- Emoji Skoru
- 3.193
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi periwinklegeldi
-
Beğenmek zorunda mıyım? Ayrıca siz de yorumunuzdan utanmış olmalısınız ki yorumunuz değiştirmişsiniz :) sınanmamışlığın kibri denir sizin yorumunuza. HadsizNeyi beğenemedin @mervegnciz yalan mı söylüyorum ? Kaynana kayınbaba nie Altın yapsın? kirli donunu yıkayacağı koynuna gireceği kocasından isteyecek mehrini ? Emekli maaşıyla gecınen insandan kredi çekip altın almasını beklemek doğru mu ?
? erkek arkadasim bisey demedi yani ben direk haklisiniz diyince o sustu o ben ne istersem bana takar cok iyi biri ama iste ailesinin bu tavri hakkinda ne dusunucem?
e iyi yapmisben kayinaileme kactim izmirden, ailem ile cok sorun yasadim ve erkek arkadasimin yanina kactim yaklasik 1.2 yildir burdayim.
bana dugun yapamicaklar maddiyat yuzunden bizde sade nikkah yapicaz
kaynanam bana 1 bilezik sec dedi buna kirilmistim ama belli etmedim. sonra kayinbabam 400 bin kredi cekicegini soyledi
bize altin takmak icin, ama simdi de dediki size 20 gr takicam ve gerisini sonra takicam cunku borclanmak istemiyorum kimseye.
obur oglu da evlenmek uzere ve masadeyken eltimdan bahsettiler, o kizin ailesi oyle kabul etmez dediler (yani bana yapilan gibi sonradan takilmasi) her ay ay takicaklarmis yada az az iste. ben kirildim, yani obur kizin ailesi buna izin vermez dediler ama sirf benim ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?
kayinbabam emekli maas aliyor suan issiz bu yuzden boyle yaptigini dedi bende haklisin borca girmeyin dedim cunku banka faiz aliyormus. ama biraz kirildim, size ne yapmaliyim? erkek arkadasim bisey demedi yani ben direk haklisiniz diyince o sustu o ben ne istersem bana takar cok iyi biri ama iste ailesinin bu tavri hakkinda ne dusunucem?
En çok kayınvalide kayınpedere üzüldüm burada. Emekli maaşı alan insanlar nasıl bu kadar altın yapsınlar? Umarım akılları başlarına gelir de kimse için borç harç yapıp altın almazlar. Konu sahibi maalesef ki kaçanın kıymeti olmaz. Keşke kaçmasaydınız. Ama olan olmuş artık ileriye bakın ve kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Zaten aylar geçmiş, mutluysanız yapın nikah oturun değilseniz artık bir işe girip kendi hayatınızı kurun.ben kayinaileme kactim izmirden, ailem ile cok sorun yasadim ve erkek arkadasimin yanina kactim yaklasik 1.2 yildir burdayim.
kaynanam bana 1 bilezik sec dedi buna kirilmistim ama belli etmedim. sonra kayinbabam 400 bin kredi cekicegini soyledi
bize altin takmak icin, ama simdi de dediki size 20 gr takicam ve gerisini sonra takicam cunku borclanmak istemiyorum kimseye.
obur oglu da evlenmek uzere ve masadeyken eltimdan bahsettiler, o kizin ailesi oyle kabul etmez dediler (yani bana yapilan gibi sonradan takilmasi) her ay ay takicaklarmis yada az az iste. ben kirildim, yani obur kizin ailesi buna izin vermez dediler ama sirf benim ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?
kayinbabam emekli maas aliyor suan issiz bu yuzden boyle yaptigini dedi bende haklisin borca girmeyin dedim cunku banka faiz aliyormus. ama biraz kirildim, size ne yapmaliyim? erkek arkadasim bisey demedi yani ben direk haklisiniz diyince o sustu o ben ne istersem bana takar cok iyi biri ama iste ailesinin bu tavri hakkinda ne dusunucem?
sana hiç bir zaman kıymet verilmeyecek o evde bunu bil. Herşey uslubuyla olsaydı böyle olmayacaktı sonuç ortada kaçtın ve yine mutsuzsun. Yol yakınken ailene dön kötü bir evlilik yapma. Belli ki eşin olacak kişi de eli ekmek tutmuyor ailesine bel bağlamış. Bence büyük bir hata yapmak üzeresin eşiğinden dönmekde senin elinde. Çok daha iyi bir aileye gelin gidebilirsin.ben kayinaileme kactim izmirden, ailem ile cok sorun yasadim ve erkek arkadasimin yanina kactim yaklasik 1.2 yildir burdayim.
2 senedir nikah kıymayan adam bilezik takacak sanıyorHamile falan değilsiniz değil mi? Lütfen değilim diyin şu aşamada şu ortamda.
Kaçtınız hadi, neden 2 yıldır nikah yok? İki yıldır yanına “kaçtığınız” adama hala erkek arkadaşım diyorsunuz bunun sebebi ne?
Ayrıca erkek arkadaşım istesem bana takar demişsiniz, erkek arkadaşınız size isteseniz takamaz kesin. 2 senede ne yapmış da istediğinizi hemen takacak? Kendinize bunu niye yaptınız ki? Bakın daha evlenmemişsiniz çocuk da yok, eğer sonrasında ümit yoksa, evlendiğinizde sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorsanız hiçbir şey için geç değil dönün ailenizin yanına yeni bir sayfa açın. 24 yaşında görünüyorsunuz eğer doğru ise çok da küçük bir yaş değil eğitiminiz ne? Mesleğiniz var mı?
Evet daha ailen yok diye neler neler yaşicaksın kaçarken hiç düşünmedin mi bunu nasılsa geri gidemez kafasındalarsirf benim ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?
Yok aynısını seni etiketleyerek yazdım aynısını değiştirmeden :)Beğenmek zorunda mıyım? Ayrıca siz de yorumunuzdan utanmış olmalısınız ki yorumunuz değiştirmişsiniz :) sınanmamışlığın kibri denir sizin yorumunuza. Hadsiz