- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Onların adına utandım, yuzsuzlukte level valla..Noldu ayol
Ay dimi, davada hepsini misliyle aldım ama boşverOnların adına utandım, yuzsuzlukte level valla..
Konu sahibi. Bence bu yorumun aynısını teyzeye msj olarak at.O akıl veren teyzesi versin o zaman can kardeşine. Akıl vermesin para versin.
Valla ne geldi aklıma, belkı de o bilezikler emanet almıslardı, bu kadar zorlandıklarına gore. Arkadasımın es ailesi oyle yapmıs, demişler ki ver bakalım, onlar Xin, borc almıstım . Demiş ki o da nasıl aldıysanız oyle verin, bendekiler benim takılarımZaten vereceğini vermişsin. Kala kala 2 bilezik kalmış sende. Onu da verme. Valla benim bileziklerim 500 Gr dı toplam. Karşı taraf istemedi isteseydi de vermezdim. Ev aldım ona yatırım yaptım.
Üstelik iki bilezik parasıyla onların borcu harcı kapanmaz. Belli ki üstüne yatmaya çalışıyorlar. Diyelim ki o iki bilezik olmasaydı, ne yapacaklardı?
Valla totosuna güvenen ev olayına girissin.
Biz karı koca arabamızı sattık, altınları sattık, eşim tazminatını vs koydu bütçemize göre ev aldık. Kutu gibi ama bize yetiyor. Şükür kimsenin parasına minnet etmedik.
Onlarda kimseye duygu sömürüsü yapmasın, bankalar 9 da açılıyor, gidip çeksinler kredilerini. Yaylada ki evinde turşusunu kursunlar
Sakın sakın. Vermemekle asla pısman olmayacaksın bak gor. Ustelık verırsen sonu da gelmeyecek asla. Her gun kendını yıyecek sın. Niye yiyesin. Kendine bu kotulugu sakın yapma. Arkadasımın biri verdi, yorgan gitti kavga bitti. Borclara devede kulaktı, Ustelık ailenin buyukler inin yaptığı kullıyetlı borclar, kızın elındekıler gitti, borclar cıg gibi hala..Tek tek alıntılayamadım bayağı moralim bozuk cünkü kusura bakmayın. Hepinize katılıyorum zaten vermeye asla niyetim yok. Ama duygu sömürüsü ve baskı üstümde çok kötü bir etki bıraktı.
Esim geldi az önce dedim ki topu bana at vermiyor isterseniz siz konuşun de beni arasınlar ağızlarının payını veririm dedim. Eşimde ben bugün söyledim vermek istemiyor uzatmayın dedim dedi. Birkaç kişi esinin de gönlü var demiş. Evet bende farkındayım ben tamam desem güle oynaya verir. Ama istiyorsa oda karşısına alsın beni. Cok teşekkür ederim biraz destek görmek içimi rahatlattı, cok ezilmişim baskılarının altında.
Aaaaaa olmaaaaaz, yaylada ev olmadan yasanır mı haaa, sorarım sızeeeVermeyin sırtını size dayamasinlar. Borclari varsa evleri arsalari varmis satsinlar kiraya çıksınlar bu sizin sorununuz degil
2 bilezikmi kurtaracakmış eşinin ailesini birdaha soranlara bozdurdum yedim dersiniz.Ama esimin üstünde cok baskı var. Teyzesi aramış dün neden böyle yaptınız oğlum annen baban elden mi istesin yazık günah demiş. Gecen gittiğimizde de ablası konuşmadı. Zor günde destek olmak lazım diye diye durumu başka yere cektiler. Zalim olan benim sanki. Onların istemesi yüzsüzlük degil ben ayıp ediyorum gibi. Sabahta annesi aramıştı Allah kimseye muhtaç etmesin sende üzülme oğlum vs dedi ben zorla hoparlörü açtırdım sinirden.
yazlık ev yaptırmanın nesi kötü gün?sakın vermeyin.Esimin dayısı duymuş masallah anlatmadıkları kalmamış. Bizi aradı. O parayı bir yere bağlayın yoksa bugün bunun icin yarın başka şey icin isterler dedi. Nereye bağlanır ki üç kuruş para? Birde sen üzülme oğlum falan demesi de garibime gitti. Eşimde beni suçlamıyor ama onların karşısında mahcubiyetini görünce içim acıdı. Kim dedi onlara ev yaptırın diye dedi ama sonra olan olmuş destek olmazsak kötü günde aile olmanın ne anlamı var dedi (annesinin lafları)
Gorumcenın bırı dunya turuna cıkacakmıs , o versin, onda vicdan yok mu, aile yayla evi yapmak için can çekişiyorO kadar küçük büyük tartışma yaşadık hiç bu kadar yıprandıgımı hatırlamıyorum. Esim hala beni onlara karşı yalnız bırakıyorsun diyor. Bana destek olmuyorsun diyor. Enişteler ayıplamış. Ay delirmek üzereyim ya. Vermicem konu altını vermek degil artık. Ama esimin böyle düşünmesi beni cok üzüyor
O kadar küçük büyük tartışma yaşadık hiç bu kadar yıprandıgımı hatırlamıyorum. Esim hala beni onlara karşı yalnız bırakıyorsun diyor. Bana destek olmuyorsun diyor. Enişteler ayıplamış. Ay delirmek üzereyim ya. Vermicem konu altını vermek degil artık. Ama esimin böyle düşünmesi beni cok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?