- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Sürekli almaya alıştıkları için vermek alerji yapıyor:) bi tane oğlum var şimdiden geleceğini düşünüyorum hesap açtım ona ayriyeten borsadan kağıt alırım param oldukça. Evladıma yaptığım şey asla gelmez ki gözüme. Bizde düğünümü kendimiz yaptıkO kadar haklısınız ki.Aynisi benim başıma geldi.Benim ex te calismis çalışmış ailesine bakmış bir tane gelinliği çok gördüler.Ben hakkımı helal etmiyorum ve bana yaşattiklarini o kayinvalide kızında görsün.
Hiç okuduğunuzu söylemeyin bu onların arasında. Arada siz kötü olursunuzKızlar eşimin izni vardı. Evde kalalım dedim durumumuz sıkışık diye. Oda haliyle kalmak istemedi aylardır bunaldım dedi. Neyse arkadaşlarının olduğu şehirlere gittik gezme amaçlı yakın şehirler. 2 ay öncede eşim babasından kart ödemesi için para almıştı. Bu arada eşim bekarken yılları babasının borcunu ödemekle heba etmiş. Üniyi bile bırakmış bu nedenle. Kii evliliğimiz ilk yıllarıda bu borçların yüzünden bütün altınlarımız gitmişti.Neyse kardeşiyle mesajlarını okudum. Kardeşi yazmış ki babam sana alındı benden para alıp geziyor babamdan para alayımda nasıl harcarsam harcıyayım diyor falan yazmış. Aşırı sinirim bozuldu. Onun parasıyla gezmedik biz. Babamın bana verdiği para vardı hesabımda bide orada sıkışınca gramımı bozdurdum. 3 yıl da bi gazmeye gittik hazmedememiş. Üstelik evladı gençliğini onun borcunu ödeyerek geçirmesine rağmen çok görmüş yani. Ben eşime bin kez dedim alma para diye niye bizim gezmemiz millete laf olsun. Eşime söylemedim mesajları gördüğümü ama şey düşünüyorum ya babamdan alayım vereyim o adamın parasını yada altın bozdurayım bunu söylicem eşime sizce mantıklımı
Aynı şey değil mi, olayı çok yanlış yorumluyorsunuz bence.Anlatamadım galiba. Onun verdiği para ile gezmedik. O parayla eşim kart ödemesini yapmış 2 ay önce o para gitti yani kaldı ki geri vereceğiz
AynenHaklı mı orasını bilemem, genel ilişkiler , aile bağları nasıldır biraz buna bağlı bu olaylar,
sakın babandan para alıp k.pederine verme ..hem pislik yapıyor hem sen sıkıntıya gireceksin tekrarSen niye babandan alıp kayınpedere veresin ne alaka kocanla baban arasındaki olay bu kocan ödesin. Babadan alıp kocanın babasına para vermek kel alaka
Şahsen bu zamanda 10 bin TL için bu duyguları besleyen iskele babasına hiçbir şey yapmam.10 bin almış onunlada ödemesini yaptı zaten
Ne olmuş yani oğlu babasından para alıp gezmişse bile, ne var bunda yani oğlu sonuçta ne olacak ki, cidden hazımsızmış.Kızlar eşimin izni vardı. Evde kalalım dedim durumumuz sıkışık diye. Oda haliyle kalmak istemedi aylardır bunaldım dedi. Neyse arkadaşlarının olduğu şehirlere gittik gezme amaçlı yakın şehirler. 2 ay öncede eşim babasından kart ödemesi için para almıştı. Bu arada eşim bekarken yılları babasının borcunu ödemekle heba etmiş. Üniyi bile bırakmış bu nedenle. Kii evliliğimiz ilk yıllarıda bu borçların yüzünden bütün altınlarımız gitmişti.Neyse kardeşiyle mesajlarını okudum. Kardeşi yazmış ki babam sana alındı benden para alıp geziyor babamdan para alayımda nasıl harcarsam harcıyayım diyor falan yazmış. Aşırı sinirim bozuldu. Onun parasıyla gezmedik biz. Babamın bana verdiği para vardı hesabımda bide orada sıkışınca gramımı bozdurdum. 3 yıl da bi gazmeye gittik hazmedememiş. Üstelik evladı gençliğini onun borcunu ödeyerek geçirmesine rağmen çok görmüş yani. Ben eşime bin kez dedim alma para diye niye bizim gezmemiz millete laf olsun. Eşime söylemedim mesajları gördüğümü ama şey düşünüyorum ya babamdan alayım vereyim o adamın parasını yada altın bozdurayım bunu söylicem eşime sizce mantıklımı
Karışmayın siz , baba oğul arasında olmuşÖylemi dersiniz. Bilemiyorum lafa söze asla tahammül edemem. Neden gebe olalım ki millete
Evet öyleymiş malesef elden farkı yokSuc esinizin. Babadan borc almis ve bu görüntüye sebep oöan kendisi. Herkes kendi annesini babasini tanir. Babasinin bunun lafini yapacagini bilmeliydi. Esiniz babasina senelerce yardim etmis olabilir. Ama borc olarak aldiysa yinede babasi aksini söyleyene kadar geri ödemek zorunda. Ha o parayla gezmis, yada ona parasini ödemeden gezmis. Babasinin gözünde bunun bir farki yok.
Öyle olsa gam yemicem :)Ne olmuş yani oğlu babasından para alıp gezmişse bile, ne var bunda yani oğlu sonuçta ne olacak ki, cidden hazımsızmış.
Öyle sanıyor ama bu daha itici bir durum, yüzüne vurun :dÖyle olsa gam yemicem :)
Sonunda farklı bir fikir herkes beni suçlu çıkardı :)Şahsen bu zamanda 10 bin TL için bu duyguları besleyen iskele babasına hiçbir şey yapmam.
Yok ben muhattap olmam ama eşime söylicem ya içimde tutamam. Ama karşılaştığımızda yeri gelirse vururum yüzüneÖyle sanıyor ama bu daha itici bir durum, yüzüne vurun :d
Evet öyleymiş malesef elden farkı yok
Eşiniz bunu dert etmemis siz niye bu kadar tepki gösterdiniz..kendi aralarinda yazismislar onlar ..siz hiç mudahil olmayın bence kendi babası duzeltirler onlar birsekildeKızlar eşimin izni vardı. Evde kalalım dedim durumumuz sıkışık diye. Oda haliyle kalmak istemedi aylardır bunaldım dedi. Neyse arkadaşlarının olduğu şehirlere gittik gezme amaçlı yakın şehirler. 2 ay öncede eşim babasından kart ödemesi için para almıştı. Bu arada eşim bekarken yılları babasının borcunu ödemekle heba etmiş. Üniyi bile bırakmış bu nedenle. Kii evliliğimiz ilk yıllarıda bu borçların yüzünden bütün altınlarımız gitmişti.Neyse kardeşiyle mesajlarını okudum. Kardeşi yazmış ki babam sana alındı benden para alıp geziyor babamdan para alayımda nasıl harcarsam harcıyayım diyor falan yazmış. Aşırı sinirim bozuldu. Onun parasıyla gezmedik biz. Babamın bana verdiği para vardı hesabımda bide orada sıkışınca gramımı bozdurdum. 3 yıl da bi gazmeye gittik hazmedememiş. Üstelik evladı gençliğini onun borcunu ödeyerek geçirmesine rağmen çok görmüş yani. Ben eşime bin kez dedim alma para diye niye bizim gezmemiz millete laf olsun. Eşime söylemedim mesajları gördüğümü ama şey düşünüyorum ya babamdan alayım vereyim o adamın parasını yada altın bozdurayım bunu söylicem eşime sizce mantıklımı
Yaşamayan anlamaz çünkü aynı şekilde benimde başımda benim elimden almasın ben onlardan bir şey istemiyorum kendim çalıştım kendim yaptım bulduğunu al ye yapmadıklarına senin ödediklerine saysınEvet değil mi neler yapıyorlar :) bizde ki bizden almasında yapması kusur kalsınherkeste beni suçlamış sanki adamın milyon parasını alıp yurtdışına çıkmışım. Kaldı ki eşim aldı ben alma dedim de işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?