Kayınbabam altınlarımı istiyor

Tek tek alıntılayamadım bayağı moralim bozuk cünkü kusura bakmayın. Hepinize katılıyorum zaten vermeye asla niyetim yok. Ama duygu sömürüsü ve baskı üstümde çok kötü bir etki bıraktı.
Esim geldi az önce dedim ki topu bana at vermiyor isterseniz siz konuşun de beni arasınlar ağızlarının payını veririm dedim. Eşimde ben bugün söyledim vermek istemiyor uzatmayın dedim dedi. Birkaç kişi esinin de gönlü var demiş. Evet bende farkındayım ben tamam desem güle oynaya verir. Ama istiyorsa oda karşısına alsın beni. Cok teşekkür ederim biraz destek görmek içimi rahatlattı, cok ezilmişim baskılarının altında.

İki bilezikle ev mi yaptırılır??? Eğer öyleyse iki bilezik parası kredi alınır ev yaptırılır kimseye minnet edilmez.Sanki işi inada bindirmisler,ele güne karşı iki bileziği alıp bak nasıl aldık şeklinde tavır sergileyecekler.Minnos oğulları kıyamadı haset gelin yenildi.....

Valla ne geldi aklıma, belkı de o bilezikler emanet almıslardı, bu kadar zorlandıklarına gore. Arkadasımın es ailesi oyle yapmıs, demişler ki ver bakalım, onlar Xin, borc almıstım . Demiş ki o da nasıl aldıysanız oyle verin, bendekiler benim takılarım

Sakın sakın. Vermemekle asla pısman olmayacaksın bak gor. Ustelık verırsen sonu da gelmeyecek asla. Her gun kendını yıyecek sın. Niye yiyesin. Kendine bu kotulugu sakın yapma. Arkadasımın biri verdi, yorgan gitti kavga bitti. Borclara devede kulaktı, Ustelık ailenin buyukler inin yaptığı kullıyetlı borclar, kızın elındekıler gitti, borclar cıg gibi hala..

Vermeyin sakın. 40 yıl sırtınızda taşıyın r gün indirin zaten kötü gelin ilan edilecwksiniz. Hiç gerek yok. 2 yıl iyi gelin oldum. Sonra baktım yok sadece verici taraf benim.tavrımı belli ettim. Beni yiyemezsiniz diye.kv 7 aydır bir kez aramadı beni. Riskli gebelik geçirdim. Hastalandım ev taşıdım. Bir tas çorba yapmadı.ilk başlarda takıyordum. Verdiğim emeklere yazıklar olsun diye. Şimdi kafam rahat. Ölse cenazesine gitmem. Eşim de görüyor haklı olduğumu

Vermeyin sırtını size dayamasinlar. Borclari varsa evleri arsalari varmis satsinlar kiraya çıksınlar bu sizin sorununuz degil

Vermeyin sırtını size dayamasinlar. Borclari varsa evleri arsalari varmis satsinlar kiraya çıksınlar bu sizin sorununuz degil
Aaaaaa olmaaaaaz, yaylada ev olmadan yasanır mı haaa, sorarım sızeee Hıc mı vıcdan yok, ınsanlık öldü müüüü

2 bilezikmi kurtaracakmış eşinin ailesini birdaha soranlara bozdurdum yedim dersiniz.

yazlık ev yaptırmanın nesi kötü gün?sakın vermeyin.

O kadar küçük büyük tartışma yaşadık hiç bu kadar yıprandıgımı hatırlamıyorum. Esim hala beni onlara karşı yalnız bırakıyorsun diyor. Bana destek olmuyorsun diyor. Enişteler ayıplamış. Ay delirmek üzereyim ya. Vermicem konu altını vermek degil artık. Ama esimin böyle düşünmesi beni cok üzüyor

Zaten size miras kalacak diyecekler ve asla geri gelmeyecek, giden geri gelmiyor. Bugün bunun için kötü olmasan yarın başka birşeyde kötü olursun. Boşver verme.

Gorumcenın bırı dunya turuna cıkacakmıs , o versin, onda vicdan yok mu, aile yayla evi yapmak için can çekişiyor
Deki eşine, asıl sen beni yalnız bırakıyorsun, arkadaslarımın esi hiç boyle yapmıyor, 2 bilezige mi kaldılar, millet sizi ayıplar de, valla ayıplıyoruz KKca

Enistelwr merakliyse eslerinin altinlarini alip versinler. Ne güzel baskasinin mali hakkinda ahkam kesmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…