- 27 Mayıs 2023
- 309
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi siyahiimavi
-
Yapamıyor çünkü yurt dışında o. Burda düğün yaptı gitti fakat burda oldugu zaman ona karismadi .Diğer gelinlerde yapabiliyor mu sana yaptıgını?
Benim arkadaşım evlendiğinde diğer gelinler ohh çekmiş artık bizle uğraşmıyor sana taktı kafayı diye. Seninki de sana takmış. Başka gelin gelme ihtimali varmıYapamıyor çünkü yurt dışında o. Burda düğün yaptı gitti fakat burda oldugu zaman ona karismadi .
Gelin yurt dışında gelsek mi felan dediler ama belli değil daha. Bu arada ben bugün sinir krizi geçirdim resmen nefesim kesilecek kadar. Eşime evden taşınmak istiyorum anneni görmek istemiyorum dedim çünkü rüyalarıma kadar giriyor kadın artık.Benim arkadaşım evlendiğinde diğer gelinler ohh çekmiş artık bizle uğraşmıyor sana taktı kafayı diye. Seninki de sana takmış. Başka gelin gelme ihtimali varmı
Ah keşke deseydim uykulu olmasaydım alırdı cevabını da şu laf sokmayı bıraksa keşke.Adam sana gelmiştir belki dicen ayıp olacak.......
Ama hak ediyor.
Bu sefer ne için darladı?Gelin yurt dışında gelsek mi felan dediler ama belli değil daha. Bu arada ben bugün sinir krizi geçirdim resmen nefesim kesilecek kadar. Eşime evden taşınmak istiyorum anneni görmek istemiyorum dedim çünkü rüyalarıma kadar giriyor kadın artık.
Sabaha kardii4 te aramis duymadım sabah 11 de aradım niye aradın noldu diyorum ben seni aramadim ki diyorBu sefer ne için darladı?
Neyse canım yanlış anlama olmuş. Bende uğraştı sandımSabaha kardii4 te aramis duymadım sabah 11 de aradım niye aradın noldu diyorum ben seni aramadim ki diyor
Bu kadının söylediği resmen senin baskasıyla münasebetin var demekten baska hic bir anlamı yok.. ve bu üstü kapalı bir insana iftira atan birine karsı sessiz kalamazsınız. Eğer alnınız ak ise, olayın üstünden zaman da gecmis olsa alıp karsınıza bu ne demek? Bana baska bir erkeği nicin soruyorsunuz? Benim bir daha namusuma kast eden karşımda kim olursa ezer gecerim bu sen bile olsan diyip iletişimi keseceksiniz…yani biraz da bu olayı bahane edeceksiniz.Merhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım
Tabiki alnım ak. Başım dik . Öyle bir şey söz konusu bile olamaz bende . Elin adamının ne işi var benim evimde ne münasebet. Kestim sayılır hiç yüzünü görmüyorum desem yeriBu kadının söylediği resmen senin baskasıyla münasebetin var demekten baska hic bir anlamı yok.. ve bu üstü kapalı bir insana iftira atan birine karsı sessiz kalamazsınız. Eğer alnınız ak ise, olayın üstünden zaman da gecmis olsa alıp karsınıza bu ne demek? Bana baska bir erkeği nicin soruyorsunuz? Benim bir daha namusuma kast eden karşımda kim olursa ezer gecerim bu sen bile olsan diyip iletişimi keseceksiniz…yani biraz da bu olayı bahane edeceksiniz.
Saygı sadece büyüge değil kücüğe de duyulmalı. Ve sınırları cizecek olan kisi de sizsiniz…. He bu soruya baska yorum getirenler de olacaktı, ama cehenneme giden taşlar iyi niyet kisvesindedir unutmayın
Yok hep bunu yapıyor ramazan ayında da full yaptı. Gece eşimi ya da beni arayıp rahatsız ediyor salak kadın. Ayyyy anlattıkça kötü oluyorumNeyse canım yanlış anlama olmuş. Bende uğraştı sandım
Bu kadının söylediği resmen senin baskasıyla münasebetin var demekten baska hic bir anlamı yok.. ve bu üstü kapalı bir insana iftira atan birine karsı sessiz kalamazsınız. Eğer alnınız ak ise, olayın üstünden zaman da gecmis olsa alıp karsınıza bu ne demek? Bana baska bir erkeği nicin soruyorsunuz? Benim bir daha namusuma kast eden karşımda kim olursa ezer gecerim bu sen bile olsan diyip iletişimi keseceksiniz…yani biraz da bu olayı bahane edeceksiniz.Merhaba arkadaşlar geçen gün uyuyordum kayınvalidem sabah 10 da arayıp evin önüne bir adam geldi siyah araba ile eve baktı gitti kim tanıyor musun diye uykumdan uyandırdı ve bende hayır uyuyorum diyip kapattım . Bu laf nereye çekersen oraya gidecek bir laf yani bu kadının bana olan güvensizliğini anlamıyorum gerçekten . O günden sonra arama mesafe koydum gerçekten altlı üstlü oturuyoruz yani aile apartmani kadar zor bir şey yok kimseye anlatamıyorum bunları gerçekten. Eşimin haberi var annemle konuşacağım dedi ve konu böylece kaldı . Ben dışarı çıkarken nereye diyor eve biri gelse kim diyor öyle sıkıldım ki sizce ne yapmalıyım
Yani demek istediğim bı konudan büyük olay cıkartın ki mesafeniz sağlam olsun.Tabiki alnım ak. Başım dik . Öyle bir şey söz konusu bile olamaz bende . Elin adamının ne işi var benim evimde ne münasebet. Kestim sayılır hiç yüzünü görmüyorum desem yeri
Oğlunu kıskanıyodur belkideYok hep bunu yapıyor ramazan ayında da full yaptı. Gece eşimi ya da beni arayıp rahatsız ediyor salak kadın. Ayyyy anlattıkça kötü oluyorum
Aynı binada olunca bunların hepsi kaçınılmaz, sorar tabii nerdesin diye nereye diye, niye kabul ettiniz ki aynı binayı, taşınma ihtimaliniz yok mu?İste uyku sersemi bir şekilde uyuyorum anne diyerek kapattım telefonu normal ayık bir şekilde olsaydım vereceğim cevabı bilirdim İnanki. Ama beni kendi yerinize koyun markete bile gitsem nereye ne alcaksin bu tarz soruları yöneltiyor gelince elimdeki poşete bakiyor göz ucuyla yani tuhaf bir kadın gerçekten . Çok da yaşlı değil ayrıca
Şuan yok ilerleyen zamanlarda belki ya araba kredisi ödüyoruz eşimi çok sevdiğim için ve maddi açıdan zorlamamak için kabul ettim . Kayınvalidem böyle değildi çünkü çok değiştiAynı binada olunca bunların hepsi kaçınılmaz, sorar tabii nerdesin diye nereye diye, niye kabul ettiniz ki aynı binayı, taşınma ihtimaliniz yok mu?
Tövbe yarabbim valla sabah akşam benimle beraber kıskansınOğlunu kıskanıyodur belkide
Evet çok üzücü durum gerçekten ben bile düşünürken tüylerim ürperiyor iki gündür görmüyorum çok mutluyum inaninBu kadının söylediği resmen senin baskasıyla münasebetin var demekten baska hic bir anlamı yok.. ve bu üstü kapalı bir insana iftira atan birine karsı sessiz kalamazsınız. Eğer alnınız ak ise, olayın üstünden zaman da gecmis olsa alıp karsınıza bu ne demek? Bana baska bir erkeği nicin soruyorsunuz? Benim bir daha namusuma kast eden karşımda kim olursa ezer gecerim bu sen bile olsan diyip iletişimi keseceksiniz…yani biraz da bu olayı bahane edeceksiniz.
Saygı sadece büyüge değil kücüğe de duyulmalı. Ve sınırları cizecek olan kisi de sizsiniz…. He bu soruya baska yorum getirenler de olacaktı, ama cehenneme giden taşlar iyi niyet kisvesindedir
Yani demek istediğim bı konudan büyük olay cıkartın ki mesafeniz sağlam olsun.
Bunu sıkıyorsa arasın ogluna söylesin. Resmen bu size söyleneni kendime söylenmş gibi hissettim
Neden soruyorsun. Diyecek bana yaşattığıni o da yaşasın istiyorum inanın kiBen de merak ettim sana mi geldi diyin.
Evden ses gelse arayin evine kim geldi diyin
Olur olmadik saatte arayin anne sizin evde biri mi var diyin
E sen de soruyorsun beni merak ettigin icin sormuyor musun sen neden soruyorsan ben de ondan soruyorum diyin. Hatta acmayin telefonlarini ya gicik oldum kadinaNeden soruyorsun. Diyecek bana yaşattığıni o da yaşasın istiyorum inanın ki
Aile apartmanında mesafe koymayan kaybeder.Tövbe yarabbim valla sabah akşam benimle beraber kıskansın
Evet çok üzücü durum gerçekten ben bile düşünürken tüylerim ürperiyor iki gündür görmüyorum çok mutluyum inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?