- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi siyahiimavi
-
Bilsem bende bence güvenmiyor ben bekar iken rahat bir insandim biliyor bunu.Size namussuz demek için mi soruyor, yoksa evi tekinsiz tipler gözetliyor dikkatli olun diye sizin için endişe ettiğinden mi?
Çünkü gerçekten yanlış anlaşılmaya çok müsait bir soru.
Yapar valla o her şeyi beklerim ondanDeli mi ne belki sana gelmiştir deseydin kapıdan geçen arabalri bile dikizliyorsa bundan kork bacım mümkünse eğer başka yere taşın Derim ama şu ekonomik durumda zor gibi galiba
İşte bunu bana telefonda söylüyor düşünün yani . Keşke yüz yüze herkesin arasında sorsaydiiAltlı üstlü oturuyormuşsunuz niye sizin ev? Ben direk kendisine yöneltirdim. Hayırdır biriyle falan mı tartıştın dışarıda, adam niye peşine takılmış ki senin derim. Hatta abartır kayınpedere de dikkat edin annemi biri gözetlemiş bu sabah derim, valla hiç çekinmem. Herkesle anladığı dilden konuşma taraftarıyım.
Oha benimkisi de böyle işte eşime anlattım bağırarak sinirli sinirli konuşarak. Bir daha dedim bu şekilde bir söylem istemiyorum beni kendisinden soğuttu dedim . Ben kendi evime evim diyemiyorum ya onun yüzündenEşinin ne demek istiyorsun sen diye tepki vermesi gerekirdi. Bu çok ağır bir itham. Aynı şeyi birebir yaşadım zamanında. Kayinvalidemle evimizin arası 10dk araba ile. Ama evimi görüyor ışığima kadar. Birgün elektrikler kesildi akşam. Bizim binayı dikizliyor sürekli 10dk snra aradı siteye bir araba girdi lambası yandı falan diye anlatıyor bana dedim ne diyosun sen ya ne saçmaliyorsun 13 katlı site sitede 6 blok var nebileyim kime geldi gitti ne demeye çalışıyorsun dedim. Hemen sonrasında eşimi aradım anlattım ne bu saçmalık falan diye. Kafayı siyirmislar çok sinir olmustum bende
Şimdi nasıl kayinvalide ile aranizOha benimkisi de böyle işte eşime anlattım bağırarak sinirli sinirli konuşarak. Bir daha dedim bu şekilde bir söylem istemiyorum beni kendisinden soğuttu dedim . Ben kendi evime evim diyemiyorum ya onun yüzünden
Keşke işte o yüzden yüzüne bile bakmak istemiyorumYani madem ki apartman; sizin dairenize baktığı ne malum ?
Ayrıca KV'nin işi yok gibi pencerede oturup gelini gideni mi gözlüyor.
Adam belki kiralık bakıyordu,yahut adres bulmaya çalışıyordu.
Arabanın siyah olması ise çok daha önemli.
Keşke marka model ve plaka da alsaymis.
Var Moskova'daAyy sizinki daha betermis yabaşka gelini var mı hep mi böyle yoksa bı size mi yapabiliyor acaba
Çok saçma ben gerçekten evden çıkan biri değilim bir kedim. Var o beni eve bağlıyor gerçekten bugün çıkacağım iş gorusmem var pat diye çıkacağım bakalım napacakAy o ne demek ya birileri de ondan şüphelensin o zamanTV programlarını baz alarak çirkin yakıştırmalar mı yapılırmış.
Terbiyesiz kadın. Gelinine bunu mu yakistiriyor. Eşine söyle ve görüşmeyi kes.Merhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım
Hee onlar uzakmis en yakın seçeneği değerlendiriyor muhtemelenVar Moskova'daeltim var kaynım var
Bu kezde iş yerindeki çalışan erkek sayısına takılır patron erkek mi kaç yaşında der. Ay şüpheci ve zihniyeti bozuk insanlarla baş etmek çok zorrr...Çok saçma ben gerçekten evden çıkan biri değilim bir kedim. Var o beni eve bağlıyor gerçekten bugün çıkacağım iş gorusmem var pat diye çıkacağım bakalım napacak
Ya istersen her gün çık dışarı ne olacak kadının zihniyeti berbat.Çok saçma ben gerçekten evden çıkan biri değilim bir kedim. Var o beni eve bağlıyor gerçekten bugün çıkacağım iş gorusmem var pat diye çıkacağım bakalım napacak
Yok Allah'tan okulda kadın var full çok şükürBu kezde iş yerindeki çalışan erkek sayısına takılır patron erkek mi kaç yaşında der. Ay şüpheci ve zihniyeti bozuk insanlarla baş etmek çok zorrr...
Evet onlar gelince baambaska kadın oluyor zatenHee onlar uzakmis en yakın seçeneği değerlendiriyor muhtemelen
Demekki uykumdan uyandırdı ya resmen saat 10 arama kaydı hâlâ duruyor bende nasıl bir tramva yarattı bilemezsiniz... Bilinçaltıma işledi artık gerçekten neyse işe başlıyorum tekrardan çok mutluyumTerbiyesiz kadın. Gelinine bunu mu yakistiriyor. Eşine söyle ve görüşmeyi kes.
Artık nereye gidiyorsun diyince isim var ya diyorum bugünde öyle yaptım hala bilmiyor nereye gittiğimi kudursun evdeYa istersen her gün çık dışarı ne olacak kadının zihniyeti berbat.
Benimkine işim var deyince ne işin var diye soruyor mesela diyorum ki markete gidicem bu seferde ne alacaksın diye soruyorArtık nereye gidiyorsun diyince isim var ya diyorum bugünde öyle yaptım hala bilmiyor nereye gittiğimi kudursun evde
Sinir bozucu ya.. boşver ama hiç takma imkanın varsa başka yere taşın böyle çekilir dert değil evliliğinize bile zarar verir bu tutumlariEvet onlar gelince baambaska kadın oluyor zaten
Hadi gözün aydinDemekki uykumdan uyandırdı ya resmen saat 10 arama kaydı hâlâ duruyor bende nasıl bir tramva yarattı bilemezsiniz... Bilinçaltıma işledi artık gerçekten neyse işe başlıyorum tekrardan çok mutluyum
Aynen ama artık cevap vermiyorum ben isim var diyorum denk gelirsek o da . Gelmezsek hesap vermiyorumBenimkine işim var deyince ne işin var diye soruyor mesela diyorum ki markete gidicem bu seferde ne alacaksın diye soruyorşaka gibiler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?