- 2 Nisan 2015
- 122
- 47
- 48
- Konu Sahibi kirmiziyanak
-
Yok canım niye davet ettiriyim kendimi çoğu ortamını biliyorum hep kendi yaşıtı yaşlı arkadaşları zaten. Yani muhabbetten geri kalmak istemediğim felan yokKv yi sevmiyorsun ama hiç bir muhabbetten geri kalmak da istemiyorsun. Doğru anlamış mıyım?
Kendi kendini davet ettir o zaman.
Mesela bende bir yere giderken yanımda başkasını görülünce bi gerilirim . Belki o da öyle hissediyordur. Gelinler olarak biz çoğu şeyi sıkıntı yapıyoruz malum alinganiz o yüzden de çağırmıyor olabilir .
Çok fenasiniz kızlar :)oooh sefan olsun
gelinler çatlar da patlar
buraya konu açarlar kv beni sevmiyor hep görümcekle geziyor filan
Ben herkesin ki mi böyle diye merak ettim. Yoksa illa ki onunda kendine göre sebepleri vardır biliyorum.konuyu açan sen değil misin?
sanki konuyu açan değil okuyup yorum yazan biri gibi yazmışsın bunu.
cevabını vermişsin işte kendin de.
kadesa sana söylüyorum kırmızıyanak sen anlaÇok fenasiniz kızlar :)
kadın neden heryere sizle gitsin yada davet etsin.Merhaba kızlar
Merak ediyorum sizin kayinvalideniz gittiği yerlere sizi de davet ediyor mu ?
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
Ben annemle de pek gitmem kendi cevrem yetiyor ama gitmek istemesemde çağırmasını bekliyorum. Mantıksız bu durum farkındayım :)kadın neden heryere sizle gitsin yada davet etsin.
arkadaşı olsanız bunu yapmaz ki yaşıtınız değil .
ayrıca,kızı başka. o kızı çünkü. gittiği yerlerdeki kişiler onu tanıyordur. ayrıca, kızıyla giderse daha rahat edecek. sizde annenizle gidin madem
Davet etsin ama gitmeyeyim. Psikolojide adı ne acaba?bacım ben siz gelinleri anlamıyorum yemin ederim.
kadın davet etse ay niye çağırdı ki bu şimdi off sıkılırım ben diyeceksiniz davet etmese beni niye çağırmadı istemiyor mu yoksa diye surat yapacaksıınız?
ne yapsın bu kadınlar ya vallahi konu sahibi bak bence sen de ne istediğini bilmiyorsun zaten bunu da ifade etmişsin.demek ki kızı onunla vakit geçirmekten mutlu oluyor.
Merhaba kızlar
Merak ediyorum sizin kayinvalideniz gittiği yerlere sizi de davet ediyor mu ?
Benim ki etmiyor ben başlarda bu durumu çok takiyordum ama şimdi biraz astım. Yine de merak ediyorum normali ne. Onunla bir yerlere gidince sikiliyorum ama yine de şuraya gittik buraya gittik deyinc2 de içten içten bozuluyorum. Bu arada kızından başka kimsesi yok burda her yere onunla gidiyor .
Davet etsin ama gitmeyeyim. Psikolojide adı ne acaba?
Bi arkadaşım da değişik versiyonuydu. Çok fazla teklif alayım ama reddedeyim diyodu adamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?