Kayınvalide sorunu güvensizlik

İşte bunu bana telefonda söylüyor düşünün yani . Keşke yüz yüze herkesin arasında sorsaydii

Oha benimkisi de böyle işte eşime anlattım bağırarak sinirli sinirli konuşarak. Bir daha dedim bu şekilde bir söylem istemiyorum beni kendisinden soğuttu dedim . Ben kendi evime evim diyemiyorum ya onun yüzünden

Keşke işte o yüzden yüzüne bile bakmak istemiyorum

Ay o ne demek ya birileri de ondan şüphelensin o zaman TV programlarını baz alarak çirkin yakıştırmalar mı yapılırmış.
Çok saçma ben gerçekten evden çıkan biri değilim bir kedim. Var o beni eve bağlıyor gerçekten bugün çıkacağım iş gorusmem var pat diye çıkacağım bakalım napacak

Terbiyesiz kadın. Gelinine bunu mu yakistiriyor. Eşine söyle ve görüşmeyi kes.

Çok saçma ben gerçekten evden çıkan biri değilim bir kedim. Var o beni eve bağlıyor gerçekten bugün çıkacağım iş gorusmem var pat diye çıkacağım bakalım napacak
Bu kezde iş yerindeki çalışan erkek sayısına takılır patron erkek mi kaç yaşında der. Ay şüpheci ve zihniyeti bozuk insanlarla baş etmek çok zorrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…