Kayınvalide sorunu güvensizlik

Yapamıyor çünkü yurt dışında o. Burda düğün yaptı gitti fakat burda oldugu zaman ona karismadi .
Benim arkadaşım evlendiğinde diğer gelinler ohh çekmiş artık bizle uğraşmıyor sana taktı kafayı diye. Seninki de sana takmış. Başka gelin gelme ihtimali varmı

Adam sana gelmiştir belki dicen ayıp olacak.......
Ama hak ediyor.

Benim arkadaşım evlendiğinde diğer gelinler ohh çekmiş artık bizle uğraşmıyor sana taktı kafayı diye. Seninki de sana takmış. Başka gelin gelme ihtimali varmı
Gelin yurt dışında gelsek mi felan dediler ama belli değil daha. Bu arada ben bugün sinir krizi geçirdim resmen nefesim kesilecek kadar. Eşime evden taşınmak istiyorum anneni görmek istemiyorum dedim çünkü rüyalarıma kadar giriyor kadın artık.

Bu sefer ne için darladı?

Bu kadının söylediği resmen senin baskasıyla münasebetin var demekten baska hic bir anlamı yok.. ve bu üstü kapalı bir insana iftira atan birine karsı sessiz kalamazsınız. Eğer alnınız ak ise, olayın üstünden zaman da gecmis olsa alıp karsınıza bu ne demek? Bana baska bir erkeği nicin soruyorsunuz? Benim bir daha namusuma kast eden karşımda kim olursa ezer gecerim bu sen bile olsan diyip iletişimi keseceksiniz…yani biraz da bu olayı bahane edeceksiniz.
Saygı sadece büyüge değil kücüğe de duyulmalı. Ve sınırları cizecek olan kisi de sizsiniz…. He bu soruya baska yorum getirenler de olacaktı, ama cehenneme giden taşlar iyi niyet kisvesindedir unutmayın

Tabiki alnım ak. Başım dik . Öyle bir şey söz konusu bile olamaz bende . Elin adamının ne işi var benim evimde ne münasebet. Kestim sayılır hiç yüzünü görmüyorum desem yeri

Bu kadının söylediği resmen senin baskasıyla münasebetin var demekten baska hic bir anlamı yok.. ve bu üstü kapalı bir insana iftira atan birine karsı sessiz kalamazsınız. Eğer alnınız ak ise, olayın üstünden zaman da gecmis olsa alıp karsınıza bu ne demek? Bana baska bir erkeği nicin soruyorsunuz? Benim bir daha namusuma kast eden karşımda kim olursa ezer gecerim bu sen bile olsan diyip iletişimi keseceksiniz…yani biraz da bu olayı bahane edeceksiniz.
Saygı sadece büyüge değil kücüğe de duyulmalı. Ve sınırları cizecek olan kisi de sizsiniz…. He bu soruya baska yorum getirenler de olacaktı, ama cehenneme giden taşlar iyi niyet kisvesindedir
Tabiki alnım ak. Başım dik . Öyle bir şey söz konusu bile olamaz bende . Elin adamının ne işi var benim evimde ne münasebet. Kestim sayılır hiç yüzünü görmüyorum desem yeri
Yani demek istediğim bı konudan büyük olay cıkartın ki mesafeniz sağlam olsun.
Bunu sıkıyorsa arasın ogluna söylesin. Resmen bu size söyleneni kendime söylenmş gibi hissettim

Aynı binada olunca bunların hepsi kaçınılmaz, sorar tabii nerdesin diye nereye diye, niye kabul ettiniz ki aynı binayı, taşınma ihtimaliniz yok mu?

Aynı binada olunca bunların hepsi kaçınılmaz, sorar tabii nerdesin diye nereye diye, niye kabul ettiniz ki aynı binayı, taşınma ihtimaliniz yok mu?
Şuan yok ilerleyen zamanlarda belki ya araba kredisi ödüyoruz eşimi çok sevdiğim için ve maddi açıdan zorlamamak için kabul ettim . Kayınvalidem böyle değildi çünkü çok değişti

Oğlunu kıskanıyodur belkide
Tövbe yarabbim valla sabah akşam benimle beraber kıskansın
Evet çok üzücü durum gerçekten ben bile düşünürken tüylerim ürperiyor iki gündür görmüyorum çok mutluyum inanin

Ben de merak ettim sana mi geldi diyin.
Evden ses gelse arayin evine kim geldi diyin
Olur olmadik saatte arayin anne sizin evde biri mi var diyin

Tövbe yarabbim valla sabah akşam benimle beraber kıskansın

Evet çok üzücü durum gerçekten ben bile düşünürken tüylerim ürperiyor iki gündür görmüyorum çok mutluyum inanin
Aile apartmanında mesafe koymayan kaybeder.
Ben bu konuda amcamı çok takdir ediyorum.
Karın baskasıyla geziyor desinler asla umursamaz çünkü ona güveniyor.
Karın bize nie selam vermedi desinler vermediyse bi bildiği vardır der.
Yengemde onun kadar mükemmel. Kendinin ehliyeti yok amcama araba aldı.
Kendisi işe motorla gidiyo
Amcamın doğru düzgün işi bile yok. Ama evde çocuklara yemek yapar temizlik yapar.
Yengem elini bişeye vurmaz gelir yatar yoruluyor çünkü işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…