kayınpederle yaşam fikir

ben zaten bizimle oturmasını söylüyorum o gitsede bizim için gitme odana uykun varsa gerçekten git biz senden rahatsız olmuyoruz diyorum kalıyor o zaman

İşte sürekli böyle takip etmek titizlenmek mümkün değil.
Siz de insansınız sonuçta. İşte veya nişanlınızla tartışırsınız moraliniz bozuk olur surat asarsınız üstüne alınır.
Yaşlılar aynı zamanda alıngandır da.

Benim fikrim en başında yakınınızda ama ayrı evlerde daha iyi olur diye düşünüyorum..

Eşiniz söylemiş alt katta otursun yemeği beraber yiyin.ilgilenin.Aynı evde yeni evli zor olur.Görümcenize yazıklar olsun.Tebrik ediyorum sizi Rabbim mükafatınızı versin.

Allah güç verir inşallah benim kayınpederimde sifonu çekmeyi unutuyor. bende o oturma odasına girene kadar bekliyorum sifonun sesini duyup mahcup olmasın diye o gidince sifonu çekiyorum. Allah güç kuvvet verir inşallah. sonrası kolay

Ayı rahmetli dedem aklıma geldi, bizde yaşadı... o kadar iyi insandı, hiç bir rahatsızlık bile vermedi, tam tersi bize hep nasihatlar ederdi... sizi kutlarım... iyiki güzel kalpli insanlar hala var...

biz tartışınca konunun ne olduğunu bile dinlemeden nişanlıma terlik fırlatıyor :) baba bir konuyu dinle diyor ne dinliyecem kızım haklıdır benim diyor haksızda olsam:)

Misafir gelince odadan çıkmam mı dedi oyy kıyamam yaa duygulandım burnum acıdı resmen
Of.

sen hiçbir sorunla karşılaşmazsın arkadaşım eğer eşin orada babasına baba gerekirse evlenmem sana bakarım kabul etmek zorunda baba gibi bir şey demiş olsaydı tutsun bakıcı babasına baktırsın derdim ama kocan da kp de melek gibi maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın ,zorlukları ileride wc ihtiyacı gidermede sorun olabilir ama eşinizin kendi işi olduğu için altını o bağlar duş v.s olayında da yardımcı oldu mu tamamdır başka hiçbir sorun çıkacağını sanmam

Konuya fikrim, alt kat bana makul geldi. Siz sık sık inersiniz yemeğini pişirir yatağını toplarsınız. Kıyamam adamcağıza ya zor bir durum iki taraf için de.

Isiniz cok kolay olmayacak bunu bilin

Ama yapacak birsey yok
Sokaga atacak degilsiniz

Dede de uyumlu gibi
Kolay gelsin diyelim

Kayinpederine cok uzuldum ,anlayisliymis idare edevilirsin diye dusunuyorum

Ya ne iyisiniz, gözlerim doldu gerçekten. Kayınpederiniz de anlayışlı birisiymiş, çok zor olacağını sanmıyorum.

biz tartışınca konunun ne olduğunu bile dinlemeden nişanlıma terlik fırlatıyor :) baba bir konuyu dinle diyor ne dinliyecem kızım haklıdır benim diyor haksızda olsam:)

Bana göre bu kadar içiçe olmak doğru değil ama siz rahatsız değilseniz denecek fazla bir şey de yok..

Ben benim kp gibi biri ile aynı evde yaşam istemem mesela..

seni anlından öpmek istedim kardeşim. sen iyi ol o sana daha iyi olur. bırakmayın adamcağızı bir başına

banyosunu nişanlım yaptırıyor zaten hep bana Allah senden razı olsun diyo nişanlım bakmaz zorunda değilsin diyor hep dua ediyor

Kayinpederiniz uyumlu tatli bir dede gibime geldi, ayrıca nişanlınız da sizin bakmak zorunda olmadığınızı biliyor ve üzerine düşeni yapıyor. Yani büyük problemler yaşayacağınızı sanmıyorum, bazen özel hayat konusunda sorun olabilir ama tatillerinizi hiç es geçmezseniz orada bir nebze kendinize vakit ayırabilirsiniz. Arada mesela görümce bir zahmet ilgilensin, ufak tefek kaçamak da yapabilirsiniz haftasonu ki bunalmaya mahal vermemiş olursunuz. Ama siz zaten oldukça fedakar bir insansınız anladığım kadarıyla, böyle olabilmek bana göre büyük bir erdemdir, bir çok insan kendi ailesine bile o kadar fedakarlık yapamıyor (bakınız görümceniz). Sizi gerçekten takdir ettim, Allah herşeyi gönlünüzce versin.

Sizi yürekten tebrik ederim, kayınvalide olsa düşünürdüm de kayinpederler öyle olmuyor. Benim kuzenim de kayinpederiyle yaşıyor. Ikisi de doktor, o yaşlı adam çocuk bile bakıyor inanır mısınız. Evde bakıcı da var ama kadın ev işi yapıyor sadece neredeyse. Torunu olunca adamın sağlığı da düzeldi, o çocuğa tutundu galiba. Erkenden yatar, hafta sonu onlar uyanmadan odasından çıkmaz, kirlisini bile odasinda biriktirip kendi yıkayıp asiyormus. Kuzen de mahcup oluyorum diyordu. Onlar cok seviyorlar babalarini. Umarim sizin de boyle olur.

Ve kuzenim hep der, babamız bu evin bereketi diye

İlerisi için zorluk hamile kaldığında ve çocuğun olduğunda olabilir . Yada bazen insan kocası ile yalnız kalmak ister. Bence nişanlının mantıklı şeyi söylemiş. Kiracıyı çıkartsın babasını yerleştirsin. Belki ilerde yatılı bakıcı tutmanız gerekir bir hastalığı falan olur , çünkü sen çalışıyorsun 7/24 evde değilsin. Hem kp de rahat eder. Kendi evi düzeni olur. Sıkılırsa yukarı gelir Yada siz aşağı inersiniz beraber yersiniz onunla vakit geçirir sonra evinize geçersiniz. Hem o rahat eder hem siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…