin size kredi cektirirler ödemezler borç size kalir boyle boyle sömürürler ilk basta tavrijizi koyun ve bilezikleri vermeyin yoksa cok pisman olursunuz. O bilezigi bir daha asla ama asla vermezler. Çevremde o kadar kisi varki bi sekilde ellerinden alinip verilmeyen. Benim kayinbabada istedi ev alcaz üstünü denklestireim tarla parasi gelince veririz dediler. Ben kabul etmedm iyikide etmedim yoksa vermezlerdi esimle aram bozulurdu. Biraz uzun oldu ama lutfen vermeyin

Benzer durumlar çok yaşadım asla verme doğru insan olsalar gelinin takılarına göz dikmezler verme sakın

Harcayın ya da harcadığınızı söyleyin.

Off başkası yerine utanıyorum ya. Zaten vermişsin vereceğini. Nasıl bir açlık bu. Valla istemeye utanmamaları cok enteresan

Benim kayınpederim benden istemişti.Ama açık kredisi vardı ve yabancıdan almak istememişti.Alıp karşısına derdini anlatıp borcum borç ben ödemeden ölürsem çocuklarımın boynuna borç dedi.150 grama yakındı verdim.2 yıl sonunda o da bana olan borcunu ödedi.O yüzden ben normalde verilmesinden yanayım.

Ama sizde durum bambaşka.İş çingeneliğe dönmüş.Ben olsam bende vermezdin.Onlar borç değil yardım bekliyorlar.Kullanmak istiyorlar.Sinir bozucu.

Sakın vermeyin.

Yok o evin dokunulmazı herhalde. Kimsenin ondan para istediğini görmedim. Üstelik olduğunu da biliyorlar öyle üç beş kuruşta degil. Kayınvalidemin kulagına su kaçmış özel hastaneye gidecekti bana diyor param yok ki gideyim. Niye kaç kuruş ki bir muayene dedim. 125 TL diyor. Doktor tanıdıkmış indirim yapmış. Hiç oralı olmadım. 125 lirası mı yok yani bunu bana duyuruyor? Laf söylesen nelere söylerim de bana bulaşmasınlar ne yaparsa yapsınlar.

Aaaahhhahhhaaaaaahhhh benzer bir hıkayem var da neyseeee
Ben salakta demiştim esime ayyy baksana annen aglıyor, sende varsa versen? Demişti ki yıllardır attıgı zulasından alsın

Enişteler çıkarıp versin o zaman parayı.

Bence vermeyin sonra asla alamazsınız geri,eşiniz çok uzulduyse çeksin kredi versin babası gile dicem ama yine aynı cepten cikiyor.Durumları varmış anladığım kadarıyla neden sizin 2 tanecik bileziginize göz diktiler ki?Bu enflasyonda da kolay kolay bir daha aynısını alamayabilirsiniz.Ya da başka kardeşi de varsa eşinizin babalarına kardeş payı olarak destek çıksınlar sonuçta miras zamanı herşey kardeşler arasında bölüstürülür.

2 bilezik için sülalece yalvarmaktalar he.
İnsan utanır be gelininin takısını istemeye.
Hayır 2 bilezik neye yetecekmiş de bu kadar hayat memat meselesi ettiler.
Vermeyin.
Vermeyin de kötü olun, verince de kötü olurdunuz zaten.

Ya da bir cinnet, alın ulan alın 2 bilezik için bir dilenmediğiniz kaldı, alın ve bir daha benimle muhattap olmayın diyip aileyi komple silebilirsiniz de, bu da bir seçenek

Vermeyin vermeyin, eşiniz de fazla üzülmesin, geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…