- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
10 bin almış onunlada ödemesini yaptı zatenAl borca, koy hurca. Bu sefer yine borçlanacaksınız. Ne kadar borcunuz vardı?
Eşin ödediyse neden halen lafını ediyor10 bin almış onunlada ödemesini yaptı zaten
Öylemi dersiniz. Bilemiyorum lafa söze asla tahammül edemem. Neden gebe olalım ki milleteNiye siz babanızdan alacaksız ki? O babasıyla kendi aralarındaki mesele. Müdahale etmeyin.
Eşim dile getirmiyor ama sanırım şey düşünüyor ben yıllardır ona yardım ettim azda o etsin kafasında bin kez uyardım para alma diye böyle lafların çıkacağı belliydiEşin ödediyse neden halen lafını ediyor
Haa eşin şöyle düşünüyor: ben ona senelerce yardım ettim aldığım para da bana hibe olsun?Eşim dile getirmiyor ama sanırım şey düşünüyor ben yıllardır ona yardım ettim azda o etsin kafasında bin kez uyardım para alma diye böyle lafların çıkacağı belliydi
Ben kayınpederimle muhattap olmam zaten. Eşimi bu konuda bir kez daha uyarmak istiyorum. Sadece onların arasında değil ki. Geziyorlar diye belirtmiş bende içerisindeyim belkide benim aldırdığımı düşünürBence duymamış, okumamış olun. Baba oğul arasına girmeyin. Sonra kötü olan siz olursunuz.
Yoo hayır daha yaz başı köyde ki evleri için 20 bin verdi eşim zaten. Dahasıda varda onun bize verdiği 2 ay önce 10 bin onuda aralık gibi verecem dedi zaten.Haa eşin şöyle düşünüyor: ben ona senelerce yardım ettim aldığım para da bana hibe olsun?
Yok hayır çocuktan dolayı evdeyimSiz çalışıyor musunuz?
Öylemi dersiniz. Bilemiyorum lafa söze asla tahammül edemem. Neden gebe olalım ki millete
Tabikide babama durumu anlatmayacam. Borç olarak isterim dedim. Bu ikinci seçenekti zatenSen niye babandan alıp kayınpedere veresin ne alaka kocanla baban arasındaki olay bu kocan ödesin. Babadan alıp kocanın babasına para vermek kel alaka
Yani bence gezmek istiyorsanız ise girin siz de para kazanın. Kocaman adamın babasından para alıp gezmesi çok rahatsız edici. Borç aldı geziyor diye düşünmesi normal, bana da itici geldi. Borcunu ödeyin bir daha da almayın.Yok hayır çocuktan dolayı evdeyim
Babam verdiği paranın lafını yapmaz peşinede düşmez o yüzdenBöyle de babanıza gebe oluyorsunuz.
O kendi babasıyla halletsin. Hiiiç görmeyin duymayın bilmeyin.
Anlatamadım galiba. Onun verdiği para ile gezmedik. O parayla eşim kart ödemesini yapmış 2 ay önce o para gitti yani kaldı ki geri vereceğizYani bence gezmek istiyorsanız ise girin siz de para kazanın. Kocaman adamın babasından para alıp gezmesi çok rahatsız edici. Borç aldı geziyor diye düşünmesi normal, bana da itici geldi. Borcunu ödeyin bir daha da almayın.
Babam verdiği paranın lafını yapmaz peşinede düşmez o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?