Enişteler versin o zaman.O kadar küçük büyük tartışma yaşadık hiç bu kadar yıprandıgımı hatırlamıyorum. Esim hala beni onlara karşı yalnız bırakıyorsun diyor. Bana destek olmuyorsun diyor. Enişteler ayıplamış. Ay delirmek üzereyim ya. Vermicem konu altını vermek degil artık. Ama esimin böyle düşünmesi beni cok üzüyor
“Bana kalsa veririm de Cumbusss vermiyor, ben gönlünü edip alıp veririm size “ dediğine yemin edebilirim ama ispat edemem.Sizin bu kadar stres yaşama sebebiniz de eşiniz ayrıca.
Kendi vermek istiyor altınları arada bırakıyor sizi.
Ailesine de kim bilir neler söylüyor..
Beni yanlız bırakıyorsun demesinden bende öyle anlıyorum, direkt söylemesede ikna etmeye çalışıyor, altta alta ve duygu sömürüsü yapıyor. Buradan anlaşılıyor konu sahibinin ne kadar arada kalıp, üzüldüğü, eşi görmüyor mu bunu? İnsan uzatır, eve bu kadar yansıtır mi? Ailesi de o yüzden rahat rahat arıyor, aramayacaksınız eşimi dese ciddi ciddi, kimse aramaz.“Bana kalsa veririm de Cumbusss vermiyor, ben gönlünü edip alıp veririm size “ dediğine yemin edebilirim ama ispat edemem.
Aynen öyle, eş dese ki “Ne münasebet , eşim vermiyor , konu kapandı” konu sahibini arayacak yüzleri olmaz.Beni yanlız bırakıyorsun demesinden bende öyle anlıyorum, direkt söylemese de ikna etmeye çalışıyor, altta alta ve duygu sömürüsü yapıyor. Buradan anlaşılıyor konu sahibinin ne kadar arada kalıp, üzüldüğü, eşi görmüyor mu bunu? İnsan uzatır, eve bu kadar yansıtır mi? Ailesi de o yüzden rahat rahat arıyor, aramaycaksınız eşimi dese ciddi ciddi kimse aramaz.
Herşey eşten bitiyor, her zamanki gibi.
Altınlarla biz düğün borcu ödedik, yok diyin.O kadar küçük büyük tartışma yaşadık hiç bu kadar yıprandıgımı hatırlamıyorum. Esim hala beni onlara karşı yalnız bırakıyorsun diyor. Bana destek olmuyorsun diyor. Enişteler ayıplamış. Ay delirmek üzereyim ya. Vermicem konu altını vermek degil artık. Ama esimin böyle düşünmesi beni cok üzüyor
Demire yetse ne olur, bunun tuglası var, kumu var, betonu var, var oglu var. Onlar için kimi sögüşleyecekler, eniste kayın gorumce cami onune mendil serecekler anlasılan:/Malım seni verimdemi kötü olim vermimdemi verme kötü ol. Benim eltimde verdi hepsini alamasada birkısmını aldı iki bilezik ne tutarki demir almaya yetmez.
Tapuyu üzerime yapın, vereyim deyin. Koşarak kaçarlarYok o evin dokunulmazı herhalde. Kimsenin ondan para istediğini görmedim. Üstelik olduğunu da biliyorlar öyle üç beş kuruşta degil. Kayınvalidemin kulagına su kaçmış özel hastaneye gidecekti bana diyor param yok ki gideyim. Niye kaç kuruş ki bir muayene dedim. 125 TL diyor. Doktor tanıdıkmış indirim yapmış. Hiç oralı olmadım. 125 lirası mı yok yani bunu bana duyuruyor? Laf söylesen nelere söylerim de bana bulaşmasınlar ne yaparsa yapsınlar.
Kardeşimde vermişti 5 burma bileziğini müteahhit kayınpederine,kayınpeder iflas etti ,kiraya çıktı artık ödeme gücü hiç yok.Keyfi yazlık için gelin bileziği mi istenir 4 torba çimento parası o yaUzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin
Uzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Düğünde takılan tüm takılarla borçları kapattılar. Sonucta bize eşya alınıyor diye kabul ettim. Bana 2 bilezik taktılar. Bende onu gittim bankaya yatırdım kasa parası ödedim. Şimdiye kadar toplam 6 kez istediler. Borçları varmış cok zor durumdalarmıs. Zaten evleri var birde yaylada ev yaptıralım diye arsa almışlar yıllar önce. Oraya ev yaptırıyorlar ama yetişmemiş paraları borca girmişler. Hayır dememe rağmen ısrarla bir anne bir baba arayıp duruyor. Asla vermek istemiyorum tek güvencem o iki bilezik. Ne zaman verecekler ne şekilde bilmiyorum. Krediye girebilirler ama girmiyorlar. Zaten kasa parası ödemişim birde bankadan bozduğunda dısardakiyle aynı olmuyor fiyatı. İşin en kötüsü eşime kötü günde insan destek olur bankada saklayacagınıza bizim işimizi görsün vs diye bayağı baskı yapmışlar. Sonra telefonunda bir mesaj gördüm aileden birisi yazmış kefenin cebi yok Allah ıslah etsin bizde size destek olurduk zamanı gelince vsvs diye. Eşimde seni anlıyorum ama zor durumda kalıyorum diyor. Adım kötü geline çıktı. Eşiminde morali cok bozuk. Onu bu suçluluk duygusundan nasıl çıkarabilirim? Su an beni cok katı görüyor. Ne kapıları çaldık yüzümüze kapattılar dedi gecen kayınbabam yemekte. Huzurumuz kaçtı iyice. Cok rahatsız oluyorum eşime de cok üzülüyorum lütfen akıl verin
Buraya yazdığınız gibi onlar tek güvenceniz , daha acil durumlar için durması gerektiğini eşinize ve ailesine anlatırsınız.Anlamak isteyen anlar.Bir istenir iki istenir bu kadar ısrarcı olunması hiç hoş değil.Mantık çerçevesinde hareket edin, eşiniz bile olsa lüzumsuz duygusallığa girmeyinUzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
Bunları söyleyebilmek için deatekleyecek koca lazım, adam iki tarafı birbirinin üzerine salıyor resmen.Altınlarla biz düğün borcu ödedik, yok diyin.
Tüp bebek yaptık onla diyin.
Bir eşya alın. Bunu aldık diyin.
Harcadık diyin.
Bitti diyin
Uydurun bişeyler.
Bazı insanlar arsızca ister kendilerinin olmayan şeyleri. Huyları pis. Yok diyin. Her gelene yok diyin. Sizde varsa siz yardımcı olun diyin.
Senin adına çok üzüldüm ama ortada can ile ilgili mühim birşey yokken bu kadar abartmalarına eşin tepkisini koymalı.Zaten almışlar alacaklarını lütfen altınlarını verme gerekirse banka vermiyor vadesi varmış de umarım o arada konu kapanır zaten senden alamayınca kredi vs hallederler.Bunlar nasıl insanlar Allah sana sabır versin.Bu arada en önemli nokta eşinin ailesini eşine asla kötüleme hep güzellikle halletmeye çalış.Uzatmayacağım konuyu. Herkese merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?