kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

Bnce bir 10 gündaha gitmeyin eevebulun başka ev kiraya cikin gerekirse ise uzak yada başka bi bahaneyle tasinin oradan yani sizden önce onların gelmesi gelen gidenin evi kullanmasi ne dicegimi sasirdm pes.bide eve giderseniz herşey normal gibi beraber yasarsniz balayinizi artik allah yardimciniz olsun.BN olsam acikca söylerdim biz yeni evliyiz malum ev ev üstünde olmaz sizinde bir eviniz var arada ziyaretinize geliriz ama başbaşa kalmak istiyoruz kusura bakmayin sizde genç oldunuz sonuçta diye .başka turlude sanmiyorm gitmezler sonradan kotu olcagina bastan konuş bnce yada tasinin

Iyi fikir baska evimiz var zaten kirada bile degil bos .... benim gelismlede utanmadan kalacaklarsa

Kizlarina gedecekler 1 hafta esim ayarladi simfilik.donustede benkm evime gelmekse planlari artik onlar dusunsun

Iyi fikir baska evimiz var zaten kirada bile degil bos .... benim gelismlede utanmadan kalacaklarsa

Tabi bu son cozum.once onoar gitsin geri gelirlerse direk soyleriz o da olmadi esim beni gercekten uzmez.4 yiľlik sevgilim uui taniyotum onu....

Sagolun kizlar kafam duruldu biraz... onlar utansin ben degil

YOK ARTIK!! Agzim acik okudum... Nedesem bilemedim ama ben hayatta bukadar sabirli olamazdim

Iyi de esiniz sorunu cozmemis ki. 1 hafta icin onlara yer bulmuş. Dönüşte ne yapacaklar diye hiç sormadiniz mi eşinize. Sanki 1hafta sizi yalniz birakip yine sizin eve donecekler gibi geldi bana. Allah yardimciniz olsun.
Insanlar 20 yıllık eşlerini taniyamiyorlar da yeri geliyor siz 4 yillik sevgilinizi tanidiginizdan nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz şaşırdım.
Bir sey daha eklemek isterim. Bu duruma aileniz müdahale etmeliydi bence. Dunur düğüne gelmiyor(nedenini hepimiz merak ediyoruz ama bir aciklama yapmamissiniz) kizin evine yerlesiyor ve anne babaniz sakin kalıyor hayret. Benim ailem cok uyumlu insanlardir buna ragmen ne oluyor diye bir sorarlar.

Gönderin arkadaşım ya, sen eşine çok taviz vermişsin kalsınlar etsinler diye. Dişlerini göster bence. Hizmet etcek başka birini bulsunlar. İlk defa görüyorum böyle birşey, yeni gelinin evine ondan önce gidip yerleşmek. Hayır eşin de iyi sabırlıymış, insan karısıyla başbaşa kalmak için sabırsızlanır, hiç heyecan falan göremedim.

Tabi bu son cozum.once onoar gitsin geri gelirlerse direk soyleriz o da olmadi esim beni gercekten uzmez.4 yiľlik sevgilim uui taniyotum onu....

Sagolun kizlar kafam duruldu biraz... onlar utansin ben degil

Eminim seni üzmez. Ya arkadaşım şaka mı yapıyorsun, bir tanıdığımın kınası oturdukları yerde oldu (ailesi akrabaları hep şehir dışında), misafirler buraya gelince kalacak yer bir tek yeni gelin eviydi, adam eve kimseyi sokmadı, kusura bakmayın o eve ilk gelin adım atacak dedi herkesi susturdu. Senin eşin çok pasif kalmış. Sana sizin evinizde kalması için çekinmeden soruyor, ama ailesine sizin başbaşa kalmak istediğinizi söyleyemiyor. Evliliğinin ilk günleri böyle geçip gitmiş ve sessiz kaldığınız sürece de geçip gidecek. Ya sizin için gerçekten önemli değil ya da bana çok anormal geliyor.

Bende konu sahibini yalancı çıkarmaya bu kadar meraklı olanları görünce çok komik buluyorum bir araştırmalar falan , mesajları incelemeler ne bu böyle hiç hoş değil başka işiniz yok mu ? Konu fake bir konuya benzemiyor ,ayrıcada herşeyi ayrıntılı anlatmak zorunda da değil biraz anlayış , hoşgörü lütfen .. Tatlım konuya dönecek olursak bencede onlar gitmeden sen o eve gitme gidersen herşeyi kabul etmiş olursun ve de böyle sürüp gider, baştan tavrını koy işlerine gelirse...

Ben sana alkollü bir sekilde yola çik mi dedim? Ben sana "baska es dost yokmuydu sizi götürecek" diye sormustum. Ayrica yorgunluk en az alkollü olmak kadar zararli birsey. Hangi akil ile o zaman gidip dügünden sonra 2 saat araba sürmeyi düsünmüsünüz? Hadi onu geçtim, madem damat bey biliyor araba sürecegini, niye bu kadar alkol içiyor. Bu sorumsuz olmak degil ise, nedir?

Aslinda cevabin, bu konu fake oldugu düsüncesini destekliyor. Sadece alkol kisimina cevap vermissin, diger degindigim konulara cevap veremedim. O kadar mantik disi seyler ki, zaten cevap verilemez.

Benim düsüncem senin evli olmaman. Bence sen ilgi arayan, fantazisi genis olan bir ergensin. Bundan sonrada konuna cevap yazmayacigim çünkü polemige girmis oluruz ve Mune ablanin isini zorlastirmak istemem. Sanada, bu konuya cevap yazanlarada iyi forumlar dilerim.

Valla o onların düsünceszliği. Sizin tavrınız onların ravranısını etkiler. Birazda esinin yumusaklığı.esin acık acık söylesin bellikii yerlesmşleer gitmeye niyetleri yok

Maddi sartları iyiymiş buna ragmen neden sizin evinizdeler hala. Hadi madden kötü durumda olsalar anlayacağım diyeceğim kışı gecirmek istiyorlar ama o bile makul olmaz, yeni evlisiniz sonuçta.
Ben bu kadar sakin kalamazdım, televizyon getirmeler, kışlıkları taşımalar sacma yani, düğüne gelemeyecek kadar hasta insan bu işleri nasıl halletti onuda anlamadım.
Tek anladığım ciddi anlamda saygısız, görgüsüz insanlarmış.
Allah kolaylık versin vede geçmiş olsun.

Reactions: anu

Tabii ki hasta değil bahane etti resmen ..Sağol şeker. Anneme soyledim durumu. Sen yanlış anlamissiniz. Gider onlar kızım dedi.siz onlarla yasamayacaksiniz ki bu b nedir sen yanlış mı anladın yoksa dedi. Be diyeceğini şaşırdı kadın. Öyle sey mi olur dedi.

Valla o onların düsünceszliği. Sizin tavrınız onların ravranısını etkiler. Birazda esinin yumusaklığı.esin acık acık söylesin bellikii yerlesmşleer gitmeye niyetleri yok

Eşimin benden şaşkın gerekirse serlesecektir eminim ilk etapta anne baba git demek kolay değil tabii

Benim derdim Evliliği in ilk günlerine bu halde baslamamak

Valla benim sevgilim böyle bir duruma asla izin vermezdi. Her ne durum olursa olsun ben asla da böyle bir şeyi kabul etmez ve tepkimi mutlaka koyardım. Normal olan eşinizin uyarması ama bu kadarını yaşadıktan sonra ben bizzat çenemi tutamaz lafımı ederdim. Yuh yani ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…