Kayinvalide torun sorunsalı

seni yumuşak yüzlü bulursa yaptıklarının dozunu arttırır. araya mesafe koy. babaanne olduğunu bilsin. bu çocuğun senden başka annesi yok, olamaz da.

Senin kv hayatinin şokunu yaşamıştır o sözü duyunca
oda hormonları tavan yapmış nasıl doğurucam bebeğim sağsalim doğacak mı diye korkan bebeğinin hayalini kuran kıyafetlerini seven bi anneye alıcam kaçırıcam kaçıp bana gelicek vermezsen zorla alırım demeseydi ne yapayım haksızmıyım yani kendi kaşındı:)))

seni yumuşak yüzlü bulursa yaptıklarının dozunu arttırır. araya mesafe koy. babaanne olduğunu bilsin. bu çocuğun senden başka annesi yok, olamaz da.
Evet yumusak yuzlu olmamin ceremesini cekiyorum galiba. Bastan beri mesafe koysaydim keske. Sonra bizim gelin degisti dicekler ama kendi elleriyle yapio farkinda degil. Herkes haddini bilse boyle olmicak. Bende babaanneyim bende severim sayarim bebegi dese sorun yok ama annelik icgüdüsüne girmesi tuhaf gercekten

Tuhaf tuhaf hayaller kuruyo bu kvler haddini bildirmissin sira bende:)

aynı durum bendede vardı ben vermedim farklı sehre gidince kurtuldum dertten

He de geç

Gül geç

Cevap vereceksen kimse vermez çocuğunu sen verdin mi de kapat konuyu

Günümüzde bu moda galiba gün aşırı benzer konu açılıyor

Kv manyak da bence bunu takanlar da abartıyor eşleriniz bunu şaka olarak algılıyor siz ciddiye alınca da büyütüyor annemin her lafı batıyor oluyor

Çocuğun yeri anasının yanıdır dersin biter bence kendince espri yapıyor o kvdeler

hı anladım canım ama çogunu kendine alıstır burakmaz o zaman seni

çok istiyosa yapsın bi tane bu kaçıncı torun alan kaynana vakası ya

hamilelik syresiyle kadınlar değişebiliyo tatlım

Benimki nin kızı da var ama benim kızı onlara dogurdum gibi beni disladi hatta annemide saçma sapan hareketler sözler. Ve aylarca devam etti hamileyken başlayıp. Yok biz abartmiyoruz gerçekten ve şaka olduğuna da inanmıyorum baya anneyi gelini sinir etmek için oluyor başka sıkıntılar da oldu derken ben patladım yeter deyip şimdi herkes haddini biliyor. Sadece annem annem diye sevip birkaç sorunu halledemedik zamanla artık. Kirilirsada kirilsin sen moral bozup üzülüp sinirlenecegine. Içinde nasıl geçiyorsa öyle konuş

Senin kızın benim de.doğuracağım da torun de yani benim kızım de.çok istiyosan bana bakarsın de

Bencede saka niyetine soylemiyo kac kere soyledi bikmadan usanmadan. Kadina diyorumki kendim buyutcem bakcam 3yasina kadar calismicam diyorum anlamiyo. Benim yetistirmemle onunki bir mi. Babaanneler dedeler cok simartio busuru ornek var cevremde cocuklar iki aile arasinda kaliyo. Senin kv de bi ayri alemmis gercekten

Sen kurtulmussun yine. Bende oda yok dib dibe evlerimiz. Ve esim asla tasinmaz birak baska sehiri baska semte bile gitmez
ozaman sorun yok kız ona bırakır gezersin temizliğini yaparsın misafirin gelse ikramını hazırlarsın o bakar rahat edersin madem meraklı bebeğe baksın elinden alacak değil ya korkma faydalan torun sevgisinden inan çok ihtiyacın olacak ben tarhana yaptım oğlum 1 yaşındaydı perişan oldum çocuk durmuyo hava sıcak başına güneş geçiyo bırakıcak kimsem yok sonra komşu kızları aldı baktı evlerinde süt içirdiler oynattılar hala dua ederim ufak hediyeler alırım onlara çocuk doğsun haklıymışsın diyeceksin. Yapmasaydım tarhana doğal bulamazdım kim verecekti kaynanam en fazla 1 kilo verir oda bir kış yeetmiyo mecbur yaptım

ben bile okurken sinir oldum bu ne ya...sen biraz daha sabret gül geç.nasıl alıcak acaba çocuğu senden.zorla alıp götürecek hali yok.

Tabi sende babannesi olarak seversin deyin. Şimdi bişey deme çocuk olsun abartirsa o zaman tepki verirsin

Bence hamilelik psikolojisiyle fazla alınmışsın. Benim kızkardeşim evin tek gelini. İlk hamileliğinde kv bu benim çocuğum sen bakamazsın ben bakar büyütürüm diye doğmadan sahiplenmeye başlamıştı. Kardeşimin de misafiri çok olur. Bu sefer her misafir gelmesinde kv çağırırdı. Çok istiyordun al bak büyüt ben de işlerimi yaparım dedi. İki gün baktı sonra ben yaşlıyım herkes kendi çocuğuna kendi baksın ben bu yaştan sonra çocuk büyütemem bir daha çocuk yapma dedi. üzerine kardeşim 2. ye hamile kaldı. Bu sefer bana güvenme kendin bakarsın demeye başladı. O yüzden kv söylediklerini çok kafaya takma. Bugünlerinin tadını çıkarmaya bak.

Orgu bilmemesi ne alaka? Babanesi bakti diye mi bilmiyor? Kafama takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…