- 22 Kasım 2010
- 11.271
- 20.117
- 598
oda hormonları tavan yapmış nasıl doğurucam bebeğim sağsalim doğacak mı diye korkan bebeğinin hayalini kuran kıyafetlerini seven bi anneye alıcam kaçırıcam kaçıp bana gelicek vermezsen zorla alırım demeseydi ne yapayım haksızmıyım yani kendi kaşındı:)))Senin kv hayatinin şokunu yaşamıştır o sözü duyunca
Evet yumusak yuzlu olmamin ceremesini cekiyorum galiba. Bastan beri mesafe koysaydim keske. Sonra bizim gelin degisti dicekler ama kendi elleriyle yapio farkinda degil. Herkes haddini bilse boyle olmicak. Bende babaanneyim bende severim sayarim bebegi dese sorun yok ama annelik icgüdüsüne girmesi tuhaf gercektenseni yumuşak yüzlü bulursa yaptıklarının dozunu arttırır. araya mesafe koy. babaanne olduğunu bilsin. bu çocuğun senden başka annesi yok, olamaz da.
Tuhaf tuhaf hayaller kuruyo bu kvler haddini bildirmissin sira bende:)oda hormonları tavan yapmış nasıl doğurucam bebeğim sağsalim doğacak mı diye korkan bebeğinin hayalini kuran kıyafetlerini seven bi anneye alıcam kaçırıcam kaçıp bana gelicek vermezsen zorla alırım demeseydi ne yapayım haksızmıyım yani kendi kaşındı:)))
Sen kurtulmussun yine. Bende oda yok dib dibe evlerimiz. Ve esim asla tasinmaz birak baska sehiri baska semte bile gitmezaynı durum bendede vardı ben vermedim farklı sehre gidince kurtuldum dertten
hamilelik syresiyle kadınlar değişebiliyo tatlımEvet yumusak yuzlu olmamin ceremesini cekiyorum galiba. Bastan beri mesafe koysaydim keske. Sonra bizim gelin degisti dicekler ama kendi elleriyle yapio farkinda degil. Herkes haddini bilse boyle olmicak. Bende babaanneyim bende severim sayarim bebegi dese sorun yok ama annelik icgüdüsüne girmesi tuhaf gercekten
Zaten cok hassasim iyice sinirlerimi ziplatiyo kadin gercektenhamilelik syresiyle kadınlar değişebiliyo tatlım
Bencede saka niyetine soylemiyo kac kere soyledi bikmadan usanmadan. Kadina diyorumki kendim buyutcem bakcam 3yasina kadar calismicam diyorum anlamiyo. Benim yetistirmemle onunki bir mi. Babaanneler dedeler cok simartio busuru ornek var cevremde cocuklar iki aile arasinda kaliyo. Senin kv de bi ayri alemmis gercektenBenimki nin kızı da var ama benim kızı onlara dogurdum gibi beni disladi hatta annemide saçma sapan hareketler sözler. Ve aylarca devam etti hamileyken başlayıp. Yok biz abartmiyoruz gerçekten ve şaka olduğuna da inanmıyorum baya anneyi gelini sinir etmek için oluyor başka sıkıntılar da oldu derken ben patladım yeter deyip şimdi herkes haddini biliyor. Sadece annem annem diye sevip birkaç sorunu halledemedik zamanla artık. Kirilirsada kirilsin sen moral bozup üzülüp sinirlenecegine. Içinde nasıl geçiyorsa öyle konuş
kimin zıplamazki ama pasif kaldım galiba dediğini hatırlıyorum hamilelik stresi vs diyerek bu pasifliği üstünden atabilirsin benceZaten cok hassasim iyice sinirlerimi ziplatiyo kadin gercekten
ozaman sorun yok kız ona bırakır gezersin temizliğini yaparsın misafirin gelse ikramını hazırlarsın o bakar rahat edersin madem meraklı bebeğe baksın elinden alacak değil ya korkma faydalan torun sevgisinden inan çok ihtiyacın olacak ben tarhana yaptım oğlum 1 yaşındaydı perişan oldum çocuk durmuyo hava sıcak başına güneş geçiyo bırakıcak kimsem yok sonra komşu kızları aldı baktı evlerinde süt içirdiler oynattılar hala dua ederim ufak hediyeler alırım onlara çocuk doğsun haklıymışsın diyeceksin. Yapmasaydım tarhana doğal bulamazdım kim verecekti kaynanam en fazla 1 kilo verir oda bir kış yeetmiyo mecbur yaptımSen kurtulmussun yine. Bende oda yok dib dibe evlerimiz. Ve esim asla tasinmaz birak baska sehiri baska semte bile gitmez
Yani kv dese sorun yaparmiydim bilmiyorum ama annem ve arada iste ismine ayşe diyelim kızımın ayşeyi goturucem ben bakıcam iste siz gidin kızım kalsın burda der sevgiyle şakayla karışık .... birde gorumcem alıp goturucem der saka hepsi bunların tabi sen genesin ya ondan öyle hissediyorsun... birde enteresan bir şey var benin arkadaşım 7 yaşına kadar babaaanesiyle birlikte yaşamış neden diye sordum ben öyle istemişim diyor bende seni.kandırmış lar bence dedim neyse kiz öyle görgü felan pek bilmez yani demem o ki saf iyi niyetlidir ama kendi kişisel temizligini olsun ne bileyim bi enteresan cocuklarinizi kaptirmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?