- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Ya tamam da adama ne ha borca gitmiş ha geziye. Borç aldığınız parayı vermeden tatile ciktiysaniz bu demek oluyor ki o parayla gezilmis. Verin adamın parasını, ayağınızı da yorganiniza göre uzatın.Anlatamadım galiba. Onun verdiği para ile gezmesik. O parayla eşim kart ödemesini yapmış 2 ay önce o para gitti yani kaldı ki geri vereceğiz
İznin günü belli sonuçta erteleyemedik kaldı ki ben eşime gitmeyelim dedim. Aynen çok doğru söylediniz keşke karşı tarafta borç konusunda bu düşüncede olsaYa tamam da adama ne ha borca gitmiş ha geziye. Borç aldığınız parayı vermeden tatile ciktiysaniz bu demek oluyor ki o parayla gezilmis. Verin adamın parasını, ayağınızı da yorganiniza göre uzatın.
Aynen öyle. Benden borç alan birini geziyorken görsem paramı ödeyemiyor ama gezecek parayı buluyor derdim. KP de bu psikolojiyle söylemiş büyük ihtimal.Ya tamam da adama ne ha borca gitmiş ha geziye. Borç aldığınız parayı vermeden tatile ciktiysaniz bu demek oluyor ki o parayla gezilmis. Verin adamın parasını, ayağınızı da yorganiniza göre uzatın.
Ben iyi niyet olduğunu düşünmüyorum. Antalyaya 5 yıldızlı otele gitmedik. Bu kadar göze gelmesi oldukça saçma. Harcadığımız tutar 5 bin. Oda benim hesabında ki para. Bütün ayrıntıları yazamam tabi ama yıllardır biz onun borcunun ceremesini çektik. Bi ev parası gitti neredeyse. Bir kez lafını etmedim. O paralar geride gelmedi. Sen bize borcunu öde neden oraya buraya gidiyorsunda demedimAynen öyle. Benden borç alan birini geziyorken görsem paramı ödeyemiyor ama gezecek parayı buluyor derdim. KP de bu psikolojiyle söylemiş büyük ihtimal.
Konu sahibi sen hiç karışma ne yaparlarsa yapsınlar ama adam hazımsız değil bence.
Yapılan benim nazarım da nankörlüktür. Aylarca çalıştı eşim 3 gün gezmesi bir babanın gözüne gelmemeliAynen öyle. Benden borç alan birini geziyorken görsem paramı ödeyemiyor ama gezecek parayı buluyor derdim. KP de bu psikolojiyle söylemiş büyük ihtimal.
Konu sahibi sen hiç karışma ne yaparlarsa yapsınlar ama adam hazımsız değil bence.
Evet çirkin mesaj okumak ama okudum işte. Keşke okumasaydım. Susamam bu durum da lafa söze tahammülüm yokSizlik bir durum yok, eşinizin babası, kardeşiyle yazışmışlar. Ne karışın, ne de ödeme noktasında çözüm üretin. Adam rahatsız olmuşsa olmuş yani,eşiniz sizin gibi dert etmemiştir. Anlamıyorum bu hassasiyetleri. Bir mesajı başka bir boyuta çekmeye, babamdan borç alayım, altın bozdurayim demeye gerek yok. Eşinizde düşünüyordur sizin kadar.
Ayrıca bu kardeş, anne, baba mesajları okunmasın yahu çok çirkin geliyor bana.
Sizlik bir durum yok ama adam laf söylediyse oğluna söylemiş, yanlış yaptıysa ona yapmış.Evet çirkin mesaj okumak ama okudum işte. Keşke okumasaydım. Susamam bu durum da lafa söze tahammülüm yok
Eşim tek gezmedi ki orada ki ayrıntı "geziyorlar" ben bir an önce parasını verme taraftarıyım sadece. Küheylan kesildiğim falan yok. Asıcam kesicem kavga edecem demiyorum sadece parasını vermemiz gerektiğini söylecim eşime birdaha da kuruş almaması konusunda uyarıcamSizlik bir durum yok ama adam laf söylediyse oğluna söylemiş, yanlış yaptıysa ona yapmış.
Benim babam bana istediğini söyler, eşimin adı geçmedikçe ona laf söylemek düşmez. Bu, bu kadar net bir şey.
Kadınların eşlerinin yerine küheylan kesilme çabalarını hiç anlamıyorum. Bırakın kendi kardeşiyle, babasıyla ilişkisini o yönetsin.
Çocuğunuz değil kocaman adam.
İyi ama sizin kocanız da normal değil. Yani bırakın kendi düşüncesizliğinin karşılığını kendi çeksin. Yarın bir şey olsa o baba sizden kıymetli olur.Yoo hayır daha yaz başı köyde ki evleri için 20 bin verdi eşim zaten. Dahasıda varda onun bize verdiği 2 ay önce 10 bin onuda aralık gibi verecem dedi zaten.
Eşinizin öyle bir derdi yok, mesajdan alınmamış demek ki, çünkü babası karşısındaki. O yüzden aile mesajlarını okumamak, karismamak lazım, sizin geziyorlar deyip sinirlendiğiniz sey esiniz icin bir sey ifade etmiyor.Eşim tek gezmedi ki orada ki ayrıntı "geziyorlar" ben bir an önce parasını verme taraftarıyım sadece. Küheylan kesildiğim falan yok.
Bencede değil anne babada olsa kim sana nasıl geliyorsa öyle gideceksinİyi ama sizin kocanız da normal değil. Yani bırakın kendi düşüncesizliğinin karşılığını kendi çeksin. Yarın bir şey olsa o baba sizden kıymetli olur.
Evet belkide öyle o alınmaz zaten. Kendi babası ama benim değil. Benim rahatsız olduğum nokta kayınpederim bunu ortamda anlatması. Eşime deseydi keşke bu kadar içerlemezdim. Yani arkamızdan değilde yüzümüze deseydi.Eşinizin öyle bir derdi yok, mesajdan alınmamış demek ki, çünkü babası karşısındaki. O yüzden aile mesajlarını okumamak, karismamak lazım, sizin geziyorlar deyip sinirlendiğiniz sey esiniz icin bir sey ifade etmiyor.
Yanlış ya da doğru, bırakın eşiniz düşüncelerini dile getirsin. Siz onun düşüncelerini eyleme dönüştürme aparatı değilsiniz. Evlenecek yaşta bir adam ailesiyle ilişkilerini kendisi düzenlesin. Kendinizi hedefe koymayın derim..Eşim dile getirmiyor ama sanırım şey düşünüyor ben yıllardır ona yardım ettim azda o etsin kafasında bin kez uyardım para alma diye böyle lafların çıkacağı belliydi
Direkt eşinize söyleseydi de içerlerdiniz emin olun.Evet belkide öyle o alınmaz zaten. Kendi babası ama benim değil. Benim rahatsız olduğum nokta kayınpederim bunu ortamda anlatması. Eşime deseydi keşke bu kadar içerlemezdim. Yani arkamızdan değilde yüzümüze deseydi.
Evet dışarıdan bakıldığında böyle gözüküyor. Benim asıl zoruma giden yıllarca onun borcunun ceremesini çektik. Ben tazminatımı altınlarımı bile krediye verdim. Eşim bekarken çekmişti çünkü. Ödemelere yetişemiyordu çünkü. Babasıda çok net biliyor bunları. Ayda yılda 3 kuruş verdi diye bu durumun gözüne gelmesini nankörlük olarak görüyorum ben. O bizden aldıklarını vermedi ama biz ona vereceğiz çokta iyi biliyor. Bunun lafını etmesi çok çirkin oğlu sonuçtaNeticede 10 bin borç varken 5 bin gezmeye harcamışsınız. Adamın dediği de doğru bir tespit. O parayla gezmemiş olmuyorsunuz, beş bin ödeyecek durumunuz varsa borcunuzun yarısını kapardınız gezmek yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?