Kayinvalide altin sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç yaşındasınız? Neden bu kadar zamandır nikah yapılmadı? Normalde bu tarz durumlarda birileri aracı olur kızın ailesi ile görüşür ortamı yumuşatır şimdiye kadar erkek tarafından bu konu ile ilgili adım atan olmadı mı? Anlatımlarınızdan sevgilinizin ailesi ile aynı evde yaşadığınızı düşünüyorum, size ayrı bir ev kuramayan kişi nasıl istediğiniz altınları alacak yada alacak gücü vardı bu zamana kadar neden nikah ertelendi? Aklımda deli sorular.

Kaynınızın nişanlısı ile hiçbir zaman denk görülmeyeceksiniz maalesef çünkü onların karşısında bir muhatap var, asıl şimdi ele karışacaklar o yüzden imkanları doğrultusunda her şeyi yapmaya çalışacaklar. Ayrıca yazmadan geçemeyeceğim diğer oğulları evleneceği için çevreye karşı sizin durumunuzu açıklamak zor olduğundan nikah yapıp geçecekler o yüzden size masraf yapmak gibi bir niyetleri yok.

Yok aynısını seni etiketleyerek yazdım aynısını değiştirmeden :)
Asıl kibir emekli maaşıyla hayat sürdüren insanların tepesine gidip oturmak krediyle altın beklemek
Canım benim ben nerde bunu savunmuşum? Kalkın çalışın yazmışım. Sen algı yaratmaya çalışıp insanların tepesinde vs yazıyorsun ben buna zaten katılıyorum. Bu kıza gelip kimin yatağına giriyorsan gibi hadsiz yorumuna disslike attım. Sanane kiminle yatıp kalktığından? Kız kötü bir duruma düştü diye yatıp kalkmasından vuramazsın

İnsanın kendine ettiğini kimse etmez.Allah yardımcınız olsun.

Altın istediği için olabilir mi acaba yoksa herkes istediğiyle evlenmeden de birliktelik yaşayabilir !

Kayınaileye kaçarsan böyle olur.

1-2 yıldır o evde nikahsız durarak akıllı hareket etmemissiniz o eve sonradan nikahiyla dugunuyle girecek eltinizle eşit olmamanız çok normal aynı muamele gösterilmez malesef acı ama gerçek bu altın takarlarsa şükredin bence çünkü onu bile yapmayacak gibi duruyorlar

Ben kalbinizi kırmak istemiyorum, aileniz nasıl insanlardı vs. yazmamışsınız.
Türkiye'de gelenek görenekleri biliyorsunuz. Bu istekleriniz düğün hazırlıkları sürecinde yapılıyor ve kaçarak siz bu aşamayı atlamış oldunuz. Düğün yapmak isteseler bu sürede çoktan yapmışlardı, emekli insanlar neyi ne kadar yapabilirler o da ayrı. Daha önce kaçan ailelerde gördüğüm kız kaçınca ailesiyle ara bulmaya çalışılır sonra hemen acele bir düğün-nikah yapılır şeklindeydi. Bunlar yerine hayatınızı düzeltmeye ve maddi bağımsızlığınız için çalışmaya bakın derim.

evet siz ailenizi bir halt yerine koymadan kaçıp gittiğiniz için kayınaileniz arkanızda duracak bir aileniz olmadığını bilerek size değer vermiyor vermeyecek. belli etmişler yani adamına göre muamele edeceklerini. geçmiş olsun, yerinizde olsaydım çok geç olmadan kendime bir hayat kurmaya odaklanırdım.

Tam bunu yazmaya gelmiştim bazı konular KK halkının nabzını tutmaya yönelik yazılıyor sanki ve konu sahibi yazdıktan sonra sonsuzluğa doğru süzülüyor.
Evet yorum yazasım gelmiyor benim. Dalga mı geçiyor dikkkate mi almıyor dediginiz gibi nabız mı tutuyor.

Evet yorum yazasım gelmiyor benim. Dalga mı geçiyor dikkkate mi almıyor dediginiz gibi nabız mı tutuyor.
Gerçekten çaresizlikten yazsa konuyu açtığı an sayfayı yeniler durur biri yazacak mı diye ortaya bir şey sallayıp yok oluyorlar

Maalesef eltine her şey istediği gibi en güzelinden yapılır ama sen zaten ellerinin altındasın. Sen zaten hiçbir şey olmadan -nikah bile olmadannn- o evde onlarla yaşamayı kabul etmişsin. Bir de insanların planı vardır düğün için bütçesi vardır yuksek ihtimalle diğer oglunun evleneceği belliydi bu ailenin. Sen neden kaçtin da insanları zor duruma soktun ki? Bir düğün bile yapmak zorken bir de sana altın vs düşünmek durumundalar. Bir de altın bekliyorsun. Maalesef çok beklersin. Sana tavsiyem bir an önce nikahın yapılmasına bak. Hukuken korunmuş olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`