- 2 Nisan 2015
- 122
- 47
- 48
- Konu Sahibi kirmiziyanak
-
üfff dertsiz başına dert mi arıyorsun bacım etmesinMerhaba kızlar
Merak ediyorum sizin kayinvalideniz gittiği yerlere sizi de davet ediyor mu ?
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
sen ne istiyorsun bacım?Merhaba kızlar
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
sen ne istiyorsun bacım?
gidince sıkılıyorsun, gitmeyince içten içten bozuluyorsun?
bence hiç gerek yok..
Ay ne bileyim bu kac defa çağırdı gittim çok pişman oldum gel dese de hayır diycem ama yine de davet etmemesine bozuluyorum galiba :)sen ne istiyorsun bacım?
gidince sıkılıyorsun, gitmeyince içten içten bozuluyorsun?
bence hiç gerek yok..
Evet aynen cagirsa suç cagirmasa suç. Adı üstünde kayinvalide ne yapsa suç :) kizinunda hiç arkadaşı felan yok o yüzden beraber takılıyorlar. Aslında o da sıkılıyor bazen dile getiriyorbacım ben siz gelinleri anlamıyorum yemin ederim.
kadın davet etse ay niye çağırdı ki bu şimdi off sıkılırım ben diyeceksiniz davet etmese beni niye çağırmadı istemiyor mu yoksa diye surat yapacaksıınız?
ne yapsın bu kadınlar ya vallahi konu sahibi bak bence sen de ne istediğini bilmiyorsun zaten bunu da ifade etmişsin.demek ki kızı onunla vakit geçirmekten mutlu oluyor.
üfff dertsiz başına der mi arıyorsun bacım etmesin
aynı cümleleri yazmışız haha :))
alemsin heeeeAy ne bileyim bu kac defa çağırdı gittim çok pişman oldum gel dese de hayır diycem ama yine de davet etmemesine bozuluyorum galiba :)
niye böyle olduysa bu kelimeyi pek kullanmam fakat bu konu öyle bir şey çağırıştırıyor insan ister istemez yazı veriyorthemis te bacım demiş
Evet canım tam da öyle. Ona hayır deyince içimi bir huzur kaplıyor :)alemsin heeeekadının teklifleri geri çevirmekten haz mı duyuyorsun
Evet aynen cagirsa suç cagirmasa suç. Adı üstünde kayinvalide ne yapsa suç :) kizinunda hiç arkadaşı felan yok o yüzden beraber takılıyorlar. Aslında o da sıkılıyor bazen dile getiriyor
themis te bacım demiş
Cidden dertsiz başına dert almak istiyorsun gibi geldi banaMerhaba kızlar
bende demem ama konu o hissiyatı veriyorniye böyle olduysa bu kelimeyi pek kullanmam fakat bu konu öyle bir şey çağırıştırıyor insan ister istemez yazı veriyor
yorumların çoğu bacımlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?