Kayınpederimin hazımsızlığı

Sürekli almaya alıştıkları için vermek alerji yapıyor:) bi tane oğlum var şimdiden geleceğini düşünüyorum hesap açtım ona ayriyeten borsadan kağıt alırım param oldukça. Evladıma yaptığım şey asla gelmez ki gözüme. Bizde düğünümü kendimiz yaptık

Hiç okuduğunuzu söylemeyin bu onların arasında. Arada siz kötü olursunuz

Anlatamadım galiba. Onun verdiği para ile gezmedik. O parayla eşim kart ödemesini yapmış 2 ay önce o para gitti yani kaldı ki geri vereceğiz
Aynı şey değil mi, olayı çok yanlış yorumluyorsunuz bence.
Şöyle kayınpeder diyor ki, madem paraları var şuan aldıkları parayı geri ödesinlerde gezip durmasınlar, gezmeye para harcayacaklarına borçlarını ödesinler.
Haklı mı orasını bilemem, genel ilişkiler , aile bağları nasıldır biraz buna bağlı bu olaylar, böyle konuşulmasa güzel olur elbet ama işte parayı veren düdüğü çalıyor.

Sen niye babandan alıp kayınpedere veresin ne alaka kocanla baban arasındaki olay bu kocan ödesin. Babadan alıp kocanın babasına para vermek kel alaka
sakın babandan para alıp k.pederine verme ..hem pislik yapıyor hem sen sıkıntıya gireceksin tekrar

Suc esinizin. Babadan borc almis ve bu görüntüye sebep oöan kendisi. Herkes kendi annesini babasini tanir. Babasinin bunun lafini yapacagini bilmeliydi. Esiniz babasina senelerce yardim etmis olabilir. Ama borc olarak aldiysa yinede babasi aksini söyleyene kadar geri ödemek zorunda. Ha o parayla gezmis, yada ona parasini ödemeden gezmis. Babasinin gözünde bunun bir farki yok.

Ne olmuş yani oğlu babasından para alıp gezmişse bile, ne var bunda yani oğlu sonuçta ne olacak ki, cidden hazımsızmış.

Evet öyleymiş malesef elden farkı yok

Evet öyleymiş malesef elden farkı yok

Bazi insanlar öyle maalesef. Baskasinin parasini harcarken bonkör, kendi parasina gelince tutucu. Vefa borcunu bilse bunun lafini bile yapmazdi. Ama belli ki oglunun yaptiklarini onun görevi ve kendisinin hakki olarak görüyor. Siz sakin babanizdan para alip ona vermeyin. Esiniz onunla kendisi halletsin

Eşiniz bunu dert etmemis siz niye bu kadar tepki gösterdiniz..kendi aralarinda yazismislar onlar ..siz hiç mudahil olmayın bence kendi babası duzeltirler onlar birsekilde

Borçla ilgisi yok bence. Kuruş borcunuz olmasa hatta onlar sizden para/borç vs aliyor olsa bile bu kafada olan insanlar gezenin tozanin lafini yaparlar. Cunku sizin de dediginiz gibi hazimsizlar. Borcunuzu bir an once kapatmaya bakin. Borcunuz bitene kadar bir daha tatil gezme vs açılmayin. Agizlarina laf vermeyin, borc işi bitince de dediklerini bir daha duymayin görmeyin. Oglum her hafta sonu karisiyla gezmek yerine benim yanima gelsin dizimin dibinde otursun kafasindaki kaynana modelinin kayınbaba versiyonu o kadar

Yaşamayan anlamaz çünkü aynı şekilde benimde başımda benim elimden almasın ben onlardan bir şey istemiyorum kendim çalıştım kendim yaptım bulduğunu al ye yapmadıklarına senin ödediklerine saysın

Birde yok eşinin mesajlarını okumak çok ayıp falan diyenler olmuş pardon da niye okumayacakmışım ayrıca babasıyla arasında aralarına girme konusuda çok anlamsız babasıyla yaşamıyor artık eşi ile paylaşıyor o evi ve ekonomiyi zamanında karısının tazminatıyla öderken benim bekarlık borcum babamla aramda vs denilmemiş.

Mesaj okumak ayıp yok baba oğul arasına girme diyenler bana hiiçte samimi gelmiyor teorik konuşuyorlar hayatın gerçekleri öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…