- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
Anlatmak istemedğini anladım saygı duyarımHayir esimle ilgisi yok.kendim yaptim kazaydi.onuyla ilgisi yok anlatmak istrmiuorj,.niye hetkes beni irdeliyotr.konu tamamen carpitilmis.
Size en temiz çözümü söyleyeyim mi?
Tutun bir araba kayınpeder kayınvalidenin eşyalarını bu eve getirin, sizde kendi eşyalarınızı başka bir eve taşıyın, git dememiş olursunuz kendiniz gidersiniz, onlarda öyle baka kalır arkanızdan
Bnce bir 10 gündaha gitmeyin eevebulun başka ev kiraya cikin gerekirse ise uzak yada başka bi bahaneyle tasinin oradan yani sizden önce onların gelmesi gelen gidenin evi kullanmasi ne dicegimi sasirdm pes.bide eve giderseniz herşey normal gibi beraber yasarsniz balayinizi artik allah yardimciniz olsun.BN olsam acikca söylerdim biz yeni evliyiz malum ev ev üstünde olmaz sizinde bir eviniz var arada ziyaretinize geliriz ama başbaşa kalmak istiyoruz kusura bakmayin sizde genç oldunuz sonuçta diye .başka turlude sanmiyorm gitmezler sonradan kotu olcagina bastan konuş bnce yada tasinin
Iyi fikir baska evimiz var zaten kirada bile degil bos .... benim gelismlede utanmadan kalacaklarsa
Iyi fikir baska evimiz var zaten kirada bile degil bos .... benim gelismlede utanmadan kalacaklarsa
Ben de size soruyorum... Eşim ablasini aramis sen çağır yanına ben getiririm 1 hafta kalsın demis.tamam demiş. Evleri barları paraları var ama kendilerine hızer edecek biri yok galiba yeni gelin sesi çıkmaz diye düşündükler. Bu Saçmalığın başka bir anlami olabilir mi ! Hasta ya kaynanam şeker tansiyon falan.....
Tabi bu son cozum.once onoar gitsin geri gelirlerse direk soyleriz o da olmadi esim beni gercekten uzmez.4 yiľlik sevgilim uui taniyotum onu....
Sagolun kizlar kafam duruldu biraz... onlar utansin ben degil
Ev 10 saatlik yolda canim.
Dugunden cikip 2 sat uzaklikta deniz kiyisi bir yerde balayina gidecektik.otelimizi tutmustuk.okumuyor musunuz yazdiklarimi anlamadim.
Bu sehirde baska kime gitseydim aokollu yola cikmak daha sacma degilde annemin evine gelmem mi sacma.zaten yildan dondurdum ewimi
Boyle sey goruomemis ama trafik kaalari gorulmus o daha mi iyi yani.. sahil virajli yola gece yorgunluk ve alkolle mi cikacak bunda anlasilmayan ne var.anlamwyanda bir sorun var bence
Esim pisirik degil.hanginizin kocasi kolundan tutup anasini babadini at is kapiya yapan varsa yazsin...
YOK ARTIK!! Agzim acik okudum... Nedesem bilemedim ama ben hayatta bukadar sabirli olamazdim
Maddi sartları iyiymiş buna ragmen neden sizin evinizdeler hala. Hadi madden kötü durumda olsalar anlayacağım diyeceğim kışı gecirmek istiyorlar ama o bile makul olmaz, yeni evlisiniz sonuçta.
Ben bu kadar sakin kalamazdım, televizyon getirmeler, kışlıkları taşımalar sacma yani, düğüne gelemeyecek kadar hasta insan bu işleri nasıl halletti onuda anlamadım.
Tek anladığım ciddi anlamda saygısız, görgüsüz insanlarmış.
Allah kolaylık versin vede geçmiş olsun.
Valla o onların düsünceszliği. Sizin tavrınız onların ravranısını etkiler. Birazda esinin yumusaklığı.esin acık acık söylesin bellikii yerlesmşleer gitmeye niyetleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?