Kayınvalide sorunu güvensizlik

siyahiimavi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
309
62
13
25
Merhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım

İste uyku sersemi bir şekilde uyuyorum anne diyerek kapattım telefonu normal ayık bir şekilde olsaydım vereceğim cevabı bilirdim İnanki. Ama beni kendi yerinize koyun markete bile gitsem nereye ne alcaksin bu tarz soruları yöneltiyor gelince elimdeki poşete bakiyor göz ucuyla yani tuhaf bir kadın gerçekten . Çok da yaşlı değil ayrıca

Kayınvalideniz bir şey mi ima ediyor? Eğer öyleyse haddini bildirin tabii ki.

İste uyku sersemi bir şekilde uyuyorum anne diyerek kapattım telefonu normal ayık bir şekilde olsaydım vereceğim cevabı bilirdim İnanki. Ama beni kendi yerinize koyun markete bile gitsem nereye ne alcaksin bu tarz soruları yöneltiyor gelince elimdeki poşete bakiyor göz ucuyla yani
Kayınvalideniz bir şey mi ima ediyor? Eğer öyleyse haddini bildirin tabii ki.
Sanırım kendi aklınca evin önünden kuş geçse benden biliyor sanki ben o kişiyi tanıyor muşum gibi davranıyor rüyalarıma giriyor artık bilincaltim doldu ya kayınvalide yüzünden

Böyle imalara izin verirseniz gittikçe cesareti artar, yarın öbür gün sizi açıkça suçlar. Belli ki paranoyak bir kadın. Her ima edişinde üste çıkacaksınız ve durumu eşinize mutlaka anlatacaksınız. Çünkü böyleleri çocuklarının aklını da zehirler.

Evet o yüzden inmiyorum bile evine düşünün, eşim anlayisli biri olmasaydı bana güvenmeseydi eğer ayrılığa kadar giderdi yani Allah korusun .
Evet gerçekten haklısınız

Kv bile olsa böyle insanlarla olabildiğince sert konuşmak gerekir. Üstelik ne sıfatla size hesap sorabiliyor
İşte bilsem keşke uyurken aramasaydi
Eve misafir bile gelse kim diyor
Yani eşim bana güveniyor, ona düşmüyor açıkçası
Haddini bildirmek için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ya of beni çok strese sokup benden bebek bekliyir bide

Benim de arkadaşım buna benzer bir kayınvalideden şikayetçiydi. Baktı olmuyor kaynanasıyla olabildiğince sert üsluplarla konuşmaya başladı sonunda kv yola geldi. Siz de sakin davranmayın ne kadar çirkef olursanız o kadar ayağını denk alır kv

Evet ben bu zamana kadar hep saygılı sevgili iyi yaklastim sorunu kendimde asla aramıyorum ne gelinler var ya illa haddini bildirmek için çirkef olmamı istiyor gerçekten

Evet ben bu zamana kadar hep saygılı sevgili iyi yaklastim sorunu kendimde asla aramıyorum ne gelinler var ya illa haddini bildirmek için çirkef olmamı istiyor gerçekten
Ama olması gereken bu. Siz böyle sakin saygılı sevgili davrandıkça o daha çok üzerinize gelir. Sadece gelin kv ilişkisi için değil her yerde geçerli bir durum bu

arkadasim ne isin var aynı binada ben 2.5 sene oturdum 20 sene gibi geldi.... Allah yazdiysa bozsun ayni binayi....

gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani
Yani madem ki apartman; sizin dairenize baktığı ne malum ?
Ayrıca KV'nin işi yok gibi pencerede oturup gelini gideni mi gözlüyor.
Adam belki kiralık bakıyordu,yahut adres bulmaya çalışıyordu.
Arabanın siyah olması ise çok daha önemli.
Keşke marka model ve plaka da alsaymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…