Kayınbabam altınlarımı istiyor

Enişteler versin o zaman.
Ne biçim bir aile bu böyle ?
Vermiyorsanız bitmiştir konu kapanmıştır, zorla almak için cirkefleşiyorlar .
Ayıp vallahi , bunların anladığı dilden konuş konu sahibi, kibarlıktan anlamaz bu aile.

Sizin bu kadar stres yaşama sebebiniz de eşiniz ayrıca.
Kendi vermek istiyor altınları arada bırakıyor sizi.
Ailesine de kim bilir neler söylüyor..
“Bana kalsa veririm de Cumbusss vermiyor, ben gönlünü edip alıp veririm size “ dediğine yemin edebilirim ama ispat edemem.

“Bana kalsa veririm de Cumbusss vermiyor, ben gönlünü edip alıp veririm size “ dediğine yemin edebilirim ama ispat edemem.
Beni yanlız bırakıyorsun demesinden bende öyle anlıyorum, direkt söylemesede ikna etmeye çalışıyor, altta alta ve duygu sömürüsü yapıyor. Buradan anlaşılıyor konu sahibinin ne kadar arada kalıp, üzüldüğü, eşi görmüyor mu bunu? İnsan uzatır, eve bu kadar yansıtır mi? Ailesi de o yüzden rahat rahat arıyor, aramayacaksınız eşimi dese ciddi ciddi, kimse aramaz.
Herşey eşten bitiyor, her zamanki gibi.

Aynen öyle, eş dese ki “Ne münasebet , eşim vermiyor , konu kapandı” konu sahibini arayacak yüzleri olmaz.

Aileye bak teşkilat gibi.
Sülalece 2 bileziğin peşine düşmüşler , ne kadar çiğ ..

Altınlarla biz düğün borcu ödedik, yok diyin.
Tüp bebek yaptık onla diyin.
Bir eşya alın. Bunu aldık diyin.
Harcadık diyin.
Bitti diyin
Uydurun bişeyler.
Bazı insanlar arsızca ister kendilerinin olmayan şeyleri. Huyları pis. Yok diyin. Her gelene yok diyin. Sizde varsa siz yardımcı olun diyin.

Malım seni verimdemi kötü olim vermimdemi verme kötü ol. Benim eltimde verdi hepsini alamasada birkısmını aldı iki bilezik ne tutarki demir almaya yetmez.
Demire yetse ne olur, bunun tuglası var, kumu var, betonu var, var oglu var. Onlar için kimi sögüşleyecekler, eniste kayın gorumce cami onune mendil serecekler anlasılan:/

Tapuyu üzerime yapın, vereyim deyin. Koşarak kaçarlar

Kardeşimde vermişti 5 burma bileziğini müteahhit kayınpederine,kayınpeder iflas etti ,kiraya çıktı artık ödeme gücü hiç yok.Keyfi yazlık için gelin bileziği mi istenir 4 torba çimento parası o ya

2 bilezige neden kasa tuttunuz ben ona takıldım arada bir takarsiniz kolunuza suslenirsiniz felan sonuçta ...kasaya konulunca isteme hakları olmuş gibi ama mesela sizin süs eşyaniz gibi davransaniz buna cüret etmeyebilirler ....birde çok yüzsüz geldiler bana bu yüzden verme geri alamazsın büyük ihtimalle

Buraya yazdığınız gibi onlar tek güvenceniz , daha acil durumlar için durması gerektiğini eşinize ve ailesine anlatırsınız.Anlamak isteyen anlar.Bir istenir iki istenir bu kadar ısrarcı olunması hiç hoş değil.Mantık çerçevesinde hareket edin, eşiniz bile olsa lüzumsuz duygusallığa girmeyin

Bunları söyleyebilmek için deatekleyecek koca lazım, adam iki tarafı birbirinin üzerine salıyor resmen.

Benim eşim düğünün hemen arkasından bilezikleri satıp borç kapattık dedi kimse sulanamasın diye. Onun sülalesinden Hiç kimse kolumda görmedi.

Senin adına çok üzüldüm ama ortada can ile ilgili mühim birşey yokken bu kadar abartmalarına eşin tepkisini koymalı.Zaten almışlar alacaklarını lütfen altınlarını verme gerekirse banka vermiyor vadesi varmış de umarım o arada konu kapanır zaten senden alamayınca kredi vs hallederler.Bunlar nasıl insanlar Allah sana sabır versin.Bu arada en önemli nokta eşinin ailesini eşine asla kötüleme hep güzellikle halletmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…