Kayinvalide

üfff dertsiz başına dert mi arıyorsun bacım etmesin

Son düzenleme:
sen ne istiyorsun bacım?
gidince sıkılıyorsun, gitmeyince içten içten bozuluyorsun?
bence hiç gerek yok..

bacım ben siz gelinleri anlamıyorum yemin ederim.

kadın davet etse ay niye çağırdı ki bu şimdi off sıkılırım ben diyeceksiniz davet etmese beni niye çağırmadı istemiyor mu yoksa diye surat yapacaksıınız?

ne yapsın bu kadınlar ya vallahi konu sahibi bak bence sen de ne istediğini bilmiyorsun zaten bunu da ifade etmişsin.demek ki kızı onunla vakit geçirmekten mutlu oluyor.

Ne gerek var kv ile bi yerlere gitmeye?
Benimki beni davet etti etti, bakti ki ben kabul etmiyorum vaz gecti artik.
Sen de cok takilma bence. Kendi yasitlarin, arkadaslarin, komsularinla gorus bence. Benim dusuncem bu.

Evet aynen cagirsa suç cagirmasa suç. Adı üstünde kayinvalide ne yapsa suç :) kizinunda hiç arkadaşı felan yok o yüzden beraber takılıyorlar. Aslında o da sıkılıyor bazen dile getiriyor

Evet aynen cagirsa suç cagirmasa suç. Adı üstünde kayinvalide ne yapsa suç :) kizinunda hiç arkadaşı felan yok o yüzden beraber takılıyorlar. Aslında o da sıkılıyor bazen dile getiriyor

sevgili kırmızıyanak alttan alta ben görümce ve k.valideni kıskandığını düşünüyorum.ikisinin de arkadaşı olmayabilir ama onlar ana-kız birbirlerine yetiyorlar demi ki ,ne güzel.

themis te bacım demiş

bacım deme lazım olur diyesim geldi şu an

Cidden dertsiz başına dert almak istiyorsun gibi geldi bana

Allah aşkına daha ne istiyosun... Ben hafta sonu da şuraya mı gitsek diye ima ettiği an gittiğin yerlere selam söyle diyorum lafın arkasından sen de gel demesin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…